IDITE NA SADRŽAJ
Motori
MOTORI
Učinkovitost i mobilnost
Istražite sve tehničke karakteristike modela DS 3, od njegovih dimenzija do dostupnih motora. Odaberite motor koji vam odgovara.
Emission CO₂ WLTP (g/km)
133
Consommation WLTP (l/100km)
5,1
BlueHDi 130
Emission CO₂ WLTP (g/km)
135
Consommation WLTP (l/100km)
6
PureTech 130
Emission CO₂ WLTP (g/km)
125
Consommation WLTP (l/100km)
5,6
PureTech 100
Konfigurirati
DIMENZIJE
KOMPAKTAN I UDOBAN
ZA VEĆI UŽITAK VOŽNJE
Uživajte u nevjerojatnoj udobnosti u vozilu sa sjedalima opremljenim vrhunskom pjenom, zvučnom izolacijom, položajem za vožnju koji dominira cestom i izvrsnim unutarnjim prostorom.
Električna, grijana i masažna sjedala
Grijano vozačevo sjedalo ima funkciju preciznih električnih podešavanja, kao i masaže koja vaša putovanja čini još udobnijima. 
Zatamnjena i akustična stakla
Debljina prozora novog DS 3 omogućuje vam da uživate u izvanrednoj akustičkoj udobnosti, bitnoj komponenti mirnog okruženja u vozilu. 
Prtljažnik i skladišni prostori
Modularni prtljažnik novog DS 3 može primiti do 350L i nudi optimalan omjer između volumena i kompaktnosti. 
Otkrijte novi DS 3 - model iz vaših snova
Boje i unutrašnjost
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Vozite mirno uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

 

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišten ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u većini slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, način vožnje, brzina, oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirajte DS Automobiles ovlaštenog distributera.