IDITE NA SADRŽAJ
FRANCUSKA UMJETNOST PUTOVANJA

Bilo osobno ili zajedničko, svakodnevno ili neobično, svako putovanje postaje neusporedivo putovanje s markom DS Automobiles.

Rođeni smo u Parizu, prijestolnici luksuza i kreacije, gdje je elegancija uzdignuta na rang "Art de Vivre".

Naša vozila savršeno spajaju majstorstvo i visoku tehnologiju, izdržljivost i plemenitost.

U vašem DS vozilu, profinjenost povećava vaše zadovoljstvo, budi vaša osjetila i ostaje usidrena u vašim sjećanjima.

Ovo je način na koji uzdižemo putovanja na rang umjetnosti francuskog putovanja.

 

 

 

STRUČNOST

 

 

 

SVIJET VISOKE MODE
Izvrsne završne obrade
Iz inovacije i inspiracije naših majstora rađaju se naši serijski automobili, pravi vrhunski spojevi izvanrednog stručnog znanja i vještine, plemenitih materijala i Haute Couture završnih obrada. Svaki model DS Automobiles odražava osobni izraz neusporedivog stila, inovativnog užitka i jedinstvene udobnosti."

 

 

 

"PEARL STITCH" GORNJI ŠAV

Vrlo sofisticiran detalj koji reproducira uzorak u obliku bisera na šavovima kože, Point Perle rođen je izravno iz mašte naših majstora. Elegantan i nježan, ovaj haute couture mig do sada je neviđeni potpis DS Automobiles.

 

OBRADA « CLOUS DE PARIS »
Moderna i elegantna unutrašnjost modela DS Automobiles odraz je stručnosti naših dizajnera i inženjera. Svaki pojedinačni materijal i svaki najmanji detalj svjedoče o nadahnuću iz svijeta visoke mode.Prostor za putnike ističe se svojim jedinstvenim kreacijama: završna obrada “Clous de Paris“, tipke s umetkom od kristala, sat BRM R180 ili ukrasni šavovi s bisernim uzorkom.
PRESVLAKE "WATCHSTRAP"

Naši su majstori tapecari poboljšali unutrašnjost modela DS Automobiles Nappa kožom, dragocjenom punozrnatom kožom. Ekskluzivna presvlaka “Watchstrap” graciozno naglašava snažnu vezu između marke DS Automobiles i francuske izrade.

 

 

 

 

INSPIRACIJE
Susret s majstorima koji nadahnjuju naše vještine

 

 

 

Pažnja na detalje

Zaronite u pozadinu izvrsnosti znanja DS Automobiles koju održavaju izvanredni tradicionalni majstori.

 

NJEGOVANJE IZVRSNOSTI

Pravi tereni igre i eksperimentiranja naših tehnika i vještina, naši konceptni automobili predstavljaju našim timovima priliku da testiraju nove materijale i tehnologije, da uspostave suradnje s priznatim majstorima i da usavrše svaki svoj pokret kako bi stvorili inovativno i vrhunsko iskustvo vožnje.

Stručnost budućnosti

Da bi oblikovali ove konceptne automobile, naši inženjeri i majstori inspiraciju crpe iz pariškog svijeta luksuza i zamisli tehnologije budućnosti, nikada ne zaboravljajući ljepotu, osjetilnost i izvanrednost. Naša najnovija kreacija, konceptni automobil DS AERO SPORT LOUNGE, otvara put prema budućnosti DS Automobiles, gdje automobil postaje vlastiti inteligentan i prilagodljiv prostor, povezan i sofisticiran.
 
VIRTUOZNOST IZVEDBE
Naši majstori, kožari, dizajneri, kolege, stručnjaci i inženjeri obrađuju materijal i uzvišuju tehnologiju kako bi pažljivo radili svaki detalj, svaku završnu obradu i oblikovali predmet koji kombinira eleganciju i performanse. Potpuno ručno izrađeni, pojedini ukrasi postali su ikonički potpisi našeg brenda i uranjaju vas u naš inovativni svijet s nevjerojatnom udobnošću.
TEHNOLOŠKI
Oblikovana putovanja sutrašnjice
Autoroutes za sutrašnju eru električne mobilnosti. Uz dvije pobjede u svjetskom prvenstvu Formule E, DS Automobiles uspješno je nametnuo svoju električnu tehnologiju E-TENSE na najvišim postoljima. Ambiciozne i avanturističke, naše ekipe i dalje inoviraju kako bi prilagodile linije i oblike te pružile još veću učinkovitost i snagu. Rođeni iz performansi, naši električni modeli otvaraju nove horizonte, omogućavajući vam ponovno otkriti užitak vožnje s stilom.
Od staze do ceste

Kao prvi premium proizvođač koji sudjeluje u Formuli E od 2015. godine, DS Automobiles crpi inspiraciju iz tehnologija utrke kako bi oblikovali svoje iznimne modele. Pokretana hrabrošću i željom da izgradi automobil sutrašnjice, marka je uspješno prenosila svoje kompetencije iz Formule E u nove kreacije kako bi ponudila najbolje na cestama; to je duh avangarde.

 

Ono što timovi nauče na stazama diljem svijeta hrani rad onih koji rade na razvoju trenutačnih i budućih elektrificiranih vozila te predstavlja pravi ubrzač za njihove istraživačke i razvojne projekte.

ZA ODLAZAK JOŠ DALJE

Jedinstvene usluge

Jedinstvene usluge s prilagođenim programom inspiriranim vama i stvorenim za vas.

Umijeće življenja

Sa svojom mitskom baštinom, DS Automobiles se uspinje kao pravi ambasador umijeća življenja na francuski način, pretvarajući svako putovanje u očaravajući poziv da se pridružite novoj avanturi
 
JEDINSTVENE USLUGE
DS svijet vam je na raspolaganju
Inspiriran vama i stvoren za vas, Only You je program koji nudi usluge prilagođene svakoj vašoj potrebi. U skladu s vašim svakodnevnim životom, DS Automobiles vas prati u svakoj situaciji u vašoj mobilnosti i nudi vam jedinstvena iskustva. Naš ekskluzivni program otvara vam svoja vrata i poziva vas da uđete u naš svijet i doživite iskustvo DS.
ISKUSTVO
Only You Privilege
ISKUSTVO
Only You Privilege
MIR
My DS aplikacija
MIR
My DS aplikacija
DS umijeće putovanja
Doživite jedinstveno iskustvo
DS Automobiles vam nudi mogućnost da obogatite svoje avanture i potrebu za bijegom tijekom vikenda putem ekskluzivnih i inovativnih gastronomskih i kulturnih iskustava preko svoje nove platforme za putovanja, DS Travel Experiences.
Putovanje do slobode

DS Automobiles vam otvara vrata jedinstvenog iskustva udobnosti i performansi putem svoje E-TENSE tehnologije. Novi način doživljavanja vožnje, vođen udobnošću u vozilu.

 

Zahvaljujući autonomiji njihovih baterija i obimnoj mreži dostupnih stanica za punjenje, naši električni automobili pozivaju na bijeg i slobodu, pretvarajući svaku vožnju u avanturu bez granica.

Za otići još dalje

Vještina

DS Automobiles okružuje se ženama i muškarcima, strastvenim čuvarima jedinstvenog francuskog zanatskog umijeća.

Umijeće življenja

Sa svojim mitskim naslijeđem, DS Automobiles uspinje se kao pravi ambasador umjetnosti življenja na francuski način, pretvarajući svako putovanje u očaravajući poziv na sudjelovanje u novoj avanturi.
Umjetnost življenja na francuski način

Živite umjetnost putovanja na francuski način s DS Automobiles i uronite u trenutak bez vremena, trenutak otkrivanja svjetske rafiniranosti. S svojim mitskim naslijeđem, DS Automobiles uspinje se kao pravi ambasador umjetnosti življenja na francuski način, pretvarajući svako putovanje u očaravajući poziv na sudjelovanje u novoj avanturi.

Uživajte u luksuzu pažnje kako biste obogatili svoja putovanja s epicurejskim, kulturnim i rafiniranim iskustvima.

Uživajte u kuhinji velikih chefova, posjetite najveće muzeje ili se susretnite s vrhunskim majstorima obrta.
Uronite u trenutak bez vremena, trenutak otkrivanja svjetske rafiniranosti.
Drugi pogled
Kako bi vam osigurali jedinstveno iskustvo u svojim trgovinama ili u svojim vozilima, DS Automobiles surađuje s pažljivo odabranim stručnim partnerima koji inspiriraju dizajnere i majstore u razvoju inovativnih tehnologija i pažnje prema detaljima.
DS x PARIS TJEDAN MODE
DS x PARIS TJEDAN MODE
PUTOPISI

Istražite granice rafiniranosti,

duh avangarde u svojoj svijesti punoj hrabrosti,

umjetnost francuskog načina života u onome što je najdragocjenije

i putovanje u svojoj punini.

Za otići još dalje

Vještina

DS Automobiles okružuje se ženama i muškarcima, strastvenim čuvarima jedinstvenog francuskog zanatskog umijeća

Usluge doživljaja

Jedinstvene usluge s programom prilagođenim i napravljenim za vas