IDITE NA SADRŽAJ

E-TENSE

Električna i plug-in hibridna vozila

Prebacite se na način rada s nultom emisijom i uživajte u neviđenom iskustvu vožnje u našim električnim i plug-in hibridnim DS Automobiles vozilima. Tehnologija E-TENSE dostupna je na svakom od novih modela DS Automobiles: električnom DS3 ili plug-in hibdrinom DS 4, novom DS 7 i DS 9. Kako bismo predvidjeli duboke promjene u automobilskoj industriji, marka usvaja ofenzivnu strategiju i ima za cilj postati 100% električni do 2024.

Potpomognuti našom predanošću i našom titulom dvostrukog prvaka u Formuli E, u naše električne i plug-in hibridne modele ugradili smo tehnologije iz motosporta kao što je obnova energije tijekom kočenja. Rođeni iz performansi, naši električni modeli otvaraju vam nove horizonte, sa stilom.

ENERGIJA

Prednosti plug-in hibridnog ili električnog vozila

Izvedba i zadovoljstvo

Uživajte u jedinstvenom iskustvu u našim električnim i plug-in hibridnim vozilima.

Vožnja bez štetnih emisija, bez buke i vibracija u električnom načinu rada.

Vozite se gradom u svim okolnostima

Vožnja električnih ili plug-in hibridnih vozila bez prometnih ograničenja:

  • Besplatan parking u nekim gradovima za električna vozila
  • Sloboda putovanja u zonama niske emisije (ZFE)

Ekološki poticaji

Iskoristite državne poticaje za kupnju električnog vozila ili plug-in hibridnog automobila.

Prednosti

Električna i plug-in hibridna vozila omogućuju nekoliko ušteda:

  • Smanjeno održavanje određenih dijelova koji se troše , poput kočionih diskova
  • Ušteda, jer je cijena punjenja mnogo niža od cijene dizela ili benzina

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Pravna obavijest  ¹ Električna vozila: navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije u skladu su s postupkom ispitivanja WLTP na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno o snazi ​​punjača u vozilu, kabelu za punjenje, kao io vrsti i snazi ​​korištene punionice. Za više informacija svakako kontaktirajte svoje prodajno mjesto. Više informacija ovdje. Hibrid: potrošnja goriva, emisije CO₂ i navedene vrijednosti dometa u skladu su s postupkom testiranja WLTP na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj postupak WLTP zamjenjuje Europski kodeks vožnje (NEDC), koji je bio prethodno korišten postupak ispitivanja. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i toplinska udobnost. u vozilu. Za više informacija svakako kontaktirajte svoje prodajno mjesto. Više informacija ovdje.