IDITE NA SADRŽAJ

NASLJEĐE

Stvaranje vozila sutrašnjice
Nastala 2014. godine, marka DS Automobiles pravi je simbol odvažnosti i inovativnosti. Nadahnuta originalnim modelom DS koji je 1955. godine predstavljen na Pariškom salonu automobila, marka svojom neprikosnovenom stručnošću razbija ustaljene obrasce automobilske industrije te se okreće stvaranju vozila za buduće generacije.

Rođenje modela DS: legendarno nadahnuće

Kad je davne 1955. godine premijerno predstavljen na Pariškom salonu automobila, model DS izazvao je pravo oduševljenje i ostavio neizbrisiv trag u povijesti automobilske industrije. Taj inovativan, elegantan i glamurozan automobil utjelovio je francusko umijeće luksuznog dizajna i duh avangarde na kojem danas počiva naša filozofija, ali i dizajn naših vozila.

Bezvremenski potpis tehničkog umijeća

Od modela DS iz prošlog stoljeća do aktualnih i budućih modela, naši timovi s jednakom željom stvaraju avangardna, upečatljiva i elegantna vozila, nanovo osmišljavaju originalne tehnologije kao što je prilagodljivo osvjetljenje ili hidraulički ovjes te ih pretvaraju u moćna, jasno definirana obilježja koja ispunjavaju najnovija očekivanja u području mobilnosti. 

JEDINSTVENA

DS PIXEL LED VISION 3.0

Originalni DS isticao se prilagodljivim svjetlima. Inteligentna prednja svjetla DS PIXEL LED VISION 3.0, dostupna za novi DS 7, brinu o vašoj sigurnosti: osim što se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima na cesti (grad, selo, vremenski uvjeti i drugo), pomažu osvijetliti zavoje i time povećati vidljivost prilikom skretanja.

Zahvaljujući funkciji PIXEL, duga svjetla mogu biti trajno uključena, bez opasnosti od zasljepljivanja vozača ispred vas ili vozača koji vam dolaze ususret.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
U skladu s duhom marke DS Automobiles, hidraulički je ovjes zamijenio sustav aktivne kontrole ovjesa DS ACTIVE SCAN SUSPENSION koji u trenu očitava podatke o cesti i prilagođava krutost ovjesa kako bi zajamčio najveću udobnost vožnje. 
DS CORNETS
Završna obrada lijevih i desnih pozicijskih svjetala DS Cornet posveta je kultnom originalnom modelu DS. Ta tanka i elegantna svjetla tvore skladu cjelinu s karakterističnim osvjetljenjem ovog elegantnog modela. 

Novi pojam u enciklopediji dizajna marke DS

Potaknuti bogatom poviješću i avangardnim vrijednostima marke DS Automobiles, naši su se timovi inženjera i dizajnera oslonili na impresivno znanje o francuskom umijeću luksuznog dizajna kako bi nastavili ispisivati našu priču i razvijati vozila sutrašnjice. Pod budnim okom stručnjaka, naša vozila postala su primjer tehnologije koja spaja jedinstvene siluete i posebne karakteristike.

Jedinstveni identitet

JOŠ VIŠE

Novosti DS Automobiles

Ostanite u tijeku s najnovijim novostima i događanjima iz svijeta marke DS Automobiles 

Partnerstva

Upoznajte naše partnere koji su nas privukli svojom izvrsnošću