IDITE NA SADRŽAJ

Instalacija i punjenje

PUNJENJE ELEKTRIČNOG I HIBRIDNOG VOZILA

Punite svakodnevno, vozite 100% električno

Punjenje je bitan korak za potpuno korištenje vašeg električnog ili plug-in hibridnog vozila. Kada ne koristite svoje vozilo, potrebno je samo nekoliko sekundi da ga priključite i ponovno napunite. Preporučujemo da svoje plug-in hibridno vozilo punite svaki dan kako biste u potpunosti iskoristili prednosti 100% električne vožnje.
Kako napuniti vozilo?
Svoje električno ili hibridno vozilo možete napuniti na javnoj ili privatnoj punionici. S privatnom stanicom za punjenje imate mogućnost puniti svoje vozilo na radnom mjestu ili izravno kod kuće. Dostupno vam je nekoliko opcija za punjenje vašeg E-TENSE vozila, od kojih svaka utječe na vrijeme punjenja. Zahvaljujući brojnim prednostima, poput brzine punjenja i sigurnosti, DS Wall Box je rješenje za punjenje koje preferiramo. Naša električna i plug-in hibridna vozila kompatibilna su s ovim metodama punjenja.

Kućno punjenje

U obiteljskoj kući ili stambenom naselju napunite svoje električno ili plug-in hibridno vozilo: naša rješenja za punjenje prilagođavaju se vama.

Od jednostavne kućne električne utičnice do instalacije Wall Box-a, optimizirajte vrijeme punjenja vašeg vozila.

DS Wall Box
Naš DS ePro WALLBOX punjaći omogućuju sigurno i optimalno punjenje vašeg DS električnog vozila. Naš partner Free2move eSolutions nudi vam kompletnu dijagnostiku kako bi uspostavili električnu instalaciju za vašu udobnost korištenja. Ovisno o odabranom intenzitetu, 100% punjenje vašeg novog DS 3 E-TENSE može se izvršiti za 5h15min s trofaznim kabelom Mode 3 s ugrađenim punjačem od 11 Kw. . 
Pojačana utičnica za punjenje
Instalacija pojačane utičnice za punjenje omogućuje vam, zahvaljujući sigurnoj kutiji koja isporučuje više snage, da značajno poboljšate brzinu punjenja vašeg novog DS 3 E-TENSE. Tako možete napuniti svoje vozilo za autonomiju od 50km za 2h30min s pojačanim Mode 2 kabelom. 
Kućna utičnica za punjenje
Naši E-TENSE automobili mogu se jednostavno puniti na klasičnoj kućnoj utičnici za punjenje, zahvaljujući standardnom Mode 2 kabelu koji se isporučuje uz kupnju. Ovo rješenje omogućuje vam da napunite svoju bateriju za autonomiju od 100 km za manje od 10 sati za novi DS 3 E-TENSE. 

Jednostavna instalacija u 4 koraka

PROFESIONALNA USLUGA OD SAVJETA DO UGRADNJE
1. IZBOR
Savjetnik vas poziva kako bi definirali rješenje prilagođeno vašim potrebama. 
2. ODOBRENJE
Tehničar analizira potrebe za ugradnjom rješenja u vaš dom. 
3. PONUDA
Savjetnik vam šalje predračun za nabavu i montažu Wall Box-a. 
4. INSTALACIJA
Tehničar isporučuje, postavlja i stavlja u rad Wall Box. 

KABELI ZA PUNJENJE

Postoji nekoliko vrsta kabela za punjenje vašeg električnog ili plug-in hibridnog vozila, koji se mogu prilagoditi prema odabranom rješenju punjenja i snazi ​​ugrađenog punjača u vašem vozilu. Svi naši kabeli za punjenje dostupni su kao dodatna oprema. Raspitajte se u najbližem DA AUTROMOBILES prodajnom mjestu kako biste ih otkrili.
Kabel Mode 2
Ovaj kabel omogućuje punjenje vašeg automobila snagom od 1,8 kW. Optimiziran je za korištenje na kućnoj utičnici za punjenje. 
Pojačani kabel Mode 2
Ovaj kabel omogućuje punjenje vašeg električnog vozila snagom od 3,2 kW. Optimiziran je za korištenje na pojačanoj utičnici za punjenje. 
Jednofazni kabel Mode 3
Ovaj kabel omogućuje punjenje vašeg električnog vozila snagom od 7,4 kW. Optimiziran je za korištenje na Wall Box-u od 7,4 kW ili javnoj stanici za punjenje. 
Trofazni kabel Mode 3
Ovaj kabel omogućuje punjenje vašeg električnog automobila snagom od 22 kW. Optimiziran je za korištenje na Wall Box-u od 11kW / 22kW ili javnoj stanici za punjenje. 

Koje je vrijeme punjenja za moje vozilo?

Vrijeme punjenja električnog i plug-in hibridnog vozila ovisi o nekoliko čimbenika: kabel za punjenje, stanica za punjenje, kapacitet baterije električnog vozila. Izračunajte vrijeme punjenja prema svojoj razini autonomije.
Kako rade stanice za punjenje?

Punjenje vašeg električnog vozila koristi dvije vrste dostupne energije: izmjeničnu struju (AC) ili istosmjernu struju (DC). Izmjenična struja, koju distribuira većina javnih mreža, omogućuje vam punjenje baterije kod kuće ili na javnom terminalu. Vrijeme punjenja tada ovisi o snazi ​​(kW) kabela za punjenje u kombinaciji s kapacitetom ugrađenog punjača vašeg DS-a.

Općenito dostupni na servisnim područjima autoceste, drugi terminali pretvaraju izmjeničnu struju u istosmjernu. Tijekom dugog putovanja omogućuju vam brzo i optimizirano punjenje baterije. Imajte na umu da su kompatibilni samo sa 100% električnim vozilima.