IDITE NA SADRŽAJ

Održavanje vašeg termičkog i hibridnog vozila

DS servis nudi vam bezbrižnost na temelju izvrsnog održavanja

Da bi vozilo bilo dugo u upotrebi, potrebno je održavati ga u redovitim intervalima.

U vašoj DS servisnoj knjižici pronaći ćete sva servisiranja koja će se učiniti, kao i periodičnost koja odgovara svakoj radnji. Primjena jamstva proizvođača djelomično ovisi o ispravnom obavljanju periodičnih pregleda.

A da bi vam bilo još lakše, pristupite svojoj digitalnoj servisnoj knjižici na My DS-u: vaša e-servisna knjižica sada vam je nadohvat ruke.

DS PAKETI ODRŽAVANJA I PREGLEDA

Naši najbolji tehničari osiguravaju provjeru i popravak vašeg DS vozila, a istodobno vam nude prilagođene pakete s kontroliranim troškovima za dijelove i rad. Redovito održavanje pomoći će vam da izbjegnete potencijalne kvarove.

Otkrijte ekskluzivne i povoljne servisne pakete DS Automobiles: servisiranje od strane proizvođača, promjenu ulja, kočenje, klima-uređaj.

UGOVOR O ODRŽAVANJU

Za održavanje vašeg DS hibridnog vozila, odaberite ponudu koja najbolje odgovara vašim voznim navikama i potrebama.
Naše rješenje ima istu cijenu za hibridno vozilo kao i za vozilo s unutarnjim izgaranjem kako biste osigurali potpuni mir uma prilikom korištenja vašeg vozila
i s ciljem njegove prodaje.
Iskoristite povoljne planove i mjesečne uplate: fiksni iznos za cijelo trajanje, zajamčen po današnjoj cijeni, bez inflacije, bez iznenađenja.

E-SERVISNA KNJIŽICA

SERVISNA KNJIŽICA VAŠEG DS VOZILA POSTAJE DIGITALNA

Iskoristite uslugu nadohvat ruke zahvaljujući digitalnoj servinoj knjižici „E-servisna knjižica” dostupnoj u aplikaciji My DS.

Praktična je i omogućuje vam da lako pronađete sve informacije koje se odnose na održavanje vašeg DS-a:

  • Pojedinosti o obavljenim popravcima
  • Sljedeći koraci održavanja (trajanje/kilometraža).

Osim toga, u slučaju prodaje vozila e-servisna knjižica jamstvo je sigurnosti za kupca koji će ga naslijediti.

Kako biste iskoristili ove pogodnosti, preuzmite aplikaciju My DS i obratite se svojem stručnom savjetniku za DS kako biste je aktivirali.
Radi vaše praktičnosti, vaša servisna knjižica za DS 3, DS 4, DS 7  također je dostupna u papirnatom formatu.

 

Radi vaše udobnosti vaša servisna knjižica za DS 3 Crossback, DS 4, DS 7 Crossback, DS 7 ili DS 9 također je dostupna i u papirnatom obliku.

VAŠI TERMINI I PONUDE NA INTERNETU

Odaberite najbližu DS radionicu i iskoristite kvalitetu i stručnost DS-a. Poštuju se  zdravstveni propisi.

Zakažite termin preko interneta i odaberite vrijeme po vašoj želji.

Ako je potrebno, zatražite ponudu preko interneta kako biste unaprijed doznali koliko je posla potrebno da se popravi vozilo.

Vaše iskustvo je prošireno

ONLY YOU nudi vam niz usluga dizajniranih za vas i prilagođenih vašim očekivanjima. Sljedeći put kad dođete u jednu od naših radionica, iskoristite usluge kao što je DS VALET kako biste se oslobodili gnjavaže i vraćanja. Uživajte u jedinstvenom DS iskustvu koje će vam jamčiti bezbrižnost, mobilnost i ekskluzivnost.

Usluge po mjeri

DS Assistance

Naša odgovornost za vašu sigurnost i udobnost. Iskoristite uslugu DS ASSISTANCE koja vas štiti čak i od najmanjeg problema s vašim vozilom.

Aplikacija My DS

Aplikacija MyDS dizajnirana je za povezivanje s vašim DS automobilom i njegovom okolinom. Proširite svoje iskustvo vožnje prije, tijekom i nakon svakog putovanja.