IDITE NA SADRŽAJ
Politika kolačića

"POŠTUJEMO VAŠU PRIVATNOST. Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili optimalno iskustvo i relevantnu komunikaciju na našim web stranicama. Poštujemo vaše preferencije i koristit ćemo samo osobne podatke za koje ste dali svoj pristanak. Izuzetak čine esencijalni kolačići koji su neophodni za rad ove web stranice. Za više informacija o vašim osobnim podacima, pogledajte našu politiku privatnosti.

 

Ova web stranica koristi različite kategorije kolačića (uz vaš pristanak kada je potreban) na vašem uređaju kako bi prepoznala preglednik vašeg uređaja tijekom trajanja važenja kolačića. Politika kolačića odnosi se na sve proizvode ili usluge koje su povezane s ovom politikom ili se na nju pozivaju.

 

Operater i odgovorna osoba za web stranicu naznačeni su u Politici privatnosti.

 

Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku prije korištenja ove web stranice. Ona objašnjava kako koristimo kolačiće i kako ih možete postaviti.

 

Za izravan pristup odjeljku za upravljanje kolačićima na ovoj web stranici, kliknite na 'Odaberite svoje postavke kolačića'."

1. Što je “kolačić” ?

"Kolačić" je mala datoteka koju naša web stranica traži od vašeg preglednika da pohrani na vaš uređaj (računalo, pametni telefon, tablet, itd.) prilikom posjeta ovoj web stranici. Izraz "kolačić" također se koristi u ovoj politici za druge tehnologije digitalnog mjerenja, poput web oznaka.

 

Zahvaljujući kolačićima, možemo vam prikazati prilagođene web stranice koje najbolje odgovaraju vašim potrebama kako bismo vaše iskustvo učinili osobnijim. Također, koristimo kolačiće trećih strana, kako je navedeno u ovoj politici, koji su kolačići koji dolaze s drugog domena od onoga koji posjećujete, za naše potrebe oglašavanja i marketinga. Neki kolačići su važni za rad web stranice i automatski su aktivirani prilikom posjeta web stranici. Neki kolačići nam omogućuju pružanje usluga i funkcija koje najbolje odgovaraju vašim potrebama, prilagođavajući našu uslugu kako bi osigurali jednostavno i brzo funkcioniranje web stranice.

2. Kako ste obaviješteni ?
Prilikom prvog pristupa našoj web stranici, informacija o korištenju kolačića i kategorijama kolačića dostupna je putem bannera. Različiti kolačići opisani su u nastavku.
3. Odaberite vrste kolačića
Slobodno prilagodite svoje želje za svaku vrstu kolačića putem našeg alata za upravljanje kolačićima (osim neophodnih kolačića koji su nužni za funkcioniranje naših sustava). Samo kliknite na odgovarajući gumb u banneru s kolačićima.

U nastavku ćemo vam detaljno opisati vrste kolačića koje koristimo na našoj web stranici. Ako niste suglasni s upotrebom određenih kolačića, jednostavno ih možete onemogućiti klikom na priloženi link. Ako ne pronađete izravan link za onemogućavanje određenih kolačića, uvijek možete prilagoditi postavke kolačića u svom pregledniku.

4. Koje vrste kolačića ova web stranica koristi i u koju svrhu ?

Na ovoj web stranici možemo koristiti sljedeće kategorije kolačića:

 

 • Neophodni kolačići

  Ovi kolačići su neophodni za ispravno funkcioniranje web stranica i njihovih značajki. Primjerice: kolačići za autentifikaciju.

 • Analitički kolačići

  Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji koristite web stranice. Analitički kolačići nam pomažu, na primjer, identificirati posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo prilagoditi sadržaj naših web stranica vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo.

 • Oglašivački kolačići

  Ovi kolačići se koriste za pružanje oglasa i promotivnih informacija koje su relevantne za vas, na primjer, na temelju web stranica koje ste posjetili.

 • Funkcionalni kolačići

  Ovi kolačići omogućuju poboljšanje funkcionalnosti i upotrebljivosti web stranica te pružanje različitih značajki. Na primjer, funkcionalni kolačići mogu se koristiti za pohranu rezultata pretraživanja, jezika ili veličine znakova.

 

(i) Neophodni kolačići omogućavaju našim korisnicima pregledavanje web stranice i korištenje njezinih funkcionalnosti. Ovi kolačići ne mogu se isključiti u našim sustavima. Bez tih kolačića, na primjer, nije moguće prijaviti se na osobni račun.

5.   IZMJENE POLITIKE O KOLAČIĆIMA
Sve buduće izmjene naše politike o kolačićima bit će objavljene na ovoj web stranici. Stoga redovito provjeravajte ovu politiku kako biste bili informirani o promjenama. Obavijestit ćemo vas o svakoj značajnoj promjeni i zatražiti vaš pristanak ako je potrebno.
6.   KAKO NAS KONTAKTIRATI

Kontakt podaci odgovorne osobe za obradu podataka i povjerenika za zaštitu podataka nalaze se u Politici privatnosti.

Verzija: Srpanj 2022.

Pogledajte pravne napomene za više detalja o operateru i izdavaču web stranice.

Za dodatne informacije o načinu obrade vaših osobnih podataka, pogledajte našu Politiku privatnosti.

 

Vaš pristanak se odnosi na sljedeće domene: : dsautomobiles.HR