IDITE NA SADRŽAJ

Ponuda rezervnih dijelova

Stručnost DS servisa 

Ovisno o vašim potrebama, DS SERVIS nudi široku paletu rezervnih dijelova za vaš automobil: originalne dijelove, dijelove multibrand marki ili tvornički obnovljene dijelove. Pronađite najbolje rješenje po pristupačnoj cijeni. 
Originalni dijelovi
Predanost autentičnosti

Optimalne automobilske performanse 

DS originalne dijelove, nazvane MOPAR, dizajniraju isti ljudi koji su dizajnirali naša vozila. Nitko ne razumije cjelokupnu funkcionalnost i dizajn DS vozila kao mi. Naš cijeli asortiman dijelova pridržava se strogih standarda ispitivanja i izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izgled, trajnost, maksimalnu sigurnost, udobnost i vrijednost vašeg vozila u godinama koje dolaze.

Najsuvremenije inovacije, znanje i iskustvo te dostupnost

 DS originalni dijelovi, nazvani MOPAR, razvijeni su zajedno s DS vozilima, stoga su potpuno integrirani i tehnološki napredni kao i svaki novi model vozila, a dostupni su i u vrijeme lansiranja novih vozila, osiguravajući dostupnost dijelova.

Samo DS originalni dijelovi, nazvani MOPAR, savršeno su integrirani sa specifikacijama i dizajnom svakog vozila. To znači da se možete osloniti na jednostavnu zamjenu dijelovima koji se svaki put precizno uklapaju. 

Otkrijte naše Originalne usluge

Dostupne su u cijeloj DS mreži, diljem svijeta i najmanje 10 godina nakon stavljanja vozila na tržište.

Dijelovi multibrand marki
Kombinacija kvalitete, cijene i izvedbe

Asortiman Eurorepar nudi cjenovno povoljnije rezervne dijelove više robnih marki namijenjenih svakom automobilu DS Automobiles. 

Provjerili su ih naši stručnjaci, a i imaju jamstvo dvije godine; Eurorepar rezervni dijelovi smanjuju troškove održavanja automobila starijih od tri godine i dostupni su kod svakog ovlaštenog servisa s ukupnim asortimanom od 12.000 artikala.

SUSTAINera – Dijelovi i dodatna oprema kružnoga gospodarstva koji stvaraju bolju budućnost
Zadržite kvalitetu, smanjite utjecaj na planet.

DS Automobiles nudi niz SUSTAINera dijelova i dodatne opreme za održavanje vozila i djelovanje na ugljični otisak smanjenjem sirovinskog otpada. 

Sve se vrti oko onoga što mi smatramo četirima R: 

  • Reman (obnova)
  • Repair (popravak)
  • Reuse (ponovna uporaba)
  • Recycle (reciklaža)

SUSTAINera dijelovi i pribor pružaju kvalitetu i trajnost koju vlasnici DS-a očekuju, ali po nižoj cijeni od novih dijelova i s manjim utjecajem na resurse planeta.

Kružno gospodarstvo

Tvornički obnovljeni dijelovi. Sa širokim rasponom od 40 obitelji proizvoda naši tvornički obnovljeni dijelovi osiguravaju održavanje ili popravak vašeg vozila prema najvišim mogućim standardima. Od motora do mjenjača, turbina, injektora, spojki, alternatora, startera, pogonskih baterija za električna vozila i još mnogo toga, naši REMAN dijelovi pružaju vam iste performanse i trajnost kao i originalni dijelovi.        

Usluge popravka: Popravkom originalnih elektroničkih dijelova, automatskog mjenjača i pogonskih baterija nudimo vam rješenje usklađeno sa starošću vašeg vozila i vašim budžetom.

Rabljeni dijelovi: Svaki od ovih rabljenih originalnih dijelova uzetih iz demontiranih vozila provjeren je i odobren u skladu sa strogim postupkom. S jednogodišnjim jamstvom uključenim u cijenu idealno je rješenje za produljenje vijeka trajanja starijih vozila.

Reciklirani dijelovi: Recikliranjem katalitičkih pretvarača, baterija kao i mnogih drugih dijelova te gospodarenjem otpadom nastalim u našim procesima čuvamo okoliš tako što smanjujemo otpad i opterećenje koje pritom nastaje na resurse našeg planeta i preuzete materijale koji se zatim vraćaju u proizvodni proces za nova vozila i postprodajne proizvode.

Usluge po mjeri
Online naručivanje na servis
Odaberite najbližu radionicu i uživajte u stručnosti DS-a koja jamči da je vaše vozilo održavano u skladu s propisima o ispravnosti vozila na cesti.
DS Automobiles dodatna oprema
Istražite ponudu dodatne opreme DS Automobiles