IDITE NA SADRŽAJ

SVIJET VISOKE MODE

Veličanstvena završna obrada

Naša vozila plod su inovativnosti i inventivnosti naših majstorskih timova. Krase ih stručna i vješta izrada, visokokvalitetni materijali i elegantna završna obrada. Svaki model marke DS osvaja svojim neusporedivim dizajnom, neviđenim užitkom u vožnji i nevjerojatnom udobnošću.

NADAHNUĆE

Upoznajte obrtnike koji nadahnjuju naše umijeće

Posvećenost detaljima

Zavirite iza kulisa i doznajte kako vrhunski tradicionalni majstori prenose umijeće izvrsnosti marke DS Automobiles.

NJEGOVANJE IZVRSNOSTI

Naši su konceptni automobili pravi poligon za eksperimentiranje s tehnologijama i stručnošću marke. Štoviše, našim timovima omogućuju da ispitaju nove materijale i tehnologije, uspostave partnerstva s priznatim obrtnicima te usavrše način na koji stvaraju i inoviraju premium iskustvo vožnje.

Nagovještaj budućnosti

Nadahnuće za razvoj konceptnih automobila naši su inženjeri i obrtnici potražili u svijetu pariškog luksuza i tehnologija sutrašnjice, ne gubeći iz vida važnost ljepote, osjetilnog užitka i dojmljivosti. Naš najnoviji konceptni automobil DS AERO SPORT LOUNGE utire put budućnosti marke: unutrašnjost automobila postaje prostor za sebe, inteligentna i prilagodljiva, povezana i profinjena. 

MAJSTORSKA IZVEDBA

Naši obrtnici, tapetari, dizajneri, poduzetnici, stručnjaci i inženjeri ukroćuju materijale, usavršavaju tehnologije i ugađaju svaki detalj i završnu obradu kako bi postigli potpuni sklad profinjenosti i performansi. U potpunosti ručno izrađena i spremna da vas očaraju inovativnošću i nevjerojatnom udobnošću, neka od naših uređenja postala su prepoznatljiv potpis marke.

VIŠE

Nasljeđe

Nadahnuta originalnim modelom DS iz 1955., marka DS Automobiles stvorena je 2014. kao simbol odvažnosti i inovacije.

Partnerstva

Upoznajte naše partnere koji su nas privukli svojom izvrsnošću