IDITE NA SADRŽAJ
Sigurnost
Najnovija tehnologija 
Osigurajte sigurnost vama i vašim zaposlenicima na putovanjima uz DS tehnologiju visokih performansi.

DS Automobiles tehnologije

DS NADZOR PAŽNJE VOZAČA

"Day and night", sustav senzora i kamera analiziraju znakove umora ili rastresenosti vozača kao i putanju automobila. U slučaju nedostatka pozornosti ili pospanosti, upozorenje se prikazuje na digitalnom zaslonu i aktivira se zvučno upozorenje u kokpitu.

Dostupno na novom DS 7 i DS 9

 
AKTIVNA SIGURNOSNA KOČNICA
Ovaj sustav radi danju i noću, otkrivajući prepreke kao što su vozila (koja voze u istom smjeru ili su zaustavljena), pješaci, biciklisti kao i skuteri u vašoj traci. U slučaju neposredne opasnosti, vozač se upozorava vizualnim i zvučnim signalom; ako i dalje ne reagiraju, aktivira se automatsko kočenje. 
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST omogućuje vozaču da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad svojim automobilom. Ova značajka upravlja brzinom i udaljenošću u odnosu na vozilo ispred i upravljajući upravljačem, postavlja vaš DS točno tamo gdje vozač želi u svojoj traci. Kontrolira brzinu i smjer kako biste bili sigurni i opušteni za volanom. Sustav također upravlja zaustavljanjem (do 3 sekunde) i ponovnim pokretanjem u gustom prometu. 
DS IRIS SYSTEM 

DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekološki sustav koji je intuitivan, ergonomičan i može se potpuno personalizirati. Uključuje povezanu navigaciju u stvarnom vremenu s osobnim asistentom koji koristi dodirno sučelje i može prepoznati što mu kažete tako da sustav radi ono što želite i kada želite.

Dostupno na novom DS 3, novom DS 7 i DS 9

 
DS NIGHT VISION 
Infracrvena kamera smještena u maski vašeg automobila detektira pješake i životinje na udaljenosti do 200 metara i prikazuje ih na digitalnom zaslonu što vam omogućuje da predvidite opasnost i mirno reagirate. Pravi napredak u sigurnosti koji vam jamči opuštenu vožnju, čak i usred noći. 
Uživajte u impresivnom i uzbudljivom iskustvu vožnje
Marka DS Automobiles kombinira najnoviju tehnologiju i proširenu stvarnost za iskustvo vožnje i vašu sigurnost.
DS SMART TOUCH ​

Aktivirajte jedan od svojih 6 omiljenih prečaca (odredišta, kontakti, radio, postavljanje ventilacije itd…) jednim potezom bez skidanja pogleda s ceste pomoću DS SMART TOUCH. Savršeno smješten nadomak vaše ruke, ovaj zaslon osjetljiv na dodir reagira na vaše pokrete i prepoznaje geste kao što su povećavanje, smanjivanje, pa čak i rukopis.

Dostupno samo na DS 4.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA
Uživajte u vrhunskoj udobnosti vožnje uz tehnologiju ograničenja brzine i prepoznavanja putokaza. Ovaj sustav čita stalne i privremene putokaze uz cestu i zatim ih reproducira na vašem zaslonu, upozoravajući vas u stvarnom vremenu na moguću prebrzu vožnju. Također možete promijeniti postavke tempomata/ograničivača brzine kako biste svoju brzinu prilagodili prepoznatom ograničenju.
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY​

Prošireni Head Up Display predstavlja impresivno vizualno iskustvo koje je slično proširenoj stvarnosti. Projicirani kroz vjetrobransko staklo kao 21” (53 cm) dijagnona slika udaljena 4 metra, digitalni podaci izgledaju kao da se pojavljuju izravno na cesti tako da nikada ne morate skidati pogled s njih .

Dostupno na DS 4

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION​

Potpomognut kamerom smještenom na vrhu vjetrobrana, četiri senzora položaja i tri akcelerometra, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION djeluje u stvarnom vremenu neovisno o svakom kotaču čineći vrlo fine prilagodbe koliko je ovjes tvrd ili mekan, ovisno o nesavršenostima na cesti.

Dostupno na DS 4, novom DS 7 i DS 9

DS PIXEL LED VISION 3.0

Za vašu sigurnost, inteligentna prednja svjetla DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagođavaju se vašoj okolini prilagođavanjem osvjetljenja prema vanjskim uvjetima (naseljeno i nenaseljeno mjesto, vrijeme itd...) i usmjeravanjem svjetla prema zavojima kako bi se poboljšala vidljivost u zavojima.

Uz njegovu PIXEL funkciju možete ostati na dugim svjetlima bez zasljepljivanja vozila iza kojeg se nalazite ili onih koji vam se približavaju.

Dostupno na novom DS 7

UPOZORENJE PRI NAPUŠTANJU TRAKE "LANE KEEPING ASSIST"
Sustav Lane Keeping Assist prepoznaje kada prijeđete bijele crte i automatski vas vraća u vašu traku. Ovu opciju možete deaktivirati u bilo kojem trenutku čvrstim držanjem upravljača ili pomoću gumba omiljene funkcije vožnje.
Nastavite iskustvo
Osigurajte sigurnost vama i vašim zaposlenicima na putovanjima uz DS tehnologiju visokih performansi.

Only You je ekskluzivni program koji vam omogućuje da iskoristite prednosti prilagođenog programa i nudi paket personaliziranih usluga prema vašim zahtjevima:

  • Only you Privilegija
  • DS Assistance
  • DS Service
Podrška
Kontaktirajte nas
Obratite se svom DS stručnom savjetniku za pomoć.
Informativna ponuda
Odaberite DS Automobiles vozilo po želji i zatražite informativnu ponudu.