IDITE NA SADRŽAJ
DS 3
RASKOŠAN I AGILAN
Suvremen dizajn
Tehnološki i učinkovit, novi DS 3 prati sva vaša putovanja elegancijom i karakterom. Dostupan u 100% električnoj verziji, zavest će vas svojom udobnošću u vožnji.
PROŠIRENA REŠETKA I PRODORAN POGLED
Nove DS Wings su elegantna veza između tehnoloških prednjih svjetala DS MATRIX LED VISION i rešetke, suptilno obogaćene sjajnim crnim ili kromiranim dijamantnim vrhovima. Istaknute kromom ili završene crnim lakom, ove DS Wings daju DS 3 oštar izgled.
Ugrađene ručke za vrata
DS 3 je opremljen s kromiranim ručkama vrata koje elegantno prate njegovu siluetu i izvlače se prilikom otvaranja.
Redizajniran stražnji dio
Crni lakirani okvir suptilno naglašava stražnja svjetla i pokrov. Ukrašen DS Automobiles potpisom u poliranom nehrđajućem čeliku, suptilno oblači stražnji dio vozila.

Motori

DS 3 dolazi u nekoliko verzija motora: Diesel Blue HDI 130, Essence PureTech 100 i 130, te također u elektrificiranim verzijama, Hybrid 136 i E-TENSE 100 % električni.
TEHNOLOGIJA visokih performansi
Rođen na novoj platformi i rezultat inovativnih materijala, novi DS 3, u svojoj 100% električnoj verziji, dobiva na autonomiji - do 404 km u kombiniranom ciklusu i do 575 km u gradskom ciklusu te postaje jedan od najlakših kompaktni SUV vozila u svojoj klasi. Ovisno o punjaču baterija se napuni do 80% za 30 minuta.

DIZAJN INTERIJERA

Vještina izrade i posvećenost detaljima

Pažljivo izrađena, unutrašnjost novog DS 3 kombinira vrhunske materijale, tehnološku eleganciju i pažnju posvećenu detaljima kako bi vas uronila u udobnu i ugodnu atmosferu, prožetu karakterom i modernošću.
NAPPA KOŽA
Naši su tapecari poboljšali unutrašnjost novog DS 3 Nappa kožom, dragocjenom punozrnatom kožom. Ekskluzivna konstrukcija graciozno naglašava duboku vezu između marke DS Automobiles i kvalitete izrade. 
OBRADA "CLOUS DE PARIS"

Moderna i elegantna unutrašnjost modela DS 3 odraz je stručnosti naših dizajnera i inženjera. Svaki pojedinačni materijal i svaki najmanji detalj svjedoče o nadahnuću iz svijeta visoke mode.

Prostor za putnike ističe se svojim jedinstvenim kreacijama: završna obrada “Clous de Paris“, tipke s ukrasnim detaljima i ukrasni šavovi.

 
"PEARL STITCH"​ gornji šav​
Vrlo sofisticiran detalj koji reproducira uzorak u obliku bisera na šavovima kože, Point Perle rođen je izravno iz mašte naših majstora. Elegantan i nježan, ovaj haute couture mig do sada je neviđeni potpis DS Automobiles. 
Plemenitost materijala
Plemenitost materijala, izvrsnost francuske izrade i sklad linija daju život interijerima uveličanim jedinstvenim presvlakama.
POVEZANI ZASLON
PERFORMANCE LINE
TEHNOLOGIJE
Otkrijte sustave pomoći u vožnji
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekosustav, intuitivan, ergonomičan i potpuno prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta na zaslonu osjetljivim na dodir i naprednim prepoznavanjem glasa: DS IRIS SYSTEM radi što želite, kako želite.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST, s njim ste korak bliže autonomnoj vožnji. Ovaj inovativan sustav pomoći u vožnji regulira brzinu i udaljenost od vozila koje vozi ispred i precizno postavlja novi DS 3 u voznu traku prema izboru vozača djelovanjem na upravljanje. Kontrolira brzinu i putanju za još veću sigurnost u automobilu.
DS MATRIX LED VISION
Prednja svjetla DS MATRIX LED VISION modela DS 3 sastavljena su od 3 LED modula za funkciju kratkih svjetala i modula MATRIX BEAM za funkciju dugih svjetala, koji je sam podijeljen u 15 neovisnih segmenata. Ti se segmenti postupno uključuju i isključuju, ovisno o okruženju vožnje, a koje detektira kamera na gornjem dijelu vjetrobrana. Vozač tako može voziti s punim svjetlima, a da pritom ne zasljepljuje druge: na primjer, kada se približava vozilu koje prati ili prelazi, dio svjetlosnog snopa se gasi oko tog vozila kako ga ne bi ometao i prati ga na njegovom putu.

DODATNE TEHNOLOGIJE

Pristup i pokretanje vozila bez ključa

Zahvaljujući sustavu za pristup i pokretanju vozila bez ključa, novi DS 3 automatski se otključava kada mu se približite u radijusu do 2 metra, a ručke na vratima, se otvaraju.

Zatim jednostavno pokrenite svoje vozilo pomoću funkcije Start/Stop. Kod udaljavanja princip je isti: ručke se uvlače i vozilo se automatski zaključava.

 
Head-Up display

Informacije o brzini, tempomatu / ograničenju brzine, prometnim znakovima, sustavima pomoći u vožnji i navigaciji: tijekom vašeg putovanja Head-Up display omogućuje vam pristup svim potrebnim podacima.

Preuzeta iz borbenih aviona, ova tehnologija projicira sve bitne podatke u boji na prozirnu ploču koja je u vašem vidnom polju.

 
VISION 360

DS 3 koristi najnoviju generaciju prednjih i stražnjih digitalnih kamera koje omogućuju optimalnu reprodukciju slika na 10,3” zaslonu osjetljivom na dodir.

Vision 360 video pomoć prikazuje za sve kretnje pri malim brzinama ""top"" pogled na vozilo i njegovu okolinu: prikaz se ažurira kako se vozilo kreće.

 
E-TENSE 100 % ELEKTRIČNI
Naši dvostruki naslovi prvaka u Formuli E omogućili su njegovanje stručnosti i znanja naših inženjera u području elektrike, sve do razvoja nove generacije posebno učinkovitih motora. Optimizirana aerodinamika i toplinska regulacija nove nove baterije DS 3 pojačavaju performanse njegovog motora E-TENSE.
Provjeri dostupne DS 3 modele
Pronađite dostupne modele po vašoj mjeri.
Aplikacija MY DS

Autonomija

S aplikacijom za pametne telefone My DS u stvarnom vremenu saznajte stanje napunjenosti ili procijenjenu preostalu autonomiju vašeg DS vozila. Kada je vozilo uključeno u struju putem aplikacije saznajte preostalo vrijeme punjenja.

Punjenje

Uz daljinsko upravljanje punjenjem, koristite aplikaciju My DS za pokretanje punjenja ili prebacivanje na planirano/odgođeno punjenje. 

Grijanje i klimatizacija

Postavka toplinskog predkondicioniranja putničkog prostora omogućuje vam programiranje grijanja ili klimatizacije vašeg automobila. Dizajnirana za vašu udobnost, ova funkcija također produljuje trajanje baterije ako se vozilo puni.
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirate DS Automobiles prodajno mjesto.