IDITE NA SADRŽAJ
Kolekcija Esprit de Voyage
KOLEKCIJA
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
DS KOLEKCIJA

S DS 3 Esprit de Voyage, DS Automobiles kompletira svoju kolekciju posvećenu proslavi iznimnog znanja, odvažnog dizajna i naprednih tehnologija koje karakteriziraju svaki od njenih modela.

 

DS 3 ovdje je ukrašen izvanrednim elementima koji sublimiraju umjetnost putovanja na francuski način. Finoća, ekskluzivni detalji i vrhunski materijali, dizajneri, obrtnici, stručnjaci i inženjeri marke pozivaju vas da doživite jedinstveno iskustvo u ovoj ekskluzivnoj kreaciji.

ESPRIT DE VOYAGE

Rodno mjesto DS Automobiles, Pariz, inspirira naše kreacije, naš svijet i našu filozofiju putovanja. Grad svjetlosti, glavni grad luksuza i stvaranja, dom je iznimnih vještina i unosi svoj duh i sjaj u našu kolekciju 'Esprit de Voyage'.

 

Svaka naša kreacija nosi potpis uzorka 'Guillochage Clou de Paris', elegantne tehnike ornamentacije koja potječe iz visokog urarstva. Ovaj niz malih čavala koji se graciozno preplavljuju evocira nježne zrake svjetlosti koji šire umjetnost putovanja i vještinu luksuza na francuski način."

SILUETA
Putovanja s karakterom
Oznaka ESPRIT DE VOYAGE
Kao umjetnik na svom djelu, DS Automobiles potpisuje DS 3 Esprit de Voyage ovim ekskluzivnim oznakama od brušenog kroma, simbolima kolekcije Esprit de Voyage.
18" naplaci KYOTO 
Stil i profinjenost izražavaju se čak i na ovim elegantnim mat sivim dijamantnim naplacima promjera 18 inča, osmišljenim isključivo za ovu kolekciju.
Posebni poklopci retrovizora
Potpis Esprit de Voyage suptilno se pojavljuje na poklopcima retrovizora zahvaljujući preciznom laserskom graviranju, kao dokaz majstorstva DS-a.
Crna prednja sublimirana maska
Kao ikone marke DS, sjajni crni DS WINGS magnificiraju nove generacije LED svjetala i prednju masku, naglašavajući sjaj njenih kromiranih ukrasa.
Ručke na vratima
Zahvaljujući sustavu bežičnog pristupa i pokretne ključne kartice (ADML), ručke na vratima koje su u nivou s površinom, a koje elegantno prate oblik DS 3, izlaze iz skrivenog položaja kad se približite vozilu unutar radijusa do 2 metra i povlače se kada se udaljite.
Stražnji dio
Tanko lakirani crni ukras ističe LED stražnje svjetla i poklopac motora. Ukrašen potpisom DS Automobiles obloženim poliranim nehrđajućim čelikom, suptilno ukrašava stražnji dio vozila.
UNUTRAŠNJOST
Udobna i uglađena atmosfera
Uživajte u nježnosti i eleganciji unutrašnjosti DS 3 Esprit de Voyage.
Raskošna unutrašnjost je obogaćena s dvije ekskluzivne, sofisticirane i čiste završnice, stvarajući ugodno i svijetlo okruženje koje će poboljšati svako vaše putovanje.
Karakterističan potpis ESPRIT DE VOYAGE
Ovaj jedinstveni simbol koji su osmislili timovi za boje i materijale DS Automobilesa obogaćuje kožnu instrument ploču u boji sive školjke (Cuir Nappa Gris Galet) i svjedoči o izvrsnosti i stručnosti naših timova.
Ukrasni okvir vrata
Okviri vrata od sjajnog aluminija prikazuju naziv kolekcije kao neodoljiv poziv da zakoračite u ovaj svijet svjetlosti i ekskluzivnosti.
Podne prostirke
U skladu sa sjedalima i unutrašnjosti u sivoj boji školjke (Gris galet), ekskluzivne podne prostirke su ukrašene rubovima i šavovima iste nijanse.
Vozite se s potpunim mirnoćom
Visoka električna izvedba
Tehnološki okvir
Stručnost i znanje naših inženjera omogućili su nam razvoj nove generacije E-TENSE motora koji su izuzetno učinkoviti. U svojoj 100% električnoj verziji, s dosegom do 404 km u mješovitom ciklusu i do 575 km u gradske svrhe, DS 3 Esprit de Voyage postaje jedan od najlaganijih kompaktnih SUV-ova u svojoj kategoriji. Idealan za kratka putovanja i duge vožnje, puni 80% svoje baterije u samo 30 minuta.
Tehnološko putovanje
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM je naša nova informacijska platforma, intuitivna, ergonomska i potpuno prilagodljiva. Uključuje osobnog asistenta s dodirnim ekranom i naprednom prepoznavanjem glasa: DS IRIS SYSTEM izvršava ono što želite, kako želite.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST pomaže vozaču dok mu istovremeno omogućuje da preuzme kontrolu nad svojim vozilom. S njim, korak ste bliže autonomnoj vožnji. Ova inovativna oprema regulira brzinu i udaljenost u odnosu na vozilo ispred, precizno pozicionirajući DS 3 Esprit de Voyage u odabranoj traci putem upravljanja. Upravlja brzinom i putanjom kako bi vam osigurao sigurnost i mirnost tijekom vožnje.
DS MATRIX LED VISION (opcija)
Svjetla DS MATRIX LED VISION u DS 3 Esprit de Voyage sastoje se od 3 LED modula za funkciju svjetla za vožnju s susreta, kao i od jednog modula MATRIX BEAM za funkciju svjetla za cestu, koji je podijeljen na 15 neovisnih segmenata. Ti se segmenti postupno uključuju i isključuju ovisno o uvjetima vožnje detektiranim putem kamere iznad vjetrobranskog stakla. Na taj način vozač može voziti s dugim svjetlima, a da pritom ne zasljepljuje druge: na primjer, kada se približava ili susreće drugo vozilo, dio svjetlosnog snopa gasne oko tog vozila kako ga ne bi ometao i prati njegovo kretanje.
VISION 360 (en option)

DS 3 bénéficie de caméras numériques avant et arrière de dernière génération permettant une restitution optimale des images sur son écran tactile de 10,3’’.

L'assistance vidéo Vision 360 affiche pour toutes les manœuvres à basse vitesse une vision "de dessus" du véhicule et son environnement : la vue est mise à jour à mesure que la voiture se déplace.

Putnički dnevnici
Prilagođene usluge
Only You
Otkrijte naš program prilagođenih usluga.
Ugovori o uslugama

Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći.