IDITE NA SADRŽAJ

PLUG-IN HIBRIDNA VOZILA

Užitak vožnje na hibridni pogon

S vozilima DS hibridnog pogona, uživajte u čarima 100% električne vožnje, istovremeno uživajući u dužim putovanjima. Naime, vozilo kombinira električni motor, idealan za gradsku vožnju, s benzinskim motorom, korisnim za vožnju na duže udaljenosti prema vašim željama.

 

Naši hibridni modeli E-TENSE kombiniraju najbolje tehnološko umijeće s izvanrednim performansama. Cijenit ćete performanse i svestranost koje pruža snaga električnog motora, kombinirana s snagom termičkog motora.

Kako biste produžili užitak električnog načina rada, vaše hibridno vozilo opremljeno je regenerativnim kočenjem, tehnologijom inspiriranom Formulom E, koja vam omogućuje punjenje baterija kočenjem.

DS 3 HYBRID

Sa hibridnim motorom od 136 KS, DS 3 HYBRID je opremljen benzinskim motorom povezanim s auto-punivim električnim motorom koji pruža slobodnu vožnju, bez potrebe za instalacijom i ekonomičnu potrošnju goriva (prosječno 1L na svakih 100 km). (i)Ušteda goriva može varirati ovisno o stanju napunjenosti baterije, stilu vožnje i vremenskim uvjetima. i emisijama CO2 .

 

Pri niskim brzinama i na kratkim udaljenostima, DS 3 HYBRID prelazi u potpuno električni način rada, bez emisija CO2, tijekom više od 50% vremena vaše vožnje u gradu.(i) Vrijeme vožnje na električni pogon može varirati ovisno o stanju napunjenosti baterije, stilu vožnje i vremenskim uvjetima. 

 

DS 7 E-TENSE 4x4
DS 7 E-TENSE ima do 360 konjskih snaga s pogonom na sva četiri kotača i do 65 km dometa u električnom načinu rada. Naš plug-in hibrid također ima posebno dobre performanse kada kreće s mjesta.
DS 4 HYBRID i DS 4 E-TENSE
DS 4 dolazi u dvije verzije hibridnog motora:

Njegova hibridna inačica od 136 KS opremljena je benzinskim motorom u kombinaciji s električnim motorom koji se sam puni i nudi besplatnu vožnju, bez potrebe za ugradnjom i niskom potrošnjom goriva (1 litra u prosjeku svakih 100 km) i emisijom CO2.

Njegov plug-in hibridni motor od 225 KS kombinira niske emisije s malom potrošnjom goriva: od 30 g CO2/km i 1,4 litre/100 km. Tako da se možete voziti gradom čak i kada postoje prometna ograničenja.

Na obje verzije, automatskim izmjenjivanjem između 100% električne i 100% benzinske faze, ili kombiniranjem dviju energija ako je potrebno, DS 4 se prilagođava svim situacijama u vožnji za optimalno korištenje električne energije.
DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE dostupan je s dvjema opcijama motora (250 KS i pogon na dva kotača te 360 KS i pogon na sve kotače), pri čemu emisije CO₂ iznose od 26 do 41 g/km.

Opremljen dvama električnim motorima, jednim sprijeda i jednim straga, E-TENSE 4x4 360 razvija 360 KS i zadivljuje svojim performansama.