IDITE NA SADRŽAJ
DS 7
DS 7
Profinjenost je putovanje
Elegantan i dinamičan
Snažan dizajn

Ovaj moderni SUV kombinira tehničku izvrsnost i izvanrednu udobnost tako da možete ponovno otkriti užitak vožnje. Napredna tehnologija i posvećenost detaljima čine ovaj novi model posvetom umjetnosti putovanja i francuskoj stručnosti DS Automobiles.

 

NOVI ZAVODLJIV POGLED
Uvećan DS PIXEL LED VISION 3.0 i DS LIGHT VEIL, svjetlosni potpis DS 7 daje prodoran i nezaboravan izgled. Visokotehnološka, ​​naša nova prednja svjetla u kombinaciji s novom rešetkom pojačavaju eleganciju prednjeg dijela.
ELEGANTNE I DINAMIČNE LINIJE
Sa svojim profinjenim crtama i oštrim linijama, DS 7 nudi jedinstvene proporcije koje savršeno spajaju snagu, čistoću i eleganciju.
NOVA SVJETLA S EFEKTOM
Potpuno LED stražnja svjetla s efektom školjke naglašavaju svjetlosni potpis Novog DS 7, koji je uistinu poseban i prepoznatljiv u gomili.
Interijer
Znanje i iskustvo u službi vaše udobnosti

Uživajte u iznimnoj prostranosti i interijeru po mjeri. Profinjenost naših materijala, pažnja posvećena detaljima i tehnološki prostor za vožnju doprinose vašoj sigurnosti i udobnosti prilikom putovanja.

 

NAPPA KOŽA
Elegantna do najsitnijeg detalja, unutrašnjost novog DS 7 kombinira profinjenu završnu obradu i vrhunske materijale. Prepustite se raskošnoj unutrašnjosti i dodiru plemenitih materijala, dizajniranih u čistoj zanatskoj tradiciji francuskog znanja i iskustva. 
PRESVLAKE "WATCHSTRAP"

Naši su majstori tapecari poboljšali unutrašnjost novog modela DS 7 Nappa kožom, dragocjenom punozrnatom kožom. Ekskluzivna presvlaka “Watchstrap” graciozno naglašava snažnu vezu između marke DS Automobiles i francuske izrade.

 

 
"PEARL STITCH" GORNJI ŠAV

Vrlo sofisticiran detalj koji reproducira uzorak u obliku bisera na šavovima kože, Point Perle rođen je izravno iz mašte naših majstora. Elegantan i nježan, ovaj haute couture mig do sada je neviđeni potpis DS Automobiles.

 

 
B.R.M R180

Osmišljen u suradnji s B.R.M Chronographes, B.R.M R180 sat veličanstveno se pojavljuje iz svog kućišta na kontrolnoj ploči kada se automobil pokrene. S kazaljkama koje se automatski pomiču, kombinira tehnologiju s elegantnim dizajnom.

 

 
UPRAVLJAČ OD PUNE ZRNASTE KOŽE

Učinite vožnju još udobnijom i osjetite meku kožu koja prekriva upravljač vozila DS 7. Dizajniran od strane majstora, ova elegantna puna koža je poboljšana satenskim kromiranim umetcima koji daju prepoznatljiv dizajn.

 

 
OBRADA « CLOUS DE PARIS »

Moderna i elegantna unutrašnjost modela DS 7 odraz je stručnosti naših dizajnera i inženjera. Svaki pojedinačni materijal i svaki najmanji detalj svjedoče o nadahnuću iz svijeta visoke mode.

Prostor za putnike ističe se svojim jedinstvenim kreacijama: završna obrada “Clous de Paris“, tipke s umetkom od kristala, sat BRM R180 ili ukrasni šavovi s bisernim uzorkom.

 

 
Povezano putovanje
Vrhunsko digitalno iskustvo
DS 7
 • Aluminijski naplatci 19" EDINBURGH
 • Mirror Screen funkcija (Android Auto, Apple CarPlay)*
 • DS PIXEL LED VISION 3.0
DS 7 E-TENSE 4x4 360
 • Pristup i pokretanje vozila bez ključa
 • Aluminijski naplatci 19'' SILVERSTONE
 • Kamera za pomoć pri vožnji unatrag
 • Multimedijski sustav DS IRIS SYSTEM s navigacijom (IVI)
 • 12" HD tablet osjetljiv na dodir s kapacitivnom tehnologijom
DS 7 PERFORMANCE LINE
 • Pristup i pokretanje vozila bez ključa
 • Aluminijski naplatci 19'' SILVERSTONE
 • Kamera za pomoć pri vožnji unatrag
 • Multimedijski sustav DS IRIS SYSTEM s navigacijom (IVI)
 • 12" HD tablet osjetljiv na dodir s kapacitivnom tehnologijom
TEHNOLOGIJE
Uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji zahvaljujući inovativnim tehnologijama za pomoć u vožnji. Učinkovitost i inovativnost u službi su vaše sigurnosti i sigurnosti vaših putnika.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Radi vaše sigurnosti, inteligentna prednja svjetla DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagođavaju se vašoj okolini prilagođavanjem osvjetljenja prema vanjskim uvjetima (grad, zemlja, vrijeme itd…) i usmjeravanjem svjetla prema zavojima kako bi se poboljšala vidljivost u zavojima.

S njegovom PIXEL funkcijom možete ostati na dugim svjetlima bez zasljepljivanja vozila iza kojeg se nalazite ili onih koji vam se približavaju.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ovaj inteligentni sustav ovjesa koristi kameru smještenu na vrhu vjetrobrana kao i nekoliko senzora za skeniranje neravnina na cesti u stvarnom vremenu. On te podatke u milisekundi prenosi na računalo koje neovisno djeluje na svaki od kotača. Ovisno o informacijama koje prima, neprekidno čini ovjes tvrđim ili mekšim kako bi vam osigurao što udobniju vožnju novog DS 7.

 

DS DRIVE ASSIST

Inovativna značajka DS DRIVE ASSIST kontrolira brzinu i udaljenost u odnosu na vozilo ispred i postavlja novi DS 7 gdje ga vozač želi u svojoj traci podešavanjem upravljanja. Kontrolira brzinu i putanju jamčeći da ste sigurni i opušteni za volanom.

 

DS NIGHT VISION

Infracrvena kamera smještena u maski novog DS 7 detektira pješake i životinje na udaljenosti između 50 cm i 100 m i prikazuje ih na digitalnom zaslonu s instrumentima, omogućujući vam da predvidite opasnost i mirno reagirate. Stvarno poboljšanje sigurnosti koje jamči opuštenu vožnju.

 

DS 7 E-TENSE

Sa svojim plug-in hibridnim motorima do 360 KS i pogonom na 4 kotača, novi DS 7 kombinira udobnost i učinkovitost te osigurava glatku i ugodnu vožnju za putovanja visoke kategorije. Otkrijte izbor različitih načina punjenja s pripadajućim vremenima punjenja i različitim bojama svjetlosnih vodiča prikazanih na otvoru za punjenje.

 

E-TENSE
Dinamična vedrina uz E-TENSE
Sa svojim plug-in hibridnim motorom snage do 360 KS i pogonom na 4 kotača, novi DS 7 spaja udobnost i učinkovitost te vam jamči glatku i ugodnu vožnju za putovanja s vrhunskim osjećajem.
E-TENSE 4x4 360
Hibrid visokih performansi
Stručnost

S bogatim iskustvom iz našeg sudjelovanja i dvije dvostruke titule prvaka u Formuli E, inženjeri DS PERFORMANCE ugradili su tehnologiju u E-TENSE pogonsku jedinicu novog DS 7 koja dolazi ravno iz moto utrka.

S pogonskom jedinicom E-TENSE 4×4 360, novi DS 7 koristi poseban pogonski sklop, ovjes i stražnju osovinu, ručno podešene u našim francuskim radionicama uz stručno znanje DS inženjera.

 

Snaga mjenjača s pogonom na 4 kotača

Kada je aktiviran način SPORT, kombinirana snaga dva elektromotora i benzinskog motora daje Novom DS 7 nevjerojatnu snagu, dostižući 360 konjskih snaga i 520 Nm okretnog momenta uz zadržavanje velike fleksibilnosti u vožnji.

 

DS 7 E-TENSE 4x4 360
 • Plug-in hibridni motor
 • Sjedala s Nappa kožom
 • Panoramski krov
 • 21" BROOKLYN aluminijski naplatci

 

Tehnologija E-TENSE
Vozite s potpunom slobodom
Regenerativno kočenje
Jednostavnim pritiskom na ručicu mjenjača pretvorite kinetičku energiju generiranu tijekom usporavanja i kočenja u električnu energiju, produžujući tako električni doseg vašeg novog DS 7.
Funkcija E-SAVE
Putem funkcije E-SAVE možete proći zadnjih 10 ili 20 kilometara svog putovanja u 100% električnom načinu rada. To znači da se možete potpuno slobodno kretati gradom u svom novom SUV vozilu.
Načini vožnje

Načini vožnje

Naši modeli E-TENSE imaju nekoliko načina vožnje:

Način rada s nultim emisijama, uključen prema zadanim postavkama, idealan je za putovanje po naseljenim područjima. S verzijom E-TENSE 4x4 300 možete prijeći do 58 km bez potrošnje goriva. Potpuna tišina iznutra, nevjerojatno osjetljiv: isprobajte novi osjećaj.

Hibridni način rada omogućuje vam vožnju pomoću električnog motora i motora s unutarnjim izgaranjem. Koristan u gradu kao i na autocesti, pomaže vam da iskoristite električnu energiju na najbolji mogući način.

Uključite Sport način rada kako biste oslobodili pravi potencijal novog DS 7 E-TENSE. Motor s unutarnjim izgaranjem isporučivat će svu svoju snagu uz pomoć električne energije. Ubrzanje, pretjecanje, dinamična vožnja.

Dostupan na modelima E-TENSE 4x4 300 i E-TENSE 4x4 360, 4WD način rada poboljšava vozne karakteristike na cesti ili po zahtjevnom terenu. Snaga motora s unutarnjim izgaranjem i električnih motora neprimjetno se prenosi na četiri kotača automobila, poboljšavajući prianjanje bez obzira na to je li cesta vlažna, blatna, snježna ili zavojita. "

PREDNOSTI PLUG-IN HIBRIDA E-TENSE
Emisije i potrošnja
S tri dostupna motora od 225 KS i u verziji s pogonom na 4 kotača od 300 i 360 KS, naši modeli E-TENSE imaju emisije do 40 g CO₂/km.
Tiha i udobna vožnja
Iskoristite prednost optimalne zvučne izolacije pojačane laminiranim staklima: novi DS 7 Plug-in hybrid tako vam pruža savršeno iskustvo vožnje.
Pogon na sve kotače
Sa svoja dva motora E-TENSE 4x4 300 i E-TENSE 4x4 360 spojena s automatskim mjenjačem EAT8, novi DS 7 nudi iznimne vozne performanse.
Provjeri dostupne DS 7 modele
Pronađite dostupne modele po vašoj mjeri.
Aplikacija MY DS

Autonomija

S aplikacijom za pametne telefone My DS u stvarnom vremenu saznajte stanje napunjenosti ili procijenjenu preostalu autonomiju vašeg DS vozila. Kada je vozilo uključeno u struju putem aplikacije saznajte preostalo vrijeme punjenja.

Punjenje

Uz daljinsko upravljanje punjenjem, koristite aplikaciju My DS za pokretanje punjenja ili prebacivanje na planirano/odgođeno punjenje. 

Grijanje i klimatizacija

Postavka toplinskog predkondicioniranja putničkog prostora omogućuje vam programiranje grijanja ili klimatizacije vašeg automobila. Dizajnirana za vašu udobnost, ova funkcija također produljuje trajanje baterije ako se vozilo puni.

Découvrez Nouvelle DS 7 en vidéo

Otkrijte DS 7 u videu

USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri.
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći.

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirate DS Automobiles prodajno mjesto.