IDITE NA SADRŽAJ
Motori
Motori
Elegantan i dinamičan
Uživajte u dinamičnim performansama u savršenom skladu s okolinom zahvaljujući benzinskim PureTech, E-TENSE plug-in hibridnim i dizelskim motorima BlueHDi.
DIMENZIJE
Prostran i povezan
ISTAKNUTA STRUČNOST ČINI VAŠ ŽIVOT UGODNIJIM
Posebno prostrana zahvaljujući velikom međuosovinskom razmaku, unutrašnjost novog DS 7 nudi udobnost i mir koji prate sva vaša putovanja. Lakoća u vožnji poboljšana prisutnošću masažnih, grijanih ili ventiliranih prednjih sjedala, stražnje klupe koja se može nagnuti i tehnologije DS ACTIVE SCAN SUSPENSION koja se prilagođava neravninama ceste.
Panoramski krov
Panoramski krov, sastavljen od fiksnog prozora u kombinaciji s kliznim prozorom, donosi svjetlost i udobnost na svim vašim putovanjima. 
Neograničeno putovanje
Veliki prtljažnik modela DS 7 može primiti do 555 litara, kako bi se prilagodio svim vašim putovanjima. Modularan i funkcionalan, opremljen je s više međuprostora za odlaganje. Može se optimizirati zahvaljujući sklopivom stražnjem sjedalu. Na verzijama E-TENSE ima predviđen prostor za pohranjivanje kabela za punjenje. 
Izvanredna osjetilna udobnost
Laminirani prozori novog modela DS 7, koji se nude kao opcija, omogućuju vam da iskoristite prednosti optimalne zvučne izolacije u vozilu, za još ugodnije iskustvo vožnje. 
Konfigurirajte DS 7
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija svakako kontaktirajte DS Automobiles prodajno mjesto.