IDITE NA SADRŽAJ

DS povezane usluge

Povezane usluge i povezivost
Uštedite vrijeme
Budući da nam je vrijeme vrlo dragocjeno, DS Automobiles uložio je sve napore kako bi olakšao život i omogućio vam da svaki trenutak za volanom bolje cijenite. Otkrijte naše različite usluge: navigacijski sustav, hitne pozive, sinkronizaciju pametnog telefona s DS vozilom.
ŽIVITE BEZBRIŽNO
Uz funkcionalnost SOS i pomoć na cesti izađite na cestu potpuno bezbrižno. Ovaj sustav globalnog pozicioniranja za hitne slučajeve izravno će kontaktirati s odgovarajućim službama za spašavanje ili podršku.  
PREPUSTITE SE VODSTVU
Uživajte u putovanju zahvaljujući našem povezanom navigacijskom sustavu s prepoznavanjem glasa. Gdje god krajnje odredište bilo, pristupite informacijama i uslugama u stvarnom vremenu koje je razvio TomTom kako biste maksimalno iskoristili svoja putovanja u potpunoj udobnosti. 
OSTANITE POVEZANI NA CESTI
Ne skrećite pogled s ceste. Uz funkciju Mirror Screen povežite pametni telefon kako biste uživali u kompatibilnim aplikacijama. 

UŽIVAJTE U TELEFONU NA SIGURAN NAČIN

DS nudi široku paletu vozila s Bluetooth tehnologijom ili zrcalnim zaslonom. Interaktivni alati omogućuju vam odabir podataka o vozilu i dobivanje informacija o kompatibilnosti za mnoge najnovije modele mobilnih telefona.

Usluge po mjeri

My DS aplikacija

Pristupite svim uslugama programa Only You putem pametnog telefona.

E-servisna knjižica

Lako pronađite sve informacije o održavanju vašeg DS-a zahvaljujući digitalnoj knjižici održavanja „E-servisna knjižica”.