IDITE NA SADRŽAJ
POSEBAN
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE
Dizajniran da očara
Ograničeno izdanje
Ovo ograničeno izdanje utjelovljuje znanje i iskustvo DS Automobiles na vrhuncu svoje umjetnosti kroz svoje završne obrade i profinjenost.
Prisutnost
Oprema
*Teinte extérieure sous réserve de disponibilité
*Boja karoserije ovisi o dostupnosti
20’’ ALUMINIJSKI NAPLATCI MUNICH
Ovi naplatci specifični za motor E-TENSE 4x4 360 ističu prestižan karakter modela DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.
ZNAK OPÉRA PREMIÈRE
Na crnoj podlozi, poseban znak stapa se s elegantnim ukrasima kako bi naglasio naglasio stas DS 9 OPÉRA PREMIÈRE.
Kromirane i osvijetljene DS letvice pragova
Čim se otvori, svjetla se pale kako bi vam poželjela dobrodošlicu u centar "svemira" DS Automobiles. Sjajni detalji, ovi kromirani i pozadinski osvijetljeni pragovi vrata, doprinose profinjenoj atmosferi putničkog prostora.
PRESTIŽ
Volant en cuir  Noir Basalte
Ručno obloženi kožni upravljač istodobno je elegantan i tehnološki. Iz njega možete upravljati audio sustavom, pametnim telefonom povezanim putem bluetootha, zaslonom digitalne ploče s instrumentima kao i glasovnim prepoznavanjem vozila.
“Pearl” završna obrada i Nappa koža
Utjelovljenje neusporedive profinjenosti, unutrašnjost DS 9 OPÉRA PREMIERE ukrašena je elegantnom biserno sivom Nappa kožom na cijeloj armaturnoj ploči i panelima vrata s "Pearl” završnom obradom. Razvijena od strane naših majstora, sjedala s presvlakom "Bracelet" također su ukrašena ovom svjetlucavom biserno sivom Nappa kožom za izvanredan sklad interijera.
Presvlaka Alcantara®

DS 9 dizajniran je tako da svaki putnik uživa istu razinu udobnosti. Prednja i stražnja sjedala s funkcijom grijanja, hlađenja i masaže. Interijer, izrađen do najsitnijih detalja, nadopunjuje presvlaka Alcantara®.

 

DS LOUNGE

Lounge naslon za ruke na stražnjim sjedalima, presvučen je Nappa kožom, s prostorom za odlaganje, opremljen USB priključkom i tipkama za kontrolu masaže sjedala.

Impresionirat će vas ljepota materijala koji prekrivaju unutrašnjost modela DS 9, posebno kožni dijelovi na ploči s instrumentima i upravljaču.

Zvučna udobnost

Lansiranjem DS 9, naši su stručnjaci razvili potpuno novi koncept zvučne udobnosti. Uz višeslojno staklo sa zvučno izoliranom folijom, ima i tijelo izrađeno od tehnologije zavarivanja-lijepljenja i uklanjanja vibracija, što stvara miran i bezbrižan ambijent u unutrašnjosti. Ovo istinsko remek-djelo dodatno naglašava čist zvuk koji reproduciraju Hi-Fi FOCAL Electra® sustav i njegovih 14 zvučnika.

 

TEHNOLOGIJE
DS DRIVE ASSIST

Inovativni sustav koji radi pri brzinama do 180 km/h * precizno postavlja vaše vozilo u traku zahvaljujući sustavu pomoći zadržavanja vozila u traci. Prilagodljivi tempomat sa Stop & Go funkcijom automatski prilagođava brzinu kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred vas. U usporenom prometu DS DRIVE ASSIST također upravlja fazama zaustavljanja i ponovnog pokretanja vozila.

* Ovisno o važećem zakonu u zemlji.

 

DS NIGHT VISION

Sustav DS NIGHT VISION vozaču pruža optimalnu vidljivost noću. Na ukrasnoj maski instalirana je infracrvena kamera koja otkriva pješake i životinje na cesti do udaljenosti od 100 m. Vozač promatra cestu na digitalnoj ploči s instrumentima, a opasnosti se najprije prikazuju žutom, a zatim crvenom bojom, ovisno o razini kritičnosti. Na temelju ovog upozorenja vozač može unaprijed predvidjeti situaciju i reagirati na vrijeme.

 

ADML PROXIMITY 
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE automatski se otključava kada se približite na radijus do 2 metra, a ručke koje su do tada bile nevidljive se otvaraju. Zatim jednostavno pokrenite svoje vozilo pomoću funkcije Start/Stop. Kod udaljavanja princip je isti: ručke se uvlače i vozilo se automatski zaključava.
DS 9 OPÉRA PREMIÈRE
Galerija
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Otkrijte ponudu naših usluga.

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija posjetite DS Automobiles prodajno mjesto.