TEHNOLOGIJA I ZNAČAJKE

Otkrijte tehnologije i istražite njegove tehničke karakteristike, od dimenzija do dostupnih pogonskih motora.

TEHNOLOGIJA I ZNAČAJKE
TEHNOLOGIJA I ZNAČAJKE

TEHNOLOGIJA

Udobnost i dinamičnost

Uživajte u udobnoj i mirnoj vožnji s inovativnom tehnologijom pomoći vozaču koju je razvio naš tim. Učinkovitost i inovativnost su tu za vašu sigurnost i sigurnost vaših putnika.

DS PIXEL LED VISION 3.0

DS PIXEL LED VISION 3.0

Radi vaše sigurnosti, inteligentna prednja svjetla DS PIXEL LED VISION 3.0 prilagođavaju se vašoj okolini prilagođavanjem osvjetljenja prema vanjskim uvjetima (grad, zemlja, vrijeme itd…) i usmjeravanjem svjetla prema zavojima kako bi se poboljšala vidljivost u zavojima.

S njegovom PIXEL funkcijom možete ostati na dugim svjetlima bez zasljepljivanja vozila iza kojeg se nalazite ili onih koji vam se približavaju.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Ovaj inteligentni sustav ovjesa koristi kameru smještenu na vrhu vjetrobrana kao i nekoliko senzora za skeniranje neravnina na cesti u stvarnom vremenu. On te podatke u milisekundi prenosi na računalo koje neovisno djeluje na svaki od kotača. Ovisno o informacijama koje prima, neprekidno čini ovjes tvrđim ili mekšim kako bi vam osigurao što udobniju vožnju novog DS 7.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Infracrvena kamera smještena u maski novog DS 7 detektira pješake i životinje na udaljenosti između 50 cm i 100 m i prikazuje ih na digitalnom zaslonu s instrumentima, omogućujući vam da predvidite opasnost i mirno reagirate. Stvarno poboljšanje sigurnosti koje jamči opuštenu vožnju.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Dan i noć, sustav senzora i kamera prate znakove umora ili rastresenosti kod vozača, kao i smjer automobila. U slučaju nedostatka pažnje ili pospanosti, aktivira se zvučno upozorenje i prikazuje se na digitalnom zaslonu s instrumentima.

 

DS DRIVER ATTENTION MONITORING
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Inovativna značajka DS DRIVE ASSIST kontrolira brzinu i udaljenost u odnosu na vozilo ispred i postavlja novi DS 7 gdje ga vozač želi u svojoj traci podešavanjem upravljanja. Kontrolira brzinu i putanju jamčeći da ste sigurni i opušteni za volanom.

 

360 Vision

360 Vision

Novi DS 7 koristi nove prednje i stražnje digitalne kamere najnovije generacije koje omogućuju optimalnu reprodukciju slika na velikom 12″ zaslonu osjetljivom na dodir.

360 Vision je video pomoć za sve manevre pri maloj brzini. Prikazuje pogled “odozgo” na vozilo i njegovu okolinu: prikaz se ažurira kako se automobil kreće.

360 Vision
DS 7 E-TENSE

DS 7 E-TENSE

Sa svojim plug-in hibridnim motorima do 360 KS i pogonom na 4 kotača, novi DS 7 kombinira udobnost i učinkovitost te osigurava glatku i ugodnu vožnju za putovanja visoke kategorije. Otkrijte izbor različitih načina punjenja s pripadajućim vremenima punjenja i različitim bojama svjetlosnih vodiča prikazanih na otvoru za punjenje.

DS 7 – dostupni motori

Uživajte u dinamičnim performansama u savršenom skladu uz PureTech benzinske motore, E-TENSE plug-in hibride i BlueHDi dizelske motore.

BENZIN

PureTech 180 KS Automatski

PureTech 225 KS Automatski

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 KS – 4×4

E-TENSE 300 KS – 4×4

E-TENSE 225 KS

DIZEL

BlueHDI 130 KS Automatski

PROSTRAN I POVEZAN

Još više užitka

Za užitak vožnje.

Posebno prostrana zahvaljujući velikom međuosovinskom razmaku, unutrašnjost novog DS 7 pruža udobnost i mir tijekom svakog putovanja. Udobnost vožnje povećavaju prednja sjedala koja nude funkciju masaže, grijenja ili hlađenja, a tehnologija DS ACTIVE SCAN SUSPENSION prilagođava se nesavršenostima na cesti.

Putovanja bez ograničenja

Veliki prtljažnik novog DS 7 može primiti do 555 litara, kako bi se prilagodio svim vašim putovanjima. S dva kromirana praga prtljažnika, modularan i funkcionalan, opremljen je s 4 prstena za odlaganje i bočnim oblogama za odlaganje. Može se optimizirati zahvaljujući sklopivom stražnjem sjedalu. Na verzijama E-TENSE ima predviđen prostor za pohranjivanje kabela za punjenje.

 

Panoramski krov

Poboljšajte svoje iskustvo u vožnji odabirom opcije panoramskog krova, koji povećava razinu svjetlosti i udobnosti u svakom putovanju.

Iznimna udobnost za sva osjetila

Laminirani prozori novog DS 7, koji se nude kao opcija, omogućuju vam da iskoristite prednosti optimalne zvučne izolacije u vozilu, za posebno ugodno iskustvo vožnje, jamčeći mir.