NOVI DS 7

Profinjenost je putovanje

NOVI DS 7
NOVI DS 7

SNAGA

Od 130 do 360 KS i pogon na sva 4 kotača
Dostupan u plug-in hibridnoj verziji

DIMENZIJE

Duljina 4.59 metara
Širina: 1.90 metara
Visina: 1.63 metara

POTROŠNJA / EMISIJE (WLTP)

/ 100 km : homologacija u tijeku
CO₂ / km : homologacija u tijeku

PRIMAMLJIV

Karizmatičan novi dizajn

Otkrijte novi DS 7, sofisticirani SUV koji očarava svojim elegantnim i dinamičnim linijama.

OTKRIJTE DS 7

Pomoći ćemo vam odabrati najbolji DS 7

ELEGANTAN I DINAMIČAN

Snažan dizajn

Ovaj moderni SUV kombinira tehničku izvrsnost i izvanrednu udobnost tako da možete ponovno otkriti užitak vožnje. Napredna tehnologija i posvećenost detaljima čine ovaj novi model posvetom umjetnosti putovanja i francuskoj stručnosti DS Automobiles.

 

DS 7 dostupni motori

PLUG-IN HYBRID

E-TENSE 360 KS – 4×4
E-TENSE 300 KS – 4×4
E-TENSE 225 KS

DIZEL

BlueHDI 130 KS Automatski

EKSTERIJER

Spajajući dinamičan profil, dubinu karaktera i redizajniranu prednju stranu, novi DS 7 je ponovno osmišljen s intenzitetom i šarmom. Straga, nova svjetla s efektom skale savršeno se uklapaju u njegove linije, besprijekorno nadopunjujući novi prednji svjetlosni potpis kako bi dala izgled koji je snažan i upečatljiv.

Uzbudljiv novi izgled

Uzbudljiv novi izgled

Poboljšan DS PIXEL LED VISION 3.0 i DS LIGHT VEIL, svjetlosni potpis novog DS 7 daje mu oštar, nezaboravan izgled. Naša nova prednja svjetla visoke tehnologije u kombinaciji s novom maskom naglašavaju eleganciju prednjeg dijela.

Uzbudljiv novi izgled
Čiste i dinamične linije

Čiste i dinamične linije

Sa svojim sofisticiranim karakteristikama i oštrim linijama, novi DS 7 ima jedinstvene proporcije koje do savršenstva spajaju snagu, čistoću i eleganciju.

Nova svjetla s efektom skale

Nova svjetla s efektom skale

LED stražnja svjetla s efektom skale naglašavaju svježi svjetlosni potpis novog DS 7, čineći ga tako posebnim i prepoznatljivim na svakom putovanju.

 

Nova svjetla s efektom skale

INTERIJER

Istaknuta stručnost čini vaš život ugodnijim

Iskoristite izuzetan prostor i interijer po mjeri. Sofisticiranost naših materijala, pažnja posvećena detaljima i raznolikost visoke tehnologije doprinose vašem blagostanju i prvoklasnoj udobnosti svakog vašeg putovanja.

Unutrašnjost presvučena Nappa kožom

Unutrašnjost presvučena Nappa kožom

Elegantna do posljednjeg detalja, unutrašnjost novog DS 7 ima sofisticirane završne obrade i vrhunske materijale kao što su Pearl Gray ili Basalt Black Nappa kožne presvlake. Prepustite se luksuzu i dodiru visokokvalitetnih materijala, dizajniranih u čistoj tradiciji.

Presvlake "Watchstrap"

Presvlake "Watchstrap"

Naši su majstori tapecari poboljšali unutrašnjost novog modela DS 7 Nappa kožom, dragocjenom punozrnatom kožom. Ekskluzivna presvlaka “Watchstrap” graciozno naglašava snažnu vezu između marke DS Automobiles i francuske izrade.

Presvlake "Watchstrap"
"Pearl stitch" gornji šav

"Pearl stitch" gornji šav

Vrlo sofisticiran detalj koji reproducira uzorak u obliku bisera na šavovima kože, Point Perle rođen je izravno iz mašte naših majstora. Elegantan i nježan, ovaj haute couture mig do sada je neviđeni potpis DS Automobiles.

 

B.R.M R180

B.R.M R180

Osmišljen u suradnji s B.R.M Chronographes, B.R.M R180 sat veličanstveno se pojavljuje iz svog kućišta na kontrolnoj ploči kada se automobil pokrene. S kazaljkama koje se automatski pomiču, kombinira tehnologiju s elegantnim dizajnom.

B.R.M R180
Upravljač od pune zrnaste kože

Upravljač od pune zrnaste kože

Učinite vožnju još udobnijom i osjetite meku kožu koja prekriva upravljač vozila DS 7. Dizajniran od strane majstora, ova elegantna puna koža je poboljšana satenskim kromiranim umetcima koji daju prepoznatljiv dizajn.

Obrada « Clous de Paris »

Obrada « Clous de Paris »

Moderna i elegantna unutrašnjost modela DS 7 odraz je stručnosti naših dizajnera i inženjera. Svaki pojedinačni materijal i svaki najmanji detalj svjedoče o nadahnuću iz svijeta visoke mode.
Prostor za putnike ističe se svojim jedinstvenim kreacijama: završna obrada “Clous de Paris“, tipke s umetkom od kristala, sat BRM R180 ili ukrasni šavovi s bisernim uzorkom.

Obrada « Clous de Paris »

POVEZANO PUTOVANJE

Vrhunsko digitalno iskustvo

Povezani prostor za vožnju

Povezani prostor za vožnju

Sa svojom digitalnom pločom s instrumentima od 12.3″ i velikim središnjim HD zaslonom od 12″ uživat ćete u boljoj čitljivosti za veću udobnost i moći ćete pristupiti svim bitnim informacijama u nekoliko dodira.

Uživajte u jedinstvenom audio iskustvu koristeći FOCAL Electra® zvučni sustav. Audio sustav se sastoji od 14 zvučnika, uključujući subwoofer i pojačalo ukupne snage 515 W za iznimno impresivan zvuk.

DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekosustav koji je intuitivan, ergonomičan i može se potpuno personalizirati. Uključuje osobnog asistenta sa zaslonom osjetljivim na dodir i prepoznavanjem glasa. DS IRIS SYSTEM radi ono što želite, kada želite.

E-TENSE

Dinamična vedrina uz E-TENSE

Sa svojim plug-in hibridnim motorom snage do 360 KS i pogonom na 4 kotača, novi DS 7 spaja udobnost i učinkovitost te vam jamči glatku i ugodnu vožnju za putovanja s vrhunskim osjećajem.

DOMET

58 Km (u kombiniranom ciklusu – EAER)
62Km (u gradskom ciklusu – EAER city)

PUNJENJE

Vrijeme za punjenje do 100% (na 32A 7,4 kW stanici za punjenje)
Homologacija u tijeku

UKUPNA SNAGA 265 kW / 360 KS

E-TENSE 4x4 360

Hibrid visokih performansi

Savoir-faire

S bogatim iskustvom iz našeg sudjelovanja i dvije dvostruke titule prvaka u Formuli E, inženjeri DS PERFORMANCE ugradili su tehnologiju u E-TENSE pogonsku jedinicu novog DS 7 koja dolazi ravno iz moto utrka.
S pogonskom jedinicom E-TENSE 4×4 360, novi DS 7 koristi poseban pogonski sklop, ovjes i stražnju osovinu, ručno podešene u našim francuskim radionicama uz stručno znanje DS inženjera.

Snaga mjenjača s pogonom na 4 kotača

Kada je aktiviran način SPORT, kombinirana snaga dva elektromotora i benzinskog motora daje Novom DS 7 nevjerojatnu snagu, dostižući 360 konjskih snaga i 520 Nm okretnog momenta uz zadržavanje velike fleksibilnosti u vožnji.

- Sjedala s Nappa kožom
- Poseban crni obrub
- 21” BROOKLYN aluminijski naplatci
- Panoramski krov

E-TENSE tehnologija

Vozite s potpunom slobodom

Prednosti E-TENSE plug-in hibrida

Emisije i potrošnja

S tri pogonska motora dostupna od 225 KS do verzija s pogonom na 4 kotača s 300KS i 360 KS, naši modeli E-TENSE imaju emisije do 49 g/km CO₂ (podložno homologaciji).

Tiha i udobna vožnja

Uživajte u vrhunskoj zvučnoj izolaciji, dodatno poboljšanoj laminiranim staklom. Novi DS 7 plug-in hibrid pruža vam iskustvo vožnje koje je mirno, ali i fleksibilno.

Dvije verzije s pogonom na 4 kotača

Sa svoje dvije pogonske jedinice E-TENSE 4×4 300 i E-TENSE 4×4 360 spojene s automatskim mjenjačem EAT8, novi DS 7 pruža vam iznimne vozne performanse.