IDITE NA SADRŽAJ
KOLEKCIJA

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY

Zvijezdana kolekcija
Nadahnuta putovanjima avijatičara i romanopisca Antoinea de Saint Exupéryja, ova ograničena kolekcija je posveta nebeskim glasnicima.

DS Automobiles zamislio je fuziju između svijeta zrakoplovstva i DS vozila koja utjelovljuju duh slobode.
DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY
U središtu identiteta DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY odražava se poezija romana “Južna pošta”. Putovanje ovog neustrašivog pilota Aéropostale kroz pješčane dine i strme planine postaje simbol sjedinjenja između čovjeka i stroja.

U osvrtu na ovu ekspediciju između zemlje i neba, u bezvremenoj potrazi za slobodom i otkrićem, DS Automobiles je dodijelio sivo-ljubičastu nijansu sa bisernim odsjajima, nazvanu "Night Flight", istoimenu piščevog romana.
Silueta
Čist i zadivljujući dizajn
Ekskluzivni 19" SÉVILLE naplatci
Naplatci SÉVILLE sjajno crne boje s dijamantnim završetkom, veličine 19 inča, središnjeg su poklopca u boji Vol de Nuit i dizajnirani su isključivo za ovu kolekciju. Aluminijska legura također podsjeća na materijal korišten u avijaciji, evocirajući avanturu i uzbuđenje putovanja prema dalekim horizontima.
Profinjena crna maska hladnjaka
Sa svojim zavidnim linijama i skulpturiranim detaljima, maska hladnjaka inspirira osjećaj divljenja prema ovom svodu ispunjenom kromiranim privjescima. MATRIX LED VISION svjetla pozivaju na sanjarenje i plovljenje u misterijama svemira.

"Zvijezde nam mjere prave udaljenosti."

 

Citat iz romana "Južna pošta" Antoinea de Saint Exupéryja

 

Community Verified icon

UNUTRAŠNOST
Veličanstveni panoramski pogled

U tekstovima svog djela "Južna pošta", Antoine de Saint-Exupéry odjekuje podvigom pionira avijacije.

Kao što je svako putovanje zasebna avantura, unutrašnjost ove kompaktne limuzine dizajnirana je kao pravi pilotski kokpit.

Obložena smeđom Criollo Nappa kožom, kožna ploča s instrumentima ukrašena je baletom linija s bisernim dvobojnim prošivima u boji Terre de Cassel i dvostrukim šavovima koji podsjećaju na prolazne tragove aviona na nebu.

ZNAČKA NA KONTROLNOJ PLOČI
Značka, postavljena na centralnoj konzoli, nosi narančastu zvijezdu, poput nebeskog vodiča. Kako bi pratila ovaj astralni znak, uz potpis autora nalazi se i silueta aviona, koja definira avanturistički duh Antoinea de Saint-Exupéryja.
Sjedalo od Criollo Nappa kože

Avantura se pojavljuje čak i u detaljima s sjedalima izrađenim od čvrste Brun Criollo Nappa kože, pozivajući se na opremu nebeskih pionira.

Ikonični potpisni remen sata kuće na sjedalu i naslonu pruža osjećaj neusporedivog udobnosti.

Ukrasni pragovi vrata
Satenski aluminijski pragovi na vratima kompaktne limuzine ilustriraju kromiranu skicu propelerskog aviona, popraćenu citatom: "Zvijezde nam mjere prave udaljenosti" u antracit boji. Odgovor na odvažne duhove ovih kozmičkih putnika.

MOTORNE OPCIJE

DS 4 ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY dolazi u tri varijante motora: Puretech 130 KS, BlueHDI 130 KS, plug-in hibrid s 225 KS i također u hibridu s 136 KS.

Pređite dulje udaljenosti u gradu u potpuno električnom načinu rada zahvaljujući punjivoj bateriji hibridnih motora.


Tehnološko putovanje
DS MATRIX LED VISION
Nova generacija DS MATRIX LED VISION svjetala, tanka i moderna, uključuje tehnologije Matrix Beam i Dynamic Bending Light (dinamičko pomicanje svjetala). Njihovi snopovi precizno detektiraju vaše okruženje i prilagođavaju se zahvaljujući pet predodređenih načina rada (grad, selo, autocesta, teški vremenski uvjeti i magla), omogućavajući vožnju dugim svjetlima bez obzira na uvjete, a da ne zasljepljuju druge vozače.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST 2.0 precizno pozicionira DS 4 u svojoj traci, po vašem izboru, djelujući na upravljač. Obogaćuje iskustvo autonomne vožnje integrirajući poluautomatsku promjenu trake i predviđanje preporučene brzine prema signalizaciji.
DS NIGHT VISION

Kamera za infracrveno snimanje smještena u maski DS 4 otkriva pješake i životinje do 200 metara i prikazuje ih na digitalnom kombiniranom zaslonu kako biste mogli unaprijed predvidjeti opasnosti i smireno reagirati. Pravi sigurnosni dobitak koji vam osigurava mirnu vožnju, čak i usred noći.

 

DS IRIS SUSTAV & CHATGPT (opcionalno)

DS IRIS SYSTEM vam nudi usluge CHATGPT-a. (i)[Nova značajka DS automobila koristi snagu generativne umjetne inteligencije s platformom Chat AI od SoundHound-a, koja integrira različita područja znanja, kombinirana s najnaprednijim modelima jezika poput API-ja ChatGPT za pružanje bržih i sveobuhvatnijih odgovora od prethodnog sustava prepoznavanja glasa DS IRIS SYSTEM-a. ChatGPT je integriran u DS IRIS SYSTEM putem SoundHound-ovog sustava za prepoznavanje zvuka i glasa. Budući da je ovo model jezika umjetne inteligencije, razvijen je za generiranje ljudskih tipova odgovora temeljenih na dubinskom učenju, ali budući da je ovo nova tehnologija u razvoju, njezini odgovori ili informacije možda nisu potpuno točni, ispravni ili objektivni. Kao i za svakog drugog virtualnog pomoćnika, preporučujemo da se ne oslanjate isključivo na pružene informacije i izbjegavate dijeljenje privatnih informacija. Molimo vas da pročitate opće uvjete.]

Već izuzetno intuitivan i reaktivan, sustav prepoznavanja glasa DS IRIS SYSTEM sada integrira umjetnu inteligenciju SoundHound optimiziranu pomoću API-ja ChatGPT.

Vaš DS sada je obogaćen inovativnom funkcijom koja vam omogućuje istraživanje potpuno nove veze sa svojim vozilom, nudeći vam putničkog partnera koji će vaša putovanja učiniti još sigurnijima i ugodnijima.

Dnevnici putovanja
Usluge po mjeri
Only You
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći.