IDITE NA SADRŽAJ
DS 9
E-TENSE 4x4 360
Utjelovljenje dinamičnosti i uglađenosti
SNAGA

Do 360 KS

(u načinu rada SPORT)

Do 250 km/h

(elektronički ograničena najveća brzina)

Do 140 km/h
na 100% električni pogon
DOSEG (WLTP¹)
 
Doseg u 100 % električnom načinu rada: do 47 km u mješovitom ciklusu vožnje (AER za mješoviti ciklus vožnje) i do 52 km u gradskom ciklusu vožnje (EAER za gradski ciklus vožnje).
POTROŠNJA / EMISIJE (WLTP¹)
 
Od 1.8 l / 100 km
Od 41 g CO₂ / km
Snaga i dinamičnost
Utjelovljenje hibridne snage
Razvoj i ugađanje pogonske jedinice i ovjesa nenadmašnih performansi pratio je odjel DS Performance koji je 2019. i 2020. osvojio oba naslova Formule E. Spoj dinamičnosti i uglađenosti, omiljen među kupcima marke DS Automobiles, dosegao je novu razinu u DS 9 E-TENSE 4x4 360. Detaljan rad na karakteristikama vozila rezultirao je beskompromisnom ravnotežom prianjanja i udobnosti.
Tehnologija po mjeri
Stručnost i iskustvo
Prerade u radionici
Inačica DS 9 E-TENSE 4x4 360 može se pohvaliti jedinstvenim pogonskim sklopom, ovjesom i stražnjom osovinom koju smo, oslanjajući se na stručnost i umješnost naših inženjera, ručno preradili u svojim radionicama na području Pariza.
Snaga i fleksibilnost
Način rada SPORT jamči iznimno fleksibilne vozne osobine, pri čemu dva električna motora i benzinski motor zajedno razvijaju nevjerojatnih 360 KS i okretni moment od 520 Nm.
Inovacije i performanse
Prednosti plug-in hibrida E-TENSE
Udobna i tiha vožnja 

Uz automatsko pokretanje vozila u 100 % električnom načinu rada*, vožnja je uvijek tiha i udobna. 

*Ako je to moguće s obzirom na raspoloživi električni doseg. U slučaju nedostatnog električnog dosega aktivirat će se način rada Hybrid, a vozilo će se pokrenuti uz pomoć benzinskog motora.

 
Zajamčena mobilnost i fleksibilnost
Uživajte u bezbrižnoj gradskoj vožnji u svojem plug-in hibridu E-TENSE 4x4 360 uz doseg do 52 km (WLTP¹ EAER za gradski ciklus vožnje).  
Domišljat i učinkovit prostor
Unutrašnjost i prtljažni prostor ostali su nepromijenjeni unatoč ugradnji stražnjeg električnog motora snage 113 KS. 
Brzina i elegancija
Eksterijer: profinjeni dizajn

DS 9 s motorom E-TENSE 4x4 360 otkriva svoj karakter na profinjen način.

Besprijekorni i originalni detalji diskretan su potpis tog plug-in hibrida.

Potpis DS Performance
Letvica na poklopcu motora i poklopcu prtljažnika nosi oznaku DS Performance. 
Zajamčena mobilnost i fleksibilnost

Kroz 20" naplatke dijamantne obrade MUNICH naziru se kočna kliješta s logotipom DS Performance.

 

 
Ekskluzivan potpis
Uživajte u bezbrižnoj gradskoj vožnji u svojem plug-in hibridu E-TENSE 4x4 360 uz doseg do 52 km (WLTP¹ EAER za gradski ciklus vožnje).  
DS 9 E-TENSE 4x4 360
Galerija
Interijer: dizajn po uzoru na svijet visoke mode

DS 9 zadržava tehnološki naprednu i prostranu unutrašnjost u kojoj i najmanji detalj odiše profinjenošću.

 

DS ENERGY 
DS ENERGY COACH

Poslušajte savjete Jeana-Érica Vergnea, dvostrukog prvaka Formule E! Naučite kako maksimalno povećati prikupljanje energije, ali i kako: 

  • poboljšati vožnju i učiniti je maksimalno učinkovitom
  • procijeniti učinak svakog kočenja
  • procijeniti učinkovitost vlastite vožnje i postaviti si novi izazov svaki put kad sjednete za upravljač

 

Stručnjaci odjela DS Performance razvili su ovu aplikaciju* ekskluzivno za inačice E-TENSE 4x4 360, a vozači joj mogu pristupiti preko dodirnog zaslona navigacijskog sustava.

 

*Dostupno ovisno o državi

DOSEG
Maksimalno povećajte učinkovitost baterije
Na doseg vašeg plug-in hibrida najviše utječe brzina. Da biste ga očuvali, preporučujemo da na brzim cestama i autocestama vozite umjerenom brzinom. 
Način vožnje
Način vožnje i nagib terena kojim vozite također utječu na doseg vašeg električnog vozila. Osim upotrebe načina rada Eco, koji vam je na raspolaganju uz još dva načina rada, preporučujemo da vozite na ekološki prihvatljiv način. Upotrebom regenerativnog kočenja i uglađenim stilom vožnje možete povećati doseg svojeg vozila za do 15 %. 
Temperatura
U uvjetima ekstremno visokih ili ekstremno niskih temperatura, kada vozilo treba snažnije rashladiti ili zagrijati, raste i potrošnja energije iz baterije (zimi i do 35 %). Aktivacija pretpripreme temperature u unutrašnjosti, koju je moguće aktivirati preko pametnog telefona ili središnjeg zaslona u vozilu, jedan je od najučinkovitijih načina za povećanje dosega u zimskim i ljetnim mjesecima. 
Prilagođena rješenja za punjenje

Bez obzira na to jeste li privatni ili poslovni kupac, preporučujemo da ugradite punionicu i uživate u najboljim performansama modela DS 9 E-TENSE 4x4 360.

 

USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Saznajte više o našoj ponudi usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirajte DS Automobiles prodajno mjesto.