IDITE NA SADRŽAJ
DS 4 HYBRID 136
Prednosti DS 4 HYBRID 136
SNAGA 136 KS i do 119 g CO2/Km

U GRADU, 50% VREMENA U ELEKTRIČNOM NAČINU RADA

(i) Vrijeme električnnom načinu rada može varirati ovisno o stanju napunjenosti baterije, načinu vožnje i vremenskim uvjetima  

UŠTEDA GORIVA: -15% POTROŠNJE GORIVA, ČAK DO 30% U GRADU  (i) Prosječno, u usporedbi s benzinskim motorom. Vrijeme u električnom načinu rada može varirati ovisno o stanju napunjenosti baterije, stilu vožnje i vremenskim uvjetima. 

 

Motor nove generacije s naprednom tehnologijom

Opremljen benzinskim motorom povezanim s auto-punjivim električnim motorom, DS 4 HYBRID 136 nudi slobodnu vožnju, ekonomičnu potrošnju goriva i CO2 s do 15% manjom potrošnjom goriva u prosjeku, a čak i 30% manjom u gradu u usporedbi s benzinskim motorom.

DS 4 HYBRID 136 ima:

 • PureTech benzinski motor,
 • Električni motor,
 • Li-Ion bateriju 48V,
 • Remenasti zamašnjak i sustav prijenosa dvostrukom spojkom

 

Benzinski i električni motori zajedno rade kako bi optimizirali potrošnju energije:

 • tijekom snažnih ubrzanja, za stvaranje boost efekta,
 • tijekom usporavanja, kako bi regenerirali punjenje baterije
 • pri niskim brzinama i na kratkim udaljenostima, DS 4 HYBRID 136 prelazi u potpuno električni način rada, bez emisija CO2. tijekom više od 50% vožnje u gradu
Eksterijer
Profinjeni i privlačan stil
DS 4 se ističe iznimnim proporcijama i primjetnim stavom koji su mu omogućili osvajanje nagrade za najljepše vozilo na 37. izdanju Festivala automobilske industrije. Velike kotače, atletsku siluetu, aerodinamični profil, linije DS 4 oblikuju glatko kretanje pojačano njezinim ugrađenim ručkama vrata.
Profinjena prednja strana
U nijansi sjajne crne boje, elegantna rešetka DS 4 E-TENSE, nadopunjena s DS WINGS, ističe se suptilnim dodirima svjetla stvorenim prisutnošću kaskade kromiranih pampila. Prave tehnološke inovacije, njezine MATRIX LED VISION svjetiljke svijetle poput hipnotičkih svjetlosnih oštrica, dajući joj pogled jednako očaravajući kao i odlučan.
Veličanstveni kotači
Posebno izrađen, svaki model naplataka zamišljen za DS 4 evocira poseban svemir. Dostižući do 19 inča, njihov dizajn ističe izgled i prisutnost automobila.
Linije su hrabro dizajnirane
Na stražnjoj strani, njegova oblikovana svjetla savršeno odgovaraju njegovim elegantnim oblicima, za upečatljiv, spektakularan identitet.
Interijer

DS 4 njeguje DS know-how i tehnologiju zahvaljujući integraciji zaslona s instrument pločom, E-TOGGLE komandama, stiliziranim električnim prozorima i nevidljivim središnjim ventilacijskim otvorima DS AIR.

Oslanjajući se na svoje znanje i iskustvo, naši su timovi također odabrali, kako bi poboljšali unutrašnjost, nove materijale kao što su Alcantara® sa svojom 3D tkaninom, smeđi pepeo i Nappa koža.Intérieur Tissu Tungstène & Toile DS

Unutrašnjost s tkaninom Diamond Tungsten sa svojom DS tkaninom uranja vas u suptilan i elegantan svijet. Basalt Black ambijent i osjećaj udobnosti pojačani su sjedalima High Density Tungsten Fabric s dekorima DS Canvas i Belem Bronze.

 

Interijer Alcantara® i tkanine
Interijer je poboljšan Belem crnom i brončanom Alcantara® i reljefnom tkaninom. Električna sjedala visoke gustoće sprijeda i Fleur kožni upravljač daju suptilnu ravnotežu između udobnosti i profinjenosti.
Intérieur Cuir Nappa Brun Criollo

Simbol najboljeg znanja i iskustva tvrtke DS Automobiles, interijer Criollo Brown ističe se električnim grijanim sjedalima od Nappa kože visoke gustoće s simboličnom konstrukcijom narukvice.  Ovaj će vas interijer zavesti svojim prestižnim svemirom poboljšanim grijanim upravljačem presvučenom Nappa kožom i dekorom od smeđeg jasena (i)  Dostupno samo kao opcija na verziji Étoile  

 

VERZIJE
Otkrijte različite tipove DS 4
DS 4 PALLAS

Jednostavnost i elegancija

Uključuje:
 • Sjedala visoke gustoće kombiniraju Tungsten tkaninu i DS platno
 • Kontrolna ploča s teksturiranim uzorkom u platnu DS
 • Ukrasi u brončanoj boji Belem
 • 19" aluminijski naplatc
 • Security Pack​
 • Automatska dvozonska klima 
 • 7 boja unutarnje ambijentalne rasvjete
DS 4 ÉTOILE

Visoka klasa i tehnologije

Uključuje:
 • Sjedala od plemenitih materijala Tissu & Alcantara® Crna ili premium koža Nappa smeđe boje Criollo
 • Ukrasi od crnog alcantara i bronzanog Belema
 • 19" aluminijski naplatci
 • Električni volan i prednja sjedala (dostupno kao opcija)
 • DS IRIS SYSTEM
 • DS SMART TOUCH ​
 • Detection Pack 

TEHNOLOGIJA

Doživite impresivno i uzbudljivo iskustvo vožnje

DS 4 utjelovljuje "proširenu tehnologiju", ekskluzivno partnerstvo između naprednih tehnologija i proširene stvarnosti. Više učinkovitosti, više povezanosti, više inovacija i više opreme za poboljšanje iskustva vožnje i vaše sigurnosti.
DS PROŠIRENI HEAD-UP DISPLAY
Prošireni Head-Up Display pruža iskustvo uronjeno u vizualnu stvarnost sličnu proširenoj stvarnosti. Prikazane kroz prednje staklo na slici dijagonale od 21'' na udaljenosti od 4 metra, digitalni podaci čine se kao da se izravno pojavljuju na cesti, tako da nikada ne gubite iz vida cestu. 
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekosustav, intuitivan, ergonomičan i potpuno prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta sa sučeljem osjetljivim na dodir i sposobnim da prepozna što mu što mu govorite kako bi izvršio ono što želite, na način na koji želite. 
DS SMART TOUCH
Aktivirajte jedan od vaših 6 omiljenih prečaca (odredište, kontakt, radio, klima postavke...) jednim pokretom, a da ne mičete pozornost s ceste zahvaljujući DS SMART TOUCH. Smješten na dohvat ruke, ovaj dodirni zaslon reagira na vaše pokrete i prepoznaje geste poput zumiranja, smanjivanja ili čak pisanja. 
DS DRIVE ASSIST 2.0
DS DRIVE ASSIST 2.0 precizno postavlja DS 4 u njegovu traku, prema vašem izboru, djelujući na upravljač. Obogaćuje iskustvo autonomne vožnje integracijom poluautomatske promjene trake i očekivane preporuke brzine prema signalima
 

DS CONNECTED SERVICES

DS IRIS SYSTEM I CHATGPT

DS IRIS SUSTAV NUDI VAM USLUGE CHATGPT (i) Nova značajka DS Automobiles koristi snagu generativne umjetne inteligencije uz platformu Chat AI od SoundHound, koja integrira više područja znanja kombinirana s najnaprednijim modelima jezika poput API ChatGPT-a kako bi pružila brže i sveobuhvatnije odgovore od prethodnog sustava prepoznavanja glasa DS IRIS SYSTEM. ChatGPT je integriran u DS IRIS SYSTEM zahvaljujući sustavu prepoznavanja zvuka i glasa tvrtke SoundHound. Budući da je to model umjetne inteligencije za jezik, razvijen je za generiranje odgovora sličnih ljudskima na temelju dubokog učenja, ali budući da je to nova tehnologija u razvoju, njezini odgovori ili informacije možda nisu potpuno točni, ispravni ili objektivni. Kao i kod bilo kojeg drugog virtualnog asistenta, preporučujemo da se ne oslanjate isključivo na pružene informacije i izbjegavate dijeljenje osobnih informacija. Molimo vas da pročitate uvjete korištenja.. 

Već izuzetno intuitivan i odzivan, sustav prepoznavanja glasa DS IRIS SYSTEM sada integrira umjetnu inteligenciju SoundHound optimiziranu pomoću API ChatGPT-a.

Vaš DS sada je obogaćen inovativnom značajkom koja vam omogućuje istraživanje potpuno nove interakcije sa svojim vozilom, pružajući vam putničkog suputnika koji će vaše vožnje učiniti još sigurnijima i ugodnijima.

ALARM CONNECTED (i) Kupnja i ugradnja fizičkog alarma u vaše DS vozilo nije uključeno u Connect PLUS paket. 
Uživajte u svom putovanju bez brige za svoje vozilo, povezani alarm vas obavještava SMS-om ako se vaš fizički alarm aktivira. 

REMOTE CONTROLS

 
 
Community Verified icon
Upravljajte svojim vozilom na daljinu pomoću pametnog telefona kako biste zaključali ili otključali svoja vrata. I locirajte svoje vozilo aktiviranjem trube ili svjetala. 
SEND2NAV
S aplikacijom MyDS možete jednostavno odabrati svoje sljedeće odredište i poslati ga svom DS infotainment sustavu pomoću funkcije Send2Nav. 
Usluge po mjeri
Only You
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći