IDITE NA SADRŽAJ

DS POVEZANA NAVIGACIJA

SATELITSKA POVEZANA NAVIGACIJA U STVARNOM VREMENU

Jednostavan pristup s vozačkog sjedala, naš povezani navigacijski sustav s prepoznavanjem glasa uključuje razne usluge koje je razvio TomTom, kao što su Promet u stvarnom vremenu i Kamere za kontrolu brzine1.

UKLJUČENE USLUGE TIJEKOM TRI GODINE

INFORMACIJE O PROMETU U STVARNOM VREMENU
TomTom vam u stvarnom vremenu pruža sve prometne informacije koje su vam potrebne za optimizaciju vašeg putovanja. Odabirom najbrže rute kako biste izbjegli prometne gužve, zastoje, radove na cesti i nesreće, uživate u sigurnijoj vožnji bez stresa. 
ZONE OPASNOSTI
Vozite mirnije uz uslugu "Danger Zones by TomTom Services". Navigacijski sustav koristi zvučna i vizualna upozorenja za označavanje područja povećane opreznosti i svih vrsta radara za brzinu (fiksnih i mobilnih). Svi korisnici mogu lako prijaviti nove zone opasnosti ili radare za brzinu. Ova je usluga dostupna u skladu sa zakonodavstvom zemlje u kojoj se prometuje. 
JAVNE PUNIONICE

Za ugodniju vožnju ova vam usluga omogućuje da u stvarnom vremenu saznate dostupnost stanica za punjenje koje se nalaze u vašoj blizini prema stanicama za punjenje koje su kompatibilne s vašim vozilom. Prikazuju se samo informacije s partnerskih punionica.

 

 

VAŠ NOVI, INTUITIVNIJI SUSTAV

Automatsko ažuriranje karte

Prepustite se vodstvu zahvaljujući našem online sustavu za izračun rute koji vam nudi promet u stvarnom vremenu, kao i ažuriranje kartografije i ažuriranje vaših ruta. Naš algoritam vas vodi sigurno do vašeg odredišta.

Navigacija koja vas poznaje

Inteligentan i povezan, naš navigacijski sustav uči i pamti vaše navike putovanja kako bi vam ponudio prijedloge odredišta na temelju vaše povijesti putovanja. Umjesto stalnog ručnog unosa odredišta, navigacijski sustav predlaže relevantna odredišta od samog početka putovanja. Obavještava vas o vremenu dolaska i prometnoj situaciji na ruti kojom obično vozite.

Osobni glasovni asistent

Naš glasovni asistent reagira na vaš glas i izvršava većinu vaših zahtjeva. Jednom rečenicom upravljajte značajkama kao što su navigacija, telefon ili klima uređaj. Naša najnovija verzija, savršeno integrirana u DS IRIS SUSTAV, dizajnirana je za još prirodniju komunikaciju s vašim vozilom.

Dostupno na novim DS 3, DS 4 i DS 7.

Usluge po mjeri

My DS aplikacija

Pristupite svim uslugama programa Only You putem pametnog telefona.

Ažuriranje kartografije

Cestovne mreže stalno se razvijaju, zbog čega nudimo besplatna ažuriranja kartografije dva puta godišnje (3). Na modelima najnovije generacije ta se ažuriranja provode automatski.