DS 3 CROSSBACK

TEHNOLOGIJA DIZAJNIRANA ZA VAS

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

DS ACCESS

Ulazak u vaš automobil nikada neće biti isti

DS 3 CROSSBACK prepoznaje vaš ključ i automatski se otključava, dok ključeve držite u džepu ili torbi.

Način na koji koristimo automobile se mijenja, zbog toga DS 3 CROSSBACK ima DS SMART ACCESS*, koji vam omogućuje pristup vašem automobilu putem aplikacije MyDS.

*Trenutno nedostupno za Hrvatsku

START/STOP

Da biste pokrenuli DS 3 CROSSBACK, pritisnite gumb Star /Stop na središnjoj konzoli, a sve dok je ključ još uvijek u džepu.

DS SMART ACCESS

Svakodnevni asistent, DS SMART ACCESS* omogućuje vam pokretanje DS 3 CROSSBACK pomoću aplikacije MyDS.

*Trenutno nedostupno za Hrvatsku

DS PILOT

Korak bliže autonomnoj vožnji

DS DRIVE ASSIST

"Drive or be driven"

DS DRIVE ASSIST korak je bliže autonomnoj vožnji, olakšavajući duga putovanja kombiniranjem nekoliko različitih sustava pomoći u vožnji. Aktivni tempomat održava vašu brzinu, kao i sigurnu udaljenost od automobila ispred, istovremeno postavljajući DS 3 CROSSBACK u središte svoje trake.

Kada se promet uspori, ova tehnologija može čak i potpuno zaustaviti automobil i ponovno krenuti kako se promet kreće. Spajanjem svih ovih tehnologija, DS DRIVE ASSIST uklanja stres od vožnje.

DS PARK PILOT

Vaš automobil se parkira sam

Uz DS PARK PILOT parkiranje je izuzetno jednostavno.

Uz sustav DS PARK PILOT, vaš DS 3 Crossback može se automatski parkirati, a da ne morate koristiti upravljač ili papučice. Kada želite parkirati, sve što morate učiniti je pritisnuti i držati tipku za parkiranje i pričekati da čarolija završi. Sustav pronalazi parkirno mjesto koje odgovara veličini modela DS 3 Crossback (kada mu prilazite maksimalnom brzinom od 30 km / h). Zatim se vozilo parkira okomito ili uzdužno.

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Za neometan pogled na cestu

Informacije o brzini, tempomatu / ograničenju brzine, prometnim znakovima, sustavima pomoći u vožnji i navigaciji: tijekom vašeg putovanja Head-Up display omogućuje vam pristup svim potrebnim podacima.

Preuzeta iz borbenih aviona, ova tehnologija projicira sve bitne podatke u boji na prozirnu ploču koja je u vašem vidnom polju.

HEAD-UP DISPLAY

DS SAFETY

Sigurna putovanja

DS MATRIX LED VISION

Učinkovitije osvjetljenje

Zahvaljujući najnovijoj generaciji DS MATRIX LED VISION prednjih svjetala, možete voziti s dugim svjetlima, a da nikada ne zasljepite druge vozače. Da bi u svakom trenutku održavali najbolje moguće svjetlo, ovi inteligentni projektori automatski prilagođavaju svoj svjetlosni snop ovisno o prometnim uvjetima koje detektira kamera na vrhu vjetrobranskog stakla.

DS MATRIX LED VISION projektori sastoje se od tri LED modula za kratka svjetla, kao i MATRIX BEAM modula za vožnju. Sastoji se od 15 identičnih, ali neovisnih dijelova koji se postupno osvjetljavaju i prigušuju, ovisno o uvjetima na cesti.

ACTIVE SAFETY BRAKE

ACTIVE SAFETY BRAKE

Sustav kočenja najnovije generacije

Kako bismo zajamčili vašu sigurnost i sigurnost onih oko vas, opremili smo vaš automobil sustavom za kočenje u nuždi ACTIVE SAFETY BRAKE. Zahvaljujući senzoru i kameri najnovije generacije na vrhu vjetrobranskog stakla, ovaj sustav otkriva prepreke * na vašem putu, danju ili noću.

U slučaju neposredne opasnosti, upozoravaju vas vizualna i zvučna upozorenja; ako i dalje ne reagirate, djeluje automatsko kočenje.

* Predmeti koji se mogu prepoznati su vozila (koja voze u istom smjeru ili zaustavljena), pješaci, biciklisti i motocikli na cesti.

ACTIVE SAFETY BRAKE
SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA

SUSTAV PREPOZNAVANJA PROMETNIH ZNAKOVA

Ovaj sustav očitava znakove ograničenja brzine, a zatim ih reproducira na vašem zaslonu, odmah vas upozoravajući ako prekoračite ograničenje. Također možete promijeniti postavku tempomata / ograničivača brzine kako biste prilagodili brzinu propisanoj granici.

 

U posebnim uvjetima, ovisno o vremenu, ovaj će vam sustav preporučiti da prilagodite tempomat / ograničenje brzine kako biste prilagodili brzinu trenutnim uvjetima. Na primjer, u slučaju kiše na autocesti, predloženo smanjenje bit će sa 130 km / h na 110.

Za još veću udobnost i sigurnost kao opciju možete dodati prošireno prepoznavanje prometnih znakova. Znakovi koji glase su: zaustavljanje, zabranu ulaska, pretjecanja i kraj zauzimanja.

Ovaj sustav je pomoć vozaču koja ni u kojem slučaju nije zamjena za svijest vozača ili poštivanje pravila ceste.

DS LOUNGE

HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®

Moćan zvuk zapanjujuće jasnoće

Surađujući s francuskom tvrtkom FOCAL, dugogodišnjim partnerom, naši inženjeri i tehničari razvili su ovaj izvanredni zvučni sustav s 12 zvučnika i pojačalom od 515 W. Zvučnici su savršeno postavljeni kako bi vam pružili nevjerojatno impresivan zvuk.