IDITE NA SADRŽAJ

DS 3 PERFORMANCE LINE

KLASA I ELEGANCIJA

Dizajniran da se ističe na cestama

Odvažna privlačnost s profinjenim dekorom: verzija PERFORMANCE LINE novog DS 3 kombinira eleganciju duboke crne boje s izvanrednim detaljima.

Eksterijer

NAPLATCI BOSTON 18’’​

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE dolazi uz jedinstvene aluminijske naplatke sa središnjim ukrasnim poklopcima kotača crvene boje carmin dok su aluminijski naplatci 18“ BOSTON specifični za tu verziju.

Specifični crni dekori Performance Line

Novi DS 3 PERFORMANCE LINE ukrašen je posebno sofisticiranim detaljima i završnim obradama, koji obilježavaju ovaj ekskluzivni model.

Oznaka Performance Line​

Utjelovljenje DNK DS Automobiles, verzija PERFORMANCE LINE ukrašena je prepoznatljivim amblemom u bojama marke: crvena za performanse, bijela za čistoću i boja šampanjca za pobjedu.

Interijer

Suvremena čistoća

Prekrivajući sjedala, armaturnu ploču i panele vrata, Alcantara daje plemenitost i karakter, dok Carmine i Champagne Performance Line šavovi i Lama siva krovna obloga doprinose njegovoj prepoznatljivoj i prigušenoj atmosferi. ​​

Dostupna kao opcija, nova crna sjedala Claudia od zrnaste kože i perforirana Mistral koža na upravljaču dodaju dinamičan i elegantan štih, prožet sportskim duhom.

USLUGE PO MJERI

Only You

Otkrijte naš program usluga po mjeri

Ugovori o uslugama

Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći
Pravna obavijest


¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirajte DS Automobiles prodajno mjesto.