IDITE NA SADRŽAJ

DS 7 PERFORMANCE LINE

Stručnost i dinamičnost
Istaknite se
Asertvan stil
DS 7 PERFORMANCE LINE ima koristi od specifičnih završnih obrada eksterijera koji se ističu na prvi pogled, dok utjelovljuje pozornost koju DS Automobiles posvećuje detaljima svojom Alcantara® unutrašnjosti i prepoznatljivim šavovima Performance Line.
Eksterijer
Elegantna i jedinstvena dinamičnost
Novi DS 7 PERFORMANCE LINE ima crni DS monogram, oznake Performance Line, DS Wings i sjajne crne krovne šipke. 19” SILVERSTONE kotači ili EDINBURGH kao opcija, ističu njegov stas.
Interijer
Deep Black
Potvrđujući svoju jedinstvenost, posebna unutrašnjost novog modela DS 7 PERFORMANCE LINE jamči neponovljivo iskustvo putovanja. Unutrašnjost koja se sastoji od visokokvalitetnih materijala kao što je Deep Black Alcantara®, ukrašena je elegantnim detaljima kao što su vez Performance Line i šavovi boje šampanjca koji su posebni za ovaj model.
Upravljač sa satenskim kromiranim umetkom.
Sjedala s vezom Performance Line
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirajte DS Automobiles prodajno mjesto.