Tehnologije

Kad je napredna tehnologija na vašoj strani

Dizajniran za vašu udobnost, DS 9 sadrži najnovije tehnologije.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Neka vodi DS 9

Uz DS PARK PILOT parkiranje je izuzetno jednostavno.

Uz sustav DS PARK PILOT, limuzina s pet vrata može se automatski parkirati, a da ne morate koristiti upravljač ili papučice. Kada želite parkirati, sve što morate učiniti je pritisnuti i držati tipku za parkiranje i pričekati da čarolija završi. Sustav pronalazi parkirno mjesto koje odgovara veličini modela DS 9 (kada mu prilazite maksimalnom brzinom od 30 km / h). Zatim se vozilo parkira okomito ili uzdužno.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Prediktivna tehnologija

Kamera postavljena iza vjetrobranskog stakla i elektronički povezana s ovjesom, skupa četiri senzora i tri akcelerometra analiziraju cestu kao i  trenutno stanje modela DS 9 (brzina, kut upravljanja, kočenje itd.). Oni pružaju podatke u stvarnom vremenu računalu koje potom prilagođava performanse. Na temelju tih podataka uspostavlja tvrđi ili mekši ovjes. Vožnja s ovom izuzetnom limuzinom nije samo bezbrižna već sigurna i precizna.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS ACTIVE LED VISION

DS ACTIVE LED VISION

Automobil koji vas čuva

DS ACTIVE LED VISION kombinacija je stila i tehnologije. Tri rotacijska LED modula nadopunjuju LED svjetla. Ovisno o kutu upravljanja, brzini vozila i vremenskim uvjetima, moduli se pomiču s lijeva u desno i čak mogu mijenjati nagib. To povećava ili smanjuje raspon ekspozicije. Svjetlosni snop je tako širi ili preciznije usmjeren i može učinkovitije osvijetliti rubove ceste.

DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vidite što se ne može vidjeti u mraku

Sustav DS NIGHT VISION vozaču pruža optimalnu vidljivost noću. Na ukrasnoj maski instalirana je infracrvena kamera koja otkriva pješake i životinje na cesti do udaljenosti od 100 m. Vozač promatra cestu na digitalnoj ploči s instrumentima, a opasnosti se najprije prikazuju žutom, a zatim crvenom bojom, ovisno o razini kritičnosti. Na temelju ovog upozorenja vozač može unaprijed predvidjeti situaciju i reagirati na vrijeme.

DS NIGHT VISION
DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Vozilo koje brine za vas

Senzorski sustav i kamera traže znakove umora kod vozača, kao što i nadgledaju put automobila. Ako otkriju umor ili nedostatak pažnje, automatski se oglašava zvučni signal, a na središnjem zaslonu prikazuje se upozorenje.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Otkrijte autonomnu vožnju

Inovativni sustav koji radi pri brzinama do 180 km / h * precizno postavlja vaše vozilo u traku zahvaljujući sustavu pomoći zadržavanja vozila u traci. Prilagodljivi tempomat sa Stop & Go funkcijom automatski prilagođava brzinu kako bi održao sigurnu udaljenost od vozila ispred vas. U usporenom prometu DS DRIVE ASSIST također upravlja fazama zaustavljanja i ponovnog pokretanja vozila.

* Ovisno o važećem zakonu u zemlji.

DS DRIVE ASSIST