DS 9

Snaga elegancije

Uskoro više informacija o cijeni

DS 9
DS 9

SNAGA

Od 225 do 360 KS*

*Ovisno o verziji

DIMENZIJE

Duljina: 4.93 m

Širina: 1.93 m

Visina: 1.46 m

POTROŠNJA / EMISIJE (WLTP)

Od 1.5 do 7 l/100 km

33 do 159 g/km CO₂

IKONSKI

Vanjski dizajn: dragulj sofisticiranosti

Francuska premium limuzina DS 9 je dizajnirana kako bi pružila tehničku izvrsnost, nevjerojatnu udobnost i neusporedivu sofisticiranost.

Moderna silueta koju karakterizira gracioznost

DS 9 se ističe modernim linijama koje kombiniraju eleganciju i dinamičnost. Ekskluzivni elementi dizajna u obliku DS završne obrade, “Clous de Paris”, prepoznatljive maske ili ručice na vratima daju automobilu vrlo prepoznatljiv izgled.

KARIZMATIČAN SVJETLOSTNI POTPIS

Kad se vozilo pokrene, prednja svjetla DS ACTIVE LED VISION, koja su istinsko obilježje marke DS, svijetle prepoznatljivom bojom, a svjetlosni moduli se okreću za 180 stupnjeva.

Predanost detaljima

Na poklopcu motora, ekskluzivni elementi dizajna “Clous de Paris”; završetak koji je i umjetnički i tehnički, nadahnut dizajnom sofisticiranih satova.

Ručice na vratima

Zapanjit ćete se čarolijom uvlačivih vanjskih ručica na vratima, koje automatski izlaze kad se automobil otključa, jer su do sada bile skrivene i nevidljive.

Čim se udaljite više od 2 metra od automobila, ručice se zatvaraju i automobil se automatski zaključava.

Pod vještim prstima

Interijer: utjelovljenje elegancije

DS 9 dizajniran je tako da svaki putnik uživa istu razinu udobnosti. Prednja i stražnja sjedala s funkcijom grijanja, hlađenja i masaže. Interijer, izrađen do najsitnijih detalja, nadopunjuje presvlaka Alcantara®.

DS LOUNGE

Lounge naslon za ruke na stražnjim sjedalima, presvučen je Nappa kožom, s prostorom za odlaganje, opremljen USB priključkom i tipkama za kontrolu masaže sjedala.

Impresionirat će vas ljepota materijala koji prekrivaju unutrašnjost modela DS 9, posebno kožni dijelovi na ploči s instrumentima i upravljaču.

Lounge naslon za ruke na stražnjim sjedalima, presvučen je Nappa kožom, s prostorom za odlaganje, opremljen USB priključkom i tipkama za kontrolu masaže sjedala.

Impresionirat će vas ljepota materijala koji prekrivaju unutrašnjost modela DS 9, posebno kožni dijelovi na ploči s instrumentima i upravljaču.

Koža

Vrhunski odraz naše stručnosti, OPERA interijer krasi najljepša koža – Rubis Red Nappa, koja pokriva cijelu ploču s instrumentima i prepoznatljive presvlake sjedala. Ova vrhunska završna obrada materijala ogleda se i u upravljaču koji je u potpunosti prekriven Rubis Red kožom.

“Clous de Paris”

Ispod vještih majstorskih prstiju stvoren je svaki završni detalj koji je obrađen poput dragog kamena. Inspiracija i sofisticirana proizvodna tehnika traženi su od proizvođača satova. Posebna tehnika završne obrade “Clous de Paris” ističe kontrolne gumbe s piramidalnim detaljima koji se glatko sijeku i isprepliću.

“Pearl” završna obrada

Preuzeti iz svijeta mode i ručnog šivanja, naši su stručnjaci stvorili “Pearl” šivanje, posebnu elegantnu završnu obradu za veći naglasak na kožnom interijeru. Visoka kvaliteta i predanost detaljima brzo je postala potpisom marke DS.

B.R.M R180

Sat BRM R180, dizajniran u suradnji s BRM Chronographes, veličanstveno se postavlja na ploču s instrumentima i prikazuje (okreće) prilikom pokretanja vozila. Uglađenim dizajnom i tehnološkom sofisticiranošću automatski se prilagođava vremenu prema sezoni, kao i vremenskoj zoni u kojoj putujete.

Zvučna udobnost i uživanje

Lansiranjem DS 9, naši su stručnjaci razvili potpuno novi koncept zvučne udobnosti. Uz višeslojno staklo sa zvučno izoliranom folijom, ima i tijelo izrađeno od tehnologije zavarivanja-lijepljenja i uklanjanja vibracija, što stvara miran i bezbrižan ambijent u unutrašnjosti. Ovo istinsko remek-djelo dodatno naglašava čist zvuk koji reproduciraju Hi-Fi FOCAL Electra® sustav i njegovih 14 zvučnika.