IDITE NA SADRŽAJ

PLUG-IN HIBRIDNA VOZILA

Užitak vožnje na hibridni pogon
Plug-in hibridi DS pružaju autentičan užitak električne vožnje i bezbrižnost na dugim putovanjima. Automobil učinkovito kombinira rad električnog motora, idealnog za vožnju gradom, i benzinskog motora koji je posebno koristan na duljim putovanjima.
DS 7 E-TENSE 4x4
Novi DS 7 E-TENSE 4x4 s do 360 KS, pogonom na sva četiri kotača i električnim dosegom od 58 km. Naš plug-in hibrid može se pohvaliti izuzetno dinamičnim kretanjem s mjesta.
DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE opremljen je 225 KS snažnim plug-in hibridnim motorom niskih emisija (od 30 g CO₂ po km) i male potrošnje (1,4 l / 100 km). To znači da možete voziti i središtima gradova u kojima je vožnja ograničena. 

Ovisno o uvjetima vožnje, način rada Hybrid automatski prebacuje između električnog, benzinskog i hibridnog pogona kako bi zajamčio najbolju moguću upotrebu električne energije. 

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE dostupan je s dvjema opcijama motora (250 KS i pogon na dva kotača te 360 KS i pogon na sve kotače), pri čemu emisije CO₂ iznose od 26 do 41 g/km.

Opremljen dvama električnim motorima, jednim sprijeda i jednim straga, E-TENSE 4x4 360 razvija 360 KS i zadivljuje svojim performansama.