IDITE NA SADRŽAJ
Konfigurator - DS 4 
Inspiriran kompaktnim hatchbackom i coupé SUV-om, DS 4 je privlačan zbog brojnih načina na koji se može personalizirati. Pokažite svoj stil!
DOSTUPNE VERZIJE
Vaša kompaktna limuzina dostupna je u nekoliko verzija: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, RIVOLI i OPERA. Sve ove verzije uključuju niz standardne opreme i dodataka koji ispunjavaju sva vaša očekivanja.
Izbor motora
Ovisno o odabranoj verziji, DS 4 dostupan je s benzinskim PureTech, dizelskim BlueHDi ili E-TENSE plug-in hibridnim motorom. Kako bismo vam zajamčili maksimalnu udobnost, DS 4 se nudi s 8-stupanjskim automatskim mjenjačem bez obzira na odabrani motor.
Dizaj koji vam odgovara
Vaš DS 4 prilagodljiv je do najsitnijih detalja zahvaljujući brojnim mogućim opcijama: izbor unutrašnjeg ambijenta, boje karoserije, krova ili naplataka. Personalizirajte DS po svojim željama!
Dimenzije

Za vašu udobnost, DS 4 ima duljinu od 4400 mm, širinu od 1866 mm sa preklopljenim vanjskim retrovizorima i visinu od 1470 mm. Uz prtljažnik od 430L, DS 4 također ima mnogo prostora za pohranu, nudeći tako praktične i funkcionalne prostore.

 

 

Oprema
DS 4 nudi niz opreme ovisno o odabranoj verziji: nasloni za glavu podesivi u 4 smjera, grijani upravljač, sjedala s grijanjem, masažom i ventilacijom ispred.