DS 4

Dizajniran za budućnost

DS 4
DS 4

BEZ PREMCA

Novi pogled

DS 4 izaziva i fascinira impresivnim omjerima, karizmatičnim izgledom i mišićavim stasom. Nove tehnologije su savršeno integrirane s interijerom za dizajn velike tehnološke i ergonomske čistoće.

Sofisticirani i uvjerljivi dizajn

Veliki kotači, atletskog oblika i aerodinamičnog profila. Linije DS 4 kreću se fluidno, pokazujući potpuno moderan dizajn. Straga, isklesana svjetla savršeno se uklapaju u elegantan oblik za spektakularni, privlačni identitet.

Prodoran pogled

DS MATRIX LED VISION prednja svjetla zrače od 98 LED dioda, dajući oštar, upečatljiv izgled koji je uzbudljiv koliko i inovativan.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Inteligentna svjetla

Nova generacija DS MATRIX LED VISION prednjih svjetala tankog su i modernog izgleda te točno prepoznaju vašu okolinu i prilagođavaju mu se s pet unaprijed postavljenih načina rada, tako da možete koristiti glavna svjetla u svim uvjetima, bez ometanja drugih sudionika prometa.

DS MATRIX LED VISION

Pokažite svoj stil

Inspiriran kompaktnim hatchbackom i coupé SUV-om, DS 4 je privlačan zbog brojnih načina na koji se može personalizirati. Gama DS 4 ima dvije daljnje verzije: DS 4 Performance Line kako biste istaknuli svoju sportsku stranu i DS 4 CROSS za avanturiste.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

UNUTARNJI DIZAJN

Čista elegancija dizajna

DS 4 njeguje posebno profinjen duh zahvaljujući integraciji zaslona s nadzornom pločom, E-TOGGLE mjenjačem, elegantnim električnim prozorima i središnjim nevidljivim DS AIR otvorima. Snagom svoje stručnosti naši su timovi također odabrali originalne materijale poput kovanog ugljika, smeđeg pepela i kože.

TEHNOLOŠKI

Užitak vožnje

DS 4 utjelovljuje “proširenu tehnologiju”, ekskluzivni savez između naprednih tehnologija i proširene stvarnosti. Više učinkovitosti, više povezanosti i više inovacija za iskustvo vožnje i vašu sigurnost

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Za još bolji pogled

Extended Head Up display obilježava impresivno vizualno iskustvo slično proširenoj stvarnosti. Projicirani kroz vjetrobransko staklo na slici dijagonale 21″  s udaljenosti od 4 metra, čini se da se digitalni podaci pojavljuju izravno na cesti.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

Vaš asistent

DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekosustav, intuitivan, ergonomičan i može se u potpunosti personalizirati. Kombinira osobnog asistenta koji koristi dodirno sučelje, kao i razumijevanje onoga što govorite, tako da sustav radi ono što želite, kada želite.

DS IRIS SYSTEM
DS SMART TOUCH

DS SMART TOUCH

Dostupni prečaci

Pristupite jednoj od svojih 6 omiljenih prečica (odredište, kontakt, radio, klima uređaj,..), jednim pokretom, ne skidajući pogled s ceste putem DS SMART TOUCH. Idealno smješten blizu vaše ruke, ovaj zaslon osjetljiv na dodir prati vaše pokrete i prepoznaje geste poput zumiranja, udaljavanja, pa čak i rukopisa.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

Nova generacija mobilnosti

Za DS 4 naši su inženjeri radili na učinkovitijoj platformi u ime dizajna i performansi. Dizajniran da koristi našu najnoviju plug-in hibridnu pogonsku jedinicu E-TENSE od 225 konjskih snaga, koja kombinira benzinski motor od 180 konjskih snaga i elektromotor od 110 konjskih snaga, pruža performanse s nevjerojatnom fleksibilnošću u vožnji.

DS 4 E-TENSE

Udobnost i sigurnost

Još više inovacija

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0

Novi doživljaj vožnje

DS DRIVE ASSIST 2.0 proširuje autonomno iskustvo vožnje integrirajući poluautomatsko mijenjanje trake, podešavanje brzine u zavojima i prepoznavanje znakova ograničenja brzine. Svojim senzorima, radarom i kamerom na vrhu vjetrobranskog stakla analizira cestu i prilagođava vožnju.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Trenutno djelovanje

Pomoću kamere smještene na vrhu vjetrobranskog stakla, četiri senzora položaja i tri akcelerometra, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION trenutno djeluje na svaki od kotača neovisno, kako bi ovjes postao čvršći ili mekši, ovisno o uvjetima na cesti.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
DS NIGHT VISION

DS NIGHT VISION

Vidite što se ne može vidjeti u mraku

Infracrvena kamera uočava pješake i životinje na udaljenosti do 200 metara ispred i prikazuje ih na digitalnoj instrument ploči tako da možete vidjeti opasnost i sigurno reagirati. Pravi iskorak u sigurnosti koji jamči opušteniju vožnju, čak i usred noći.