IDITE NA SADRŽAJ

DS SERVIS

Vrhunsko održavanje bez napora

DS SERVIS pruža vam ovu posebnu dodatnu pozornost kad god se trebate pobrinuti za svoj automobil

Vaše je vrijeme dragocjeno, servisiranje vašeg DS automobila savršeno je uklopljeno u vaš raspored tako da se možete baviti svojim poslom, a da čak i ne morate ostaviti svoj DS u radionici. Servisiranje nikad nije bilo tako jednostavno.

Personalizirani savjeti za održavanje u radionici

Stručnost DS tehničara
Iskusite vrhunsku uslugu u našim radionicama zahvaljujući blizini i stručnosti naših kvalificiranih servisnih savjetnika i tehničara posebno obučenih za brigu o vama i vašem DS vozilu. 
Rezervirajte najbolju uslugu za svoj automobil
Da biste putovali bezbrižno, iskoristite daljnje praćenje, održavanje ili popravak vašeg DS vozila. Jamčimo vam stručnost naših tehničara, rezervne dijelove koji odgovaraju vašem vozilu i konkurentne cijene. 
Paketi i revizije
Naši najbolji tehničari osiguravaju provjeru i popravak vašeg vozila, a istodobno vam nude pakete po mjeri s kontroliranim troškovima. 

Podrška u svakoj fazi

Rezervirajte termin preko interneta

Sa samo nekoliko klikova ili u aplikaciji My DS odaberite najbližu radionicu i odaberite točno vrijeme posjeta.

DS servis čini sve što prije kako bi osigurao daljnje praćenje, održavanje ili popravak vozila, uvijek u skladu sa zdravstvenim propisima.

Transparentne ponude

Na našem web-mjestu ili na My DS možete dobiti ponudu za svoje potrebe. Ovo je također prilika da doznate koji su paketi prikladni za vaš proračun i vozilo.

Ostavite i preuzmite DS vozilo kada vam odgovara

Ostavite svoje vozilo u našoj radionici, bez obzira na doba dana ili noći. Navođenje na zaslonu provest će vas kroz ostavljanje ili preuzimanje automobila 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

DS VALET

DS Automobiles štedi vam vrijeme stavljanjem stručnog savjetnika za vozilo na raspolaganje tijekom kupnje vašeg DS-a, kao i kad ga odvezete na zakazani termin u naše radionice. Zatim se brinemo o vašem vozilu i isporučujemo ga na lokaciji koju izaberete.

Videocheck: pratite svoju uslugu s pomoću videozapisa radi potpune transparentnosti

Nakon što je vozilo ostavljeno u radionici i prije nego što započne popravak, potpunu dijagnozu vašeg DS-a snimaju naši stručnjaci. Ako zabilježe dodatni popravak koji treba obaviti, obavijestit će vas tako što će vam poslati videozapis dijagnoze i objasniti očekivani posao. Onda je na vama da se složite ili odustanete od dodatnog popravka.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Popravci ili održavanje katkad su potrebni u pogrešno vrijeme. Međutim, važno je da uvijek imate automobil koji je u dobrom stanju zbog sigurnosti vas i vaših najmilijih. Kako biste bili smireni i zadržali kontrolu nad svojim financijama, DS Servis nudi nove usluge koje su osmišljene kako bi olakšale i proširile plaćanje usluga radionica. Iskoristite naše mogućnosti plaćanja* za dodatnu bezbrižnost.

*Jednostavno i brzo i potpuno sigurno, ne primjenjuju se dodatne naknade.

DS Assistance

Naša odgovornost za vašu sigurnost i udobnost. Iskoristite DS ASSISTANCE koja vas štiti od i najmanjeg problema s vašim vozilom.

Vaša e-servisna knjižica

Za potpunu transparentnost uživajte u praktičnoj usluzi s digitalnim zapisom o uslugama „E-servisna knjižica” dostupnoj preko aplikacije My DS. Obratite se svojem DS stručnom savjetniku da je aktivirate.

Radi vaše udobnosti vaša evidencija servisiranja dostupna je i u papirnatom obliku.

Održavanje na daljinu

Održavanje na daljinu osigurava da je vaše vozilo u dobrom stanju i obavještava vas o svim upozorenjima o sigurnosti ili održavanju. Ako je potrebno, DS Automobiles će besplatno dogovoriti termin na željenom prodajnom mjestu.

Usluge po mjeri

Vaše iskustvo je prošireno

ONLY YOU nudi vam niz usluga dizajniranih za vas i prilagođenih vašim očekivanjima. Iskoristite usluge kao što je DS VALET, koje vam jamče bezbrižnost, mobilnost i ekskluzivnost kako biste uživali u jedinstvenom DS iskustvu.

Aplikacija My DS

Aplikacija My DS dizajnirana je za povezivanje s vašim DS vozilom i njegovim okružjem. Proširite svoje iskustvo vožnje prije, tijekom i nakon svakog putovanja.