IDITE NA SADRŽAJ
DS 4

DS 4

Dizajniran za budućnost

225 KS

SNAGA

(165 kW)

62 km

ELEKTRIČNI DOSEG

(u kombiniranom mješovitom ciklusu)

1h40

Punjenje do 100%

(punjenje na javnoj punionici 7,4 kW / 32 A )

Od 130 KS do 225 KS


 

 


Od 1,4 do 6,2l/100 km

Od 32 g do 140 g/km CO₂

SNAGA

 130 do 225 KS 

DIMENZIJE

Dužina: 4,40 metara

Širina: 1,87 metara

Visina: 1,49 metara"

POTROŠNJA / EMISIJE (WLTP KOMBINIRANI CIKLUS)

Od 1,4 do 6,2 l/100 km

Od 32 do 140 g/km CO₂

SNAGA

130 KS


DIMENZIJE

Dužina: 4,40 metara

Širina: 1,87 metara

Visina: 1,49 metara"


POTROŠNJA / EMISIJE (WLTP KOMBINIRANI CIKLUS)

Od 4,8 do 6,1 l/100 km

Od 125 do 139 g/km CO₂

Grafički i dinamičan

DS 4 se ističe izvanrednim proporcijama i prisustvom koje su mu omogućile da osvoji nagradu za najljepši automobil godine 2022. dodijeljenu od strane žirija 37. izdanja Festivala automobila International.

 

 

Prodoran pogled
DS 4-ovi hipnotički DS MATRIX LED VISION svjetla zajedno s njegovim dnevnim svjetlima, pravim svjetlosnim oštricama, čine komplet od 150 LED dioda i daju mu izražajan i oštar izgled, jednako privlačan koliko i inovativan.
Veličanstvene gume
Svaka izvedba naplatka posebno je pažljivo oblikovana za DS 4 i evocira različite svjetove. Dostupne i u promjerima do 20 inča, svojim dizajnom ističu eleganciju i prestiž vozila.
Odvažne linije
Oštre i aerodinamične linije otkrivaju profil koji joj omogućava smanjenje potrošnje. Dojam fluidnosti pojačavaju ujednačene ručke na vratima koje savršeno odgovaraju linijama DS 4.
Čista ljepota našeg znanja i iskustva
Čista ljepota našeg znanja i iskustva

Dizajn interijera

DS 4 njeguje posebno profinjen duh zahvaljujući integraciji zaslona s nadzornom pločom, E-TOGGLE mjenjačem, elegantnim električnim prozorima i središnjim nevidljivim DS AIR otvorima. Snagom svoje stručnosti naši su timovi također odabrali originalne materijale poput kovanog ugljika, smeđeg pepela i kože.
Unutrašnjost Opéra Criollo smeđe boje
Uživajte u izvrsnosti našeg najprestižnijeg interijera, Opéra Criollo smeđe boje. S logotipom DS izravno na naslonu, naša simbolična sjedala s kožnim remenom od Nappa kože imaju ventilaciju, masažu i grijanje, kako bi osigurala udobna putovanja u svim godišnjim dobima. 
Profinjeni materijali
Iskoristite širok izbor profinjenih materijala za ukrašavanje unutrašnjosti vozila DS 4:  Tungstène tkanina, Alcantara®, Nappa i zrnate kože ukrašene su prestižnim završnim obradama kao što su biserni šavovi, Clous de Paris. 
Grijani upravljač
Kao posljednji detalj, na vrhunskim verzijama, upravljač modela DS 4 potpuno je presvučen zrnastom kožom i ima funkciju grijanja koja vam nudi vrhunsku udobnost u vožnji. 
ERGONOMIJA I PROFINJENOST
VERZIJE
Otkrijte dostupne verzije
Tehnologije
Doživite impresivno i uzbudljivo iskustvo vožnje
DS 4 utjelovljuje “proširenu tehnologiju”, ekskluzivni savez između naprednih tehnologija i proširene stvarnosti. Više učinkovitosti, više povezanosti i više inovacija za iskustvo vožnje i vašu sigurnost

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Prošireni Head-Up zaslon označava impresivno vizualno iskustvo slično proširenoj stvarnosti. Projicirani kroz vjetrobransko staklo na dijagonalnoj slici od 21" s udaljenosti od 4 metra, čini se da se digitalni podaci pojavljuju izravno na cesti, da nikada ne skidate pogled s njih.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM novi je informacijski ekosustav, intuitivan, ergonomičan i potpuno prilagodljiv. Uključuje osobnog asistenta sa sučeljem osjetljivim na dodir koji može prepoznati što mu kažete tako da sustav izvodi ono što želite, kako želite.
DS SMART TOUCH
Aktivirajte jedan od svojih 6 omiljenih prečaca (odredište, kontakt, radio, konfiguracija klima uređaja, itd.) jednim pokretom bez skidanja pogleda s ceste zahvaljujući sustavu DS SMART TOUCH. Idealno smješten nadomak vaše ruke, ovaj zaslon osjetljiv na dodir sluša vaše pokrete i prepoznaje geste kao što su povećavanje, smanjivanje ili čak pisanje.
DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0* obogaćuje iskustvo autonomne vožnje integracijom poluautomatske promjene trake i rane preporuke brzine prema znakovima na cesti.

 

*Dostupno kasnije

DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST regulira brzinu i udaljenost od vozila ispred i precizno pozicionira DS 4 u voznu traku, prema vašem izboru, djelujući na upravljač. Kontrolira brzinu i putanju za još više sigurnosti u vožnji.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Uz pomoć kamere smještene na vrhu vjetrobrana, uz četiri senzora i tri akcelerometra, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION djeluje u stvarnom vremenu na svaki od kotača neovisno kako bi prilagodio čvrstoću ili fleksibilnost ovjesa u skladu s nepravilnostima na cesti.
DS NIGHT VISION
Infracrvena kamera smještena u maski hladnjaka DS 4 detektira pješake i životinje do 200 metara udaljenosti i prikazuje ih na digitalnoj ploči s instrumentima kako biste mogli predvidjeti opasnosti i reagirati na vrijeme. Pravi dobitak u sigurnosti koji osigurava mirnu vožnju, čak i usred noći.
JOŠ VIŠE TEHNOLOGIJA
DS MATRIX LED VISION
Nova generacija prednjih svjetala DS MATRIX LED VISION, tanka i moderna, uključuje tehnologije Matrix Beam i Dynamic Bending Light na modelu DS 4. Njihovi snopovi precizno detektiraju vaše okruženje i prilagođavaju mu se zahvaljujući pet unaprijed postavljenih načina rada (grad, selo, autocesta, teško vrijeme i magla), kako biste mogli voziti s punim svjetlima bez obzira na uvjete, bez zasljepljivanja drugih vozača. 
SUSTAV PREPOZNAVANJA OPASNOSTI U BLIZINI PRILIKOM KRETANJA UNATRAG
Sustav detektira vozila koja se nalaze u vašim bočnim mrtvim kutovima dok vozite, bez obzira na njihovu brzinu približavanja. S dometom do 75 metara, upozorava vas na opasnost LED svjetlom na retrovizoru. Prilikom kretanja unatrag, sustav signalizirana na sve pokretne prepreke koje se približavaju vašim stražnjim mrtvim kutovima u radijusu do 40 m. 
PRISTUP I POKRETANJE VOZILA BEZ KLJUČA (ADML PROXIMITY)
DS 4 se automatski otključava kada se približite unutar radijusa do 2 metra, a ručke vrata, koje su prethodno bile nevidljive, se otvaraju. Zatim jednostavno pokrenite svoj automobil pomoću funkcije Start/Stop. Kod udaljavanja od vozila princip je isti: ručke se uvlače i vozilo se automatski zaključava. 
ACTIVE SAFETY BRAKE
Ovaj sustav detektira, danju i noću, prepreke kao što su vozila, pješaci, biciklisti i motocikli prisutni u vašoj traci. U slučaju neposredne opasnosti, vozač se upozorava vizualnim i zvučnim signalom; ako vozač i dalje ne reagira, uključuje se automatsko kočenje. 
PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA ZA OGRANIČENJE BRZINE
Uživajte u optimalnoj udobnosti i sigurnosti vožnje zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja znakova za ograničenje brzine. Sustav prepoznaje znakove koji se nalaze na cesti i zatim ih projecira na zalosn vozila, upozoravajući vas u stvarnom vremenu na prekoračenje brzine.  
AKTIVNI SUSTAV ZA POMOĆ PRI ZADRŽAVANJU VOZILA UNUTAR VOZNE TRAKE
Sustav prepoznaje prelazak bijele crte i automatski vas vraća u vašu traku. Deaktivirajte ovu opciju u bilo kojem trenutku čvrstim držanjem upravljača ili korištenjem tipke preferiranih funkcija vožnje. 
E-TENSE
Tehnologija inspirirana Formulom E
DS 4 je imao koristi od inovativnih tehnologija kao što je regenerativno kočenje ili funkcija E-SAVE koju su razvili timovi DS Performance.
E-TENSE
Prednosti plug-in hibrida

Tiha i udobna vožnja

U vožnji DS plug-in hibridnih vozila uživajte u tihoj i glatkoj vožnji. Prilikom prelaska na električni način, LED indikator vas obavještava da je aktivan.

E-TENSE usluge

Iskoristite prednosti DS Automobiles usluga izravno sa svog pametnog telefona ili vozila, za još jednostavnija putovanja. Jednostavno pronađite lokacije terminala za punjenje vozila. Unaprijed planirajte punjenje vozila i putovanje.

Ekološki

S 225 KS priključnom hibridnom pogonskom jedinicom, DS 4 E-TENSE spaja nisku emisiju i smanjenu potrošnju goriva: od 32 g/km CO₂ i 1,4 l/100 km. To znači da možete voziti bez brige u gradu čak i kada je promet ograničen.
Autonomija
Ekološka vožnja
Razni čimbenici mogu utjecati na domet vašeg plug-in hibridnog vozila, kao što su vremenski uvjeti, brzina ili stil vožnje.

Brzina

Brzina je jedan od parametara koji najviše utječe na domet vašeg plug-in hibridnog vozila. Odaberite stalnu i umjerenu brzinu kako biste sačuvali doseg vašeg DS vozila.

Toplinska udobnost i grijanje

Ovisno o vremenskim uvjetima, baterija vašeg vozila koristi se u većoj ili manjoj mjeri za regulaciju temperature u putničkom prostoru. Zimi potrošnja energije može biti 35% veća nego u proljeće, stoga je preporučljivo koristiti toplinsko predkondicioniranje unutrašnjosti vozila dok se još puni.

Stil vožnje i teren

Teren ceste i vaš stil vožnje posebno utječu na doseg vašeg plug-in hibridnog vozila. Dajte prednost hibridnom načinu rada među četiri dostupna načina vožnje, prihvatite ekološku vožnju i koristite regenerativno kočenje kako biste optimizirali svoju bateriju i uštedjeli do 15% energije.

Aplikacija MY DS

Autonomija

S aplikacijom za pametne telefone My DS u stvarnom vremenu saznajte stanje napunjenosti ili procijenjenu preostalu autonomiju vašeg DS vozila. Kada je vozilo uključeno u struju putem aplikacije saznajte preostalo vrijeme punjenja.

Punjenje

Uz daljinsko upravljanje punjenjem, koristite aplikaciju My DS za pokretanje punjenja ili prebacivanje na planirano/odgođeno punjenje. 

Grijanje i klimatizacija

Postavka toplinskog predkondicioniranja putničkog prostora omogućuje vam programiranje grijanja ili klimatizacije vašeg automobila. Dizajnirana za vašu udobnost, ova funkcija također produljuje trajanje baterije ako se vozilo puni.
USLUGE PO MJERI
ONLY YOU
Otkrijte naš program usluga po mjeri
Ugovori o uslugama
Budite mirni uz naše usluge održavanja i pomoći

Pravna obavijest

¹ Navedene vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO₂ i dometa u skladu su s WLTP ispitnim postupkom na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Ovaj WLTP postupak zamjenjuje Europski ciklus (NEDC), koji je bio ispitni postupak korišteni ranije. Kako su uvjeti ispitivanja realističniji, potrošnja goriva i emisije CO₂ izmjerene prema WLTP postupku su u mnogim slučajevima veće od onih izmjerenih prema NEDC postupku. Potrošnja goriva, emisije CO₂ i vrijednosti dometa mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe i različitim čimbenicima kao što su: učestalost punjenja, stil vožnje, brzina, specifična oprema, opcije, vrste guma, vanjska temperatura i klimatizacija u vozilu. Za više informacija kontaktirajte DS Automobiles prodajno mjesto.