IDITE NA SADRŽAJ

PAKET POPRAVKA VJETROBRANA

Za optimalnu vidljivost

Kada vozite svoj DS, očekujete savršenu vidljivost i zaštitu od vanjskih faktora. Čim vam je prednje staklo oštećeno, naši stručnjaci ga popravljaju ili čak mijenjaju kako bi osigurali vašu sigurnost.

 

DS servis pruža savjete o popravku ili zamjeni vašeg prednjeg stakla.

 

Popravak oštećenja na prednjem staklu je brži od potpune zamjene.

 

Zahvaljujući ovom paketu, više ne morate čekati ako vam je prednje staklo oštećeno: popravak prednjeg stakla je vrlo brz i manje košta od potpune zamjene.

  • Proizvodi za popravak vjetrobrana (u slučaju udara s promjerom manjim od kovanice od 2 € i izvan vidnog polja vozača)
  • Vizualne provjere od strane DS stručnjaka
  • Izvješće o intervenciji

SASTAV VJETROBRANSKOG STAKLA

Prije su se vjetrobrani izrađivali od kaljenog stakla, koji bi se raspali u tisuće komadića prilikom udara. Moderni vjetrobrani izrađeni su od laminiranog stakla. Sastoje se od slojeva izmjeničnih listova stakla i polivinil butirala (PVB), čime se čini cijeli sustav fleksibilnim i otpornim na kidanje. U slučaju udara, kohezija stakla ostaje očuvana.

NEPOPRAVLJIVA ŠTETA

  • Sve puknuće u vidnom polju
  • Sve puknuće na rubu vjetrobrana
  • Sve puknuće u obliku zvijezde čija je površina veća od od kovanice od 2 eura ili kad postoji više od 3 puknuća na vjetrobanu

 

Isto tako, popravljeni udarac ne može se popraviti drugi put,

  • Svi udarci s uklanjanjem materijala
  • Svi udarci na vjetrobranima bez termičke izolacije

NAŠI SAVJETI

Čim se pojave puknuća, preporučuje se zaštititi oštećeno područje prozirnom samoljepljivom trakom veličine puknuća. Time ćete izbjeći da prašina ili voda otežaju, pa čak i onemoguće popravak. Nakon što obavite ovu operaciju, odmah zakažite termin kod DS servisa. Ne čekajte s popravkom vjetrobrana, brza popravka puknoća može vam uštedjeti troškove zamjene cijelog vjetrobrana. 
DS AUTOMOBILI I OKOLIŠ

Odgovorni proizvođač, DS Automobiles aktivno sudjeluje u obradi zagađujućih tvari(i) Za više informacija, posjetite web stranicu: www.stellantis.com  

Od dizajniranja vozila do ponovne obrade rabljenih dijelova, DS Automobiles se angažira zajedno sa svojom mrežom, provodeći pažljive mjere u svakoj fazi životnog ciklusa vozila. (i) Za više informacija, posjetite web stranicu: www.stellantis.com.  

Usluge po mjeri

Izvrsnost DS servisa
DS Service nudi vam bezbrižnost izvrsnog održavanja
Postprodajne ponude
DS Service vas podržava u svakoj fazi životnog vijeka vašeg vozila nudeći vam ekskluzivne ponude.