IDITE NA SADRŽAJ
VIDEOVODIČI I KORISNIČKI PRIRUČNICI
DS 7

Želite li u potpunosti iskoristiti sve što vaše DS vozilo nudi?

Naši videovodiči i dokumentacija vodit će vas u njegovoj uporabi.

KORISNIČKI PRIRUČNIK

Online pristupite korisničkom priručniku za DS 7.

Također mu možete pristupiti iz aplikacije Scan My DS i aplikacije My DS.

VIDEO PREZENTACIJA

Otkrijte videozapise koji predstavljaju tehnologije dostupne na modelu DS 7

DS PIXEL LED VISION 3.0
Inteligentna prednja svjetla DS PIXEL LED VISION 3.0 brinu o vašoj sigurnosti: osim što se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima na cesti (grad, otvorena cesta, vremenski uvjeti i drugo), pomažu osvijetliti zavoje i time povećati vidljivost prilikom skretanja. Zahvaljujući funkciji PIXEL, duga svjetla mogu biti trajno uključena, bez opasnosti od zasljepljivanja vozača ispred vas ili vozača koji vam dolaze ususret.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Potpomognut kamerom smještenom na vrhu vjetrobrana, četiri senzora položaja i tri akcelerometra, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION djeluje u stvarnom vremenu neovisno o svakom kotaču čineći vrlo fine prilagodbe koliko je ovjes tvrd ili mekan, ovisno o nesavršenostima na cesti.

 

DS NIGHT VISION
Infracrvena kamera smještena u maski vašeg automobila detektira pješake i životinje na udaljenosti do 200 metara i prikazuje ih na digitalnom zaslonu što vam omogućuje da predvidite opasnost i mirno reagirate. Pravi napredak u sigurnosti koji vam jamči opuštenu vožnju, čak i usred noći.
DS NADZOR PAŽNJE VOZAČA
"Day and night", sustav senzora i kamera analiziraju znakove umora ili rastresenosti vozača kao i putanju automobila. U slučaju nedostatka pozornosti ili pospanosti, upozorenje se prikazuje na digitalnom zaslonu i aktivira se zvučno upozorenje u kokpitu.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST omogućuje vozaču da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad svojim automobilom. Ova značajka upravlja brzinom i udaljenošću u odnosu na vozilo ispred i upravljajući upravljačem, postavlja vaš DS točno tamo gdje vozač želi u svojoj traci. Kontrolira brzinu i smjer kako biste bili sigurni i opušteni za volanom. Sustav također upravlja zaustavljanjem (do 3 sekunde) i ponovnim pokretanjem u gustom prometu.
PROŠIRENO PREPOZNAVANJE ZNAKOVA
Optimizirajte svoju sigurnost zahvaljujući proširenom prepoznavanju znakova koji, osim znakova za brzinu, detektira određene prometne znakove i vraća ih vozaču u stvarnom vremenu na središnjoj ploči s instrumentima.
HiFi FOCAL Electra®
Uživajte u jedinstvenom iskustvu slušanja u zvuku FOCAL Electra® HiFi sustava. Audio sustav se sastoji od 14 zvučnika, uključujući subwoofer i pojačalo s kombiniranom snagom od 515 Watta za izniman zvuk.
DS IRIS SYSTEM
Naš novi informacijski ekosustav DS IRIS SYSTEM odlikuju intuitivnost, ergonomičnost i mogućnost potpune personalizacije. Sustav uključuje virtualnog osobnog pomoćnika kojeg je moguće aktivirati preko dodirnog zaslona ili uz pomoć glasovnih naredbi. DS IRIS SYSTEM u svakom trenutku spremno ispunjava sve vaše zahtjeve.
360 Vision

Novi DS 7 koristi nove prednje i stražnje digitalne kamere najnovije generacije koje omogućuju optimalnu reprodukciju slika na njegovom velikom 12” zaslonu osjetljivom na dodir.

360 Vision je video pomoć za sve manevre pri maloj brzini. Prikazuje "top" pogled na vozilo i njegovu okolinu: prikaz se ažurira kako se vozilo kreće.

TEHNOLOGIJE E-TENSE

Otkrijte video upute za naše plug-in hibridne modele

 

 

Kako radi novi DS 7?
Sa svojim plug-in hibridnim motorima do 360 konjskih snaga i pogonom na 4 kotača, novi DS 7 kombinira udobnost i učinkovitost te osigurava glatku i ugodnu vožnju za putovanja visoke kategorije. Otkrijte izbor različitih načina punjenja s pripadajućim vremenima punjenja i različitim bojama svjetlosnih vodiča prikazanih na otvoru za punjenje.