IDITE NA SADRŽAJ
VIDEO UPUTE I KORISNIČKI PRIRUČNICI
DS 4
Otkrijte niz videozapisa s uputama i filmova s ​​prezentacijom 3D tehnologije koji će vam pomoći otkriti prednosti ugrađenih tehnologija u DS 4.
KORISNIČKI PRIRUČNIK

Online pristupite DS 4 korisničkom priručniku.

Također mu možete pristupiti iz aplikacije Scan My DS i aplikacije My DS.

Videozapisi s uputama
Otkrijte naše video upute za DS 4.
 
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Head-up zaslon DS EXTENDED oduševljava vizualnim iskustvom nalik proširenoj stvarnosti. Budući da se podaci prikazuju na 21-inčnom virtualnom zaslonu, projiciranom četiri metra ispred vozila, više nećete morati skretati pogled s ceste.
DS IRIS SYSTEM
Naš novi informacijski ekosustav DS IRIS SYSTEM odlikuju intuitivnost, ergonomičnost i mogućnost potpune personalizacije. Sustav uključuje virtualnog osobnog pomoćnika kojeg je moguće aktivirati preko dodirnog zaslona ili uz pomoć glasovnih naredbi. DS IRIS SYSTEM u svakom trenutku spremno ispunjava sve vaše zahtjeve.
DS SMART TOUCH
Pristupite jednoj od svojih 6 omiljenih prečica (odredište, kontakt, radio, klima uređaj,..), jednim pokretom, ne skidajući pogled s ceste putem DS SMART TOUCH. Idealno smješten blizu vaše ruke, ovaj zaslon osjetljiv na dodir prati vaše pokrete i prepoznaje geste poput zumiranja, udaljavanja, pa čak i rukopisa.
INFOTAINMENT - PRVI KORACI

Optimizirajte upotrebu ugrađenog infotainment sustava pomoću ovog video vodiča. Naučite kako se pomicati kroz zaslone ili aktivirati središnje widgete na dodirnom zaslonu sa samo nekoliko dodira. Lako pristupite svojim omiljenim značajkama za vožnju kako biste ih aktivirali ili prilagodili.

 

PRILAGODBA ZASLONA
Ovaj video vodič objašnjava, u nekoliko koraka, kako prilagoditi zaslone vašeg DS 4: središnji ekran od 10" i zasloni vozača (DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY i digitalna ploča s instrumentima)
AŽURIRANJE SUSTAVA
Saznajte kako započeti instaliranje ažuriranja za DS 4 izravno putem središnjeg 10" zaslona vozila. 
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST omogućuje vozaču da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad svojim automobilom. Ova značajka upravlja brzinom i udaljenošću u odnosu na vozilo ispred i upravljajući upravljačem, postavlja vaš DS točno tamo gdje vozač želi u svojoj traci. Kontrolira brzinu i smjer kako biste bili sigurni i opušteni za volanom. Sustav također upravlja zaustavljanjem (do 3 sekunde) i ponovnim pokretanjem u gustom prometu.
VIDEO PREZENTACIJA
Otkrijte videozapise koji predstavljaju tehnologije dostupne na DS 4.
 
DS NIGHT VISION
Infracrvena kamera smještena u maski vašeg automobila detektira pješake i životinje na udaljenosti do 200 metara i prikazuje ih na digitalnom zaslonu što vam omogućuje da predvidite opasnost i mirno reagirate. Pravi napredak u sigurnosti koji vam jamči opuštenu vožnju, čak i usred noći.
DS AIR
Savršeno integriran u armaturnu ploču, nevidljivi ventilacijski otvor DS AIR jedinstven je ventilacijski sustav koji je diskretan i učinkovit. Zahvaljujući svojoj kompaktnosti, unosi fluidnost i čistoću u dizajn armaturne ploče.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Potpomognut kamerom smještenom na vrhu vjetrobrana, četiri senzora položaja i tri akcelerometra, DS ACTIVE SCAN SUSPENSION djeluje u stvarnom vremenu neovisno o svakom kotaču čineći vrlo fine prilagodbe koliko je ovjes tvrd ili mekan, ovisno o nesavršenostima na cesti.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM naš je novi informacijski ekološki sustav koji je intuitivan, ergonomičan i može se potpuno personalizirati. Uključuje povezanu navigaciju u stvarnom vremenu s osobnim asistentom koji koristi dodirno sučelje i može prepoznati što mu kažete tako da sustav radi ono što želite i kada želite.
DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY
Prošireni Head Up Display predstavlja impresivno vizualno iskustvo koje je slično proširenoj stvarnosti. Projicirani kroz vjetrobransko staklo kao 21” (53 cm) dijagnona slika udaljena 4 metra, digitalni podaci izgledaju kao da se pojavljuju izravno na cesti tako da nikada ne morate skidati pogled s njih .
DS MATRIX LED VISION
Hipnotička prednja svjetla DS MATRIX LED VISION modela DS 4 povezana s njegovim dnevnim svjetlima, pravim svjetlosnim oštricama, čine set od 150 LED dioda i daju mu istaknut i prodoran izgled, jednako zadivljujući koliko i inovativan.
ADML PROXIMITY
DS 4 se automatski otključava kada se približite unutar radijusa do 2 metra, a ručke vrata, koje su prethodno bile nevidljive, se otvaraju. Zatim jednostavno pokrenite svoje vozilo pomoću Start/Stop kontrole. Kod udaljavanja princip je isti: ručke se uvlače i vozilo se automatski zaključava.
REAR TRAFFIC CROS ALERT
Posebno umirujuće, ovaj sustav detektira vozila koja se nalaze u vašim bočnim mrtvim kutovima dok vozite, bez obzira na njihovu brzinu približavanja. S dometom do 75 metara, upozorava vas u slučaju opasnosti zahvaljujući LED indikatoru na retrovizoru. Tijekom vaših manevara unatrag, signaliziraju vam se pokretne prepreke koje se približavaju vašim stražnjim mrtvim kutovima u radijusu do 40 m.
HILL ASSIST DESCENT CONTROL
Napredni sustav kontrole proklizavanja prilagođava prianjanje prednjih kotača i omogućuje vam, zahvaljujući svoja tri načina vožnje, sigurnu vožnju po kompliciranom terenu poput snijega, pijeska ili blata. Osim toga, iskoristite pomoć pri spuštanju uzbrdo kako biste ograničili rizik od klizanja ili gubitka kontrole na padinama većim od 5%.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST omogućuje vozaču da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad svojim automobilom. Ova značajka upravlja brzinom i udaljenošću u odnosu na vozilo ispred i upravljajući upravljačem, postavlja vaš DS točno tamo gdje vozač želi u svojoj traci. Kontrolira brzinu i smjer kako biste bili sigurni i opušteni za volanom. Sustav također upravlja zaustavljanjem (do 3 sekunde) i ponovnim pokretanjem u gustom prometu.
DS DRIVE ASSIST 2.0
Unaprijeđen funkcijama poluautomatske promjene traka i preporučivanja brzine u skladu s važećim ograničenjima, DS DRIVE ASSIST 2.0 obogaćuje vaše iskustvo autonomne vožnje.
HIFI SYSTEM FOCAL ELECTRA®
Uživajte u zvučnom doživljaju neusporedive čistoće zahvaljujući ovom izuzetnom zvučnom sustavu s 14 zvučnika i snagom od 690 W. Za vašu udobnost, laminirano staklo s akustičnim filmom poboljšava zvuk FOCAL Electra® HiFi sustava i stvara okruženje mira i vedrine.
LA TECHNOLOGIE E-TENSE
Découvrez nos tutoriels vidéos dédiés pour nos modèles hybrides rechargeables
 
Kako radi DS 4 E-TENSE?
Najnovija generacija platforme i hibrida, pronađite sve prednosti modela DS 4 E-TENSE.
Kako napuniti DS 4 E-TENSE?
Kroz ovaj video vodič otkrijte izbor različitih načina punjenja s pripadajućim vremenima punjenja i naučite čitati različite boje svjetlosnih vodiča prikazanih na otvoru za punjenje.
Kako možete imati koristi od svog plug-in hibridnog vozila?

Kako biste optimizirali performanse E-TENSE plug-in hibridnog vozila, pozivamo vas da otkrijete ovaj kratki video vodič koji se fokusira na dobru upotrebu hibridnog načina rada.

Između uštede goriva i veće autonomije, otkrijte naše savjete kako u potpunosti iskoristiti prednosti svog vozila.