IDITE NA SADRŽAJ
VIDEO UPUTE I KORISNIČKI PRIRUČNIK
DS 3
Otkrijte seriju videozapisa s uputama i s ​​prezentacijom 3D tehnologije koji će vam pomoći otkriti prednosti opcija ugrađenih u vaše vozilo.
KORISNIČKI PRIRUČNIK

Pristupite korisničkom priručniku za model DS 3.

Također mu možete pristupiti iz aplikacije Scan My DS i aplikacije My DS.

VIDEO UPUTE
Otkrijte videozapise koji predstavljaju tehnologije dostupne na modelu DS 3
 
DS IRIS SYSTEM
Sustav DS IRIS je naš novi informacijski ekosustav koji je intuitivan, ergonomski i može se sasvim personalizirati. Uključuje osobnog pomoćnika sa zaslonom osjetljivim na dodir i prepoznavanjem glasa. Sustav DS IRIS radi ono što želite i kad želite.
DS DRIVE ASSIST
DS DRIVE ASSIST pomaže vozaču, a istodobno mu omogućuje da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad svojim vozilom. To je još jedan korak prema autonomnoj vožnji. Ova inovativna oprema regulira brzinu i udaljenost u odnosu prema vozilu ispred, a upravljanjem upravljačkim položajima novi DS 3 upravo je ondje gdje vozač želi – u svojem traku. Kontrolira brzinu i smjer kako bi osigurao da ste sigurni i opušteni za volanom.
PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START
Uz Keyless Entry & Start novi DS 3 automatski se otključava kako dolazite unutar dva metra i pojavljuju se ručke na vratima koje se elegantno stapaju s oblikom. Jednostavno pokrenite automobil s pomoću gumba Start/Stop. Kad napuštate vozilo, princip je isti: ručke na vratima nestaju i automobil se automatski zaključava.
DS MATRIX LED VISION
DS MATRIX LED VISION novog modela DS 3 sastoji se od tri LED modula za prigušenu funkciju, kao i od MATRIX BEAM modula podijeljenog u 15 neovisnih sekcija za rad bez prigušenog svjetla. Segmenti svijetle i postupno se isključuju ovisno o okolini koju detektira kamera na vrhu vjetrobranskog stakla. Vozač stoga može voziti s dugim svjetlima bez zasljepljivanja drugih: na primjer, kad se približava vozilu koje prati ili koje mu dolazi ususret, dio svjetlosnog snopa oko tog vozila automatski se isključuje i prati njegovo kretanje kako mu ne bi odvlačio pozornost.
E-TENSE 100 % Električni
Stvoren s novom platformom i korištenjem inovativnih materijala, novi DS 3 u svojoj 100 % električnoj verziji povećao je domet – do 575 km u urbanom ciklusu – i postao jedan od najlakših kompaktnih SUV-ova u svojoj klasi. Partner za vaše brze bjegove i duga putovanja, do 80 % baterije može se napuniti za samo 30 minuta.
E-TENSE rješenja za punjenje
Otkrijte naše namjenske videovodiče za DS električne modele
 

Upravljanje na daljinu

Ovaj video vodič objašnjava kako se registrirati i aktivirati upravljanje na daljinu E-TENSE modela iz aplikacije MyDS. Korak po korak, saznajte kako se pretplatiti na ovu značajku koja vam omogućuje kontinuirano informiranje o statusu vašeg vozila E-TENSE.

Upravljanje na daljinu

Kroz ovaj video vodič naučite kako koristiti značajke upravljanja na daljinu E-TENSE modela iz aplikacije My DS. Korak po korak, saznajte kako prilagoditi svoju aplikaciju da ostanete informirani, kontinuirano, o statusu vašeg E-TENSE vozila: provjerite autonomiju baterije i njezino stanje napunjenosti, programirajte punjenje vašeg vozila.

Kućno punjenje

Ovaj video prikazuje sve što trebate znati o mogućnostima kućnog punjenja za vaše vozilo E-TENSE. Saznajte kako puniti vozilo na klasičnoj kućnoj utičnici (Standardni način rada 2), pojačanoj utičnici (Standardni pojačani način rada 2) ili DS Wall Boxu (DS Wall Box način rada 3), vremena punjenja koja se odnose na svaku od ovih privatnih instalacija i uvjete korištenja kabela Mode 2 i Mode 3, isporučenih kao standard.

Punjenje na kućnoj utičnici

Pomoću ovog video vodiča saznajte kako napuniti svoje E-TENSE vozilo na bilo kojoj konvencionalnoj kućnoj utičnici. Ovaj način punjenja omogućuje vam da električno vozilo punite kod kuće, s prijateljima ili na radnom mjestu, bez posebne instalacije. S ovom opcijom, dostupnom posvuda, imate koristi od snage punjenja od 220 V, što vam omogućuje da napunite bateriju za domet od 50 km u 5 sati s kabelom Mode 2, koji se isporučuje kao standard.

Punjenje na pojačanoj kućnoj utičnici

Sigurnija od tradicionalne kućanske utičnice, pojačana kućanska utičnica omogućuje brže punjenje električnog vozila. Mode 2 kabel, dostupan kao dodatna oprema, omogućuje vam da iskoristite snagu punjenja od 220 V u 14 A, da napunite bateriju za domet od 50 km u 2 sata i 30 minuta. Korištenjem kabela Mode 2, brzina punjenja ostaje ista kao na konvencionalnoj kućnoj utičnici. Uz snagu ograničenu na 220 V u 8 A, svojih dnevnih 50 km napunite u 5 sati.

DS Wall Box

Kroz ovaj video vodič saznajte kako puniti vozilo izravno na DS Wall Boxu. Instaliran od strane profesionalca, ova privatna stanica za punjenje optimalno je rješenje, koje preporučuje marka DS, za brzo punjenje električnog vozila kod kuće ili na radnom mjestu. S ovom opcijom imate koristi od snage punjenja do 220 V pri 32 A na trofaznoj instalaciji, što vam omogućuje punjenje baterije za domet od 50 km u 1h10 s trofaznim Mode 3 kabelom, isporučenim kao standard.