IDITE NA SADRŽAJ
VIDEOVODIČI I KORISNIČKI PRIRUČNICI
DS 9
Otkrijte niz videozapisa s uputama (videovodiči) i filmova o 3D tehnologiji koji će vam pomoći da otkrijete prednosti tehnologija u modelu DS 9.
KORISNIČKI PRIRUČNICI

Pristupite korisničkom priručniku DS 9 na internetu.

Također mu možete pristupiti iz aplikacije Scan My DS i My DS.

VIDEOZAPISI
Otkrijte videozapise prezentacija tehnologija dostupnih na modelu DS 9
 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Ovaj inteligentni sustav ovjesa koristi kameru smještenu na vrhu vjetrobranskog stakla, kao i nekoliko senzora za skeniranje nesavršenosti na cesti u stvarnom vremenu. Te podatke u milisekundama prenosi računalu koje djeluje na svaki kotač pojedinačno. Ovisno o informacijama koje prima, kontinuirano čini ovjes tvrđim ili mekšim jamčeći optimalnu udobnost. 
DS ACTIVE LED VISION
Sa svojim glavnim LED prednjim svjetlom i trima rotirajućim modulima, tehnologija DS AKTIVNI LED VID nudi nekoliko načina osvjetljenja specifičnih za svaku situaciju vožnje. Moduli rade zajedno kako bi odmah prilagodili kut, intenzitet i domet svjetlosnog snopa ovisno o uvjetima vožnje (vremenske prilike i razine svjetlosti). Nije važno vozite li se u gradu, selu ili na autocesti, rasvjeta će se prilagoditi jamčeći vidljivost u visokoj razlučivosti.
DS DRIVE ASSIST
Osmislili smo DS DRIVE ASSIST da pomogne vozaču da u bilo kojem trenutku ponovno preuzme kontrolu nad automobilom. Ovaj sustav prilagođava brzinu i udaljenost u odnosu prema vozilu ispred i pozicionira DS 9 precizno u njegov vozni trak kontrolirajući upravljanje ako to vozač želi. Nadzire brzinu i upravljanje jamčeći sigurnost i bezbrižnost za volanom. Sustav također kontrolira zaustavljanje (unutar ograničenja od tri sekunde) i ponovno pokretanje kad promet postane gust.
DS NIGHT VISION
Noću, sa svojom infracrvenom kamerom skrivenom u prednjoj rešetki, vaš DS 9 skenira cestu u stvarnom vremenu. Sustav može otkriti pješake i životinje udaljene do 100 metara tako da možete vidjeti opasnosti i brzo reagirati. 
DS PRAĆENJE POZORNOSTI VOZAČA
Danju i noću, sustav senzora i kamera prati znakove umora ili ometanja kod vozača, kao i putanju automobila. U slučaju nedostatka pozornosti ili pospanosti u kokpitu se aktivira zvučno upozorenje i prikazuje se na središnjem zaslonu. 
DS PARK PILOT
Uz DS PARK PILOT parkiranje postaje vrlo jednostavno. Ovaj inteligentni sustav može pronaći parkirališno mjesto dovoljno veliko za DS 9 jednostavno prolazeći pokraj parkirališnog mjesta brzinom do 30 km/h. Ovom tehnologijom pomoći automobil se parkira samostalno, okomito ili paralelno, a da vozač ne dodiruje upravljač ili papučice.