IDITE NA SADRŽAJ
Državni posjet Njihovih Veličanstava Kralja Charlesa III i Kraljice Camille u Francuskoj: DS 7 u središtu povorke na Champs-Élyséeu
DRŽAVNI POSJET NJIHOVOG VELIČANSTVA KRALJA KARLA III. I KRALJICE CAMILLE FRANCUSKOJ: DS 7 U SRCU PARADE NA CHAMPS ÉLYSÉES
Vozila DS 7 Predsjedništva Republike korišteni su tijekom mimohoda u Parizu
Pariz, 21. rujna 2023.

Ovaj posjet ilustrira dubinu povijesnih veza koje spajaju Francusku i Ujedinjeno Kraljevstvo. Također nudi priliku da se očima svijeta pokaže francuska izvrsnost u kulturnim, umjetničkim, gastronomskim pitanjima i jedinstvena nacionalna baština te vrste.

 

Dočekani ispred Slavoluka pobjede, Njihova Veličanstva Kralj Charles III i Kraljica Camilla potom su pozvani u Elizejsku palaču. Spuštanje simboličnom Avenue des Champs-Elysées obavljeno je na DS 7.

Oba državna čelnika pozdravila su sve prisutne u DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL, čija prva pojava datira iz svibnja 2017. DS 7 CROSSBACK PRESIDENTIEL bio je prvi DS 7 CROSSBACK koji je stavljen na cestu.

 

Već je tada ilustrirao sve karakteristike marke DS Automobiles s posebno izrađenim otvorenim krovom i identifikacijskim elementima (natpis 'République Française', državna zastava...).

 

Unutrašnjost vozila čini crna koža Art Leather koja predstavlja francusku kreaciju: Toile de Laque, koju je osmislio i proizveo Atelier Maury.

I drugi DS 7 automobili, uključujući DS 7 ÉLYSÉE, pratili su povorku. Kraljica Camilla i Brigitte Macron bile su u jednom od ovih DS 7 automobila proizvedenih u Mulhouseu.

 

Ulaskom u park predsjedništva Francuske Republike u studenom 2021., DS 7 ÉLYSÉE predstavlja jedinstvenu kreaciju koja se temelji na DS 7 E-TENSE 4x4 300 s produženom šasijom i specifičnom opremom za transformaciju u radni prostor.

 

DS 7 ÉLYSÉE dio je velike linije DS napravljene za Predsjedništvo Francuske Republike.

Ovaj državni posjet simbolizira odnos prijateljstva i povjerenja između Predsjednika Francuske Republike i Njegovog Veličanstva Kralja, koji su u prošlosti čvrsto surađivali u zaštiti biološke raznolikosti i borbi protiv globalnog zatopljenja. DS Automobiles se potpuno posvećuje energetskoj tranziciji.

Već od 2024. godine, svi novi modeli bit će isključivo 100 % električni.