IDITE NA SADRŽAJ

PALLAS I ÉTOILE: IMENA NOVIH VERZIJA DS AUTOMOBILA

Pariz, 16. travnja 2024
Tijekom 2024. modeli DS Automobiles usvojit će novu, kompaktniju strukturu asortimana, temeljenu na dvije razine opreme nazvane PALLAS i ÉTOILE. Cilj je pružiti veću jasnoću kako bi se istaknule ključne značajke ovih modela ukorijenjenih u nasljeđe koje je u skladu s markom.
Zahvaljujući ovoj novoj ponudi, kupci će imati pristup najboljem znanju marke dostupnom kroz dvije vrlo izražajne verzije, nudeći razine opreme koje ispunjavaju njihova očekivanja.

Nadahnut priznanjem Palace koje se dodjeljuje najluksuznijim hotelima s pet zvjezdica, oznaka PALLAS vraća se u DS Automobiles.
Povijesni završetak nekadašnjeg DS-a, Pallas je predstavljen 1964. Šezdeset godina kasnije, vraća se s istom ambicijom: utjeloviti francusko znanje i iskustvo.
Predstavljena kao nova verzija, “Pallas” je tada bila “namijenjena da zadovolji želje najzahtjevnijih kupaca”. Obilježen velikom pažnjom za detalje, ostaje referentni potpis povijesnog DS-a.

Za povratak u ponudu, Pallas zadržava svoju početnu ambiciju, s kompletnom opremom savršeno prilagođenom svakom od segmenata različitih modela.
Na vrhu raspona, ÉTOILE je još jedno vrlo pariško ime. Simbol je trga Charles-de-Gaulle (prethodnog naziva Place de l'Étoile), u čijem je središtu podignut Slavoluk pobjede na vrhu avenije Champs-Élysées, čija kaldrma oblikuje zvijezdu gledano s nebo. Ovaj trg opslužuje najamblematičnije pariške avenije koje tvore zvijezdu, prema projektu koji je nadgledao barun Haussmann.
ÉTOILE također odjekuje najviši naslov koji se od 19. stoljeća dodjeljuje plesačima u baletnoj hijerarhiji Pariške nacionalne opere.
Umjetnost, u kombinaciji s arhitektonskom kreativnošću, izvrsnošću i energijom plemenitog znanja tako se prenosi u ovim interijerima koji će biti presvučeni visokokvalitetnom Alcantara® ili Nappa kožom.

PALLAS i ÉTOILE izložit će svaki specifičan bedž čiji su motivi inspirirani dekorativnom umjetnošću. PALLAS suptilno kombinira vrata velike pariške palače i povijesne osi Pariza (Arc de Triomphe du Carrousel, Obelisk de la Concorde, Arc de Triomphe i Arche de la Défense), dok ÉTOILE ilustrira široko, pojačano svjetlosno zračenje dvanaest avenije koje se spajaju prema trgu Charles-de-Gaulle, koji se do 1970. zvao Place de l'Étoile.

Ova nova serija prvi put je lansirana na DS 4 u travnju.
Otkrijte završne obrade na DS 4
DS 4 PALLAS
ELEGANCIJA

DS 4 ÉTOILE

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA