IDITE NA SADRŽAJ
JEAN-ÉRIC VERGNE DOBIVA DS 7 E-TENSE 4X4 360
Personaliziran uz suradnju DS DESIGN STUDIO PARIS-a i DS Performance-a
Pariz, 11. prosinca 2023.

Prvak Formule E, ambasador DS Automobiles, ali i mladi otac, Jean-Éric Vergne sada vozi DS 7 E-TENSE 4x4 360. Kao i DS 4 E-TENSE 225 koji je vozio prije, stil njegovog novog modela također je personaliziran od strane DS DESIGN STUDIO PARIS-a i nosi ekskluzivni dizajn.

 

Vanjska personalizacija rezultat je rada timova marke koji su se posvetili prenošenju smjernica koje je dao vozač kako bi je učinili jedinstvenom, u "traganju za pročišćenom harmonijom". Iniciran u DS DESIGN STUDIO PARIS-u, rad je zatim izveden u radionicama DS Performance-a.

 

 

Već viđen na konceptima DS AERO SPORT LOUNGE i DS E-TENSE PERFORMANCE, tretman dvobojnosti suptilno spaja neobičnu nijansu satensko sive s sjajnim crnim završetkom koji se proteže od krova do poklopca motora. Satenski sivi ton - s metalnim i mineralnim dodirima - pokriva cijelu prednju stranu i postupno blijedi po trakama u korist uobičajenog lakiranog sivog toniranja koje se nudi kupcima DS 7 E-TENSE 4x4 360.

 

Cijeli izgled je naglašen suptilnim grafičkim detaljima na prednjem braniku, podsjetnicima na tehnološki potpis DS LIGHT VEIL koji raspršuje svjetlost dnevnih svjetala kroz boju karoserije. Lagano kontrastirajući, ove trake pojačavaju dinamiku prednjeg dijela DS 7 E-TENSE 4x4 360.

 

Personalizacija se također primjenjuje kao podsjetnik na vanjskim retrovizorima s istim tretmanom dvobojnosti i dvomaterijalnosti između sivog i crnog, satenskog i lakiranog. Efekt dinamike ističe se nizom traka koje se primjenjuju izmjenično na profilima, stvarajući dojam brzine bojom i materijalom.

 

Značka na poklopcu motora s logotipom "JEV" i podsjetnik "JEV 25" (njegov broj utrke koji se odnosi na datum rođenja) na prednjim vratima potpisuju ovu ekskluzivnu kreaciju.

 

Ovaj DS 7 ima plug-in hibridni pogon s ukupnom snagom od 360 konjskih snaga. Postiže ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 5,6 sekundi, a također ima autonomiju u potpuno električnom načinu rada od 57 kilometara prema WLTP mješovitom ciklusu.

« Ovaj jedinstveni DS 7 E-TENSE 4x4 360 rezultat je suradnje između DS Performance-a i DS DESIGN STUDIO PARIS-a. Kreiran za našeg ambasadora i dvostrukog prvaka Formule E, Jean-Eric Vergnea, koji utjelovljuje vezu između staze i ceste te simbolizira strast prema automobilima. »

 

Eugenio Franzetti, Direktor DS Performance-a

« Radili smo na dvobojnom i dvomaterijalnom tretmanu kako bismo dodali dodatnu dozu dinamike, koristeći satensko sivi prekrivač s metalnim dodacima, u kontrastu s dubinom naše standardne nijanse Gris Laqué. »

 

Vincent Lobry, odgovoran za boje, materijale i završnu obradu u DS Automobiles