IDITE NA SADRŽAJ
DS AUTOMOBILES I JRE
Suradnja za one koji znaju uživati
Zagreb, 16. svibanj 2024.
Pariz je oduvijek bio poznat kao svjetska prijestolnica luksuza, stila i gurmanskog užitka. Ovi simboli francuskog uživanja u životu dio su DNA pariškog luksuznog automobilskog branda DS Automobiles. Zato smo se u istraživanju novih horizonta pridružili udruzi JRE na čelu sa Vjekom Bašićem koji je ujedno jedan od kretivnijih chefova. Savršen saveznik u istraživanju novih ideja i putovanja obogaćenih novim iskustvima i potragom za najkvalitetnijim načinima uživanja.

Baš kao što vrhunski kuhari s ljubavlju biraju najbolje sastojke za svoja umjetnička jela, inženjeri u DS Automobiles s jednakom strašću razmatraju svaki detalj svojih vozila, stvarajući vrhunski doživljaj na cesti. Ova strast prema odabiru i kombiniranju najboljih elemenata nije jedina veza između svijeta kulinarske umjetnosti i DS luksuza – tu je i duboko ukorijenjeno nasljeđe i tradicija.

Kao što restorani čuvaju tajne recepte i tehnike koje se prenose kroz generacije, tako i DS Automobiles njeguje dugogodišnje nasljeđe francuske automobilske izrade. Oba svijeta poštuju svoju povijest i teže je unaprijediti na suvremen način. Kao što restorani čuvaju tajne recepte i tehnike koje se prenose kroz generacije, tako i DS Automobiles njeguje dugogodišnje nasljeđe francuske automobilske izrade. Oba svijeta poštuju svoju povijest i teže je unaprijediti na suvremen način.

U očuvanju vrhunskog doživljaja ključna je i inovacija. Kao što kuhari eksperimentiraju s novim tehnikama i sastojcima, DS Automobiles oduševljava razvojem i primjenom najmodernijih tehnika i tehnoloških dostignuća. 
DS Automobiles i gastronomija održavaju zajedničke vrijednosti i težnje, postajući neslužbeni saveznici u stvaranju vrhunskih doživljaja za ljude koji cijene istinski luksuz.

U svijetu DS Automobiles, vrhuncu francuskog luksuza, besprijekorna izrada i najnovija tehnologija spajaju se u jedinstvenu harmoniju. Naši inženjeri posvećeno oblikuju svaki detalj vozila, stvarajući doživljaj koje očarava elegancijom i sofisticiranošću. Ta posvećenost izvrsnosti usporediva je s predanošću kuhara koji stvaraju remek-djela u gastronomiji. Poput umjetnosti visoke kulinarske kreativnosti, DS Automobiles oživljava francuski savoir-faire, spajajući tradiciju s inovacijom kako bi stvorio automobile koji osvajaju sva osjetila.

U svijetu luksuznog automobilskog dizajna, DS Automobiles predstavlja simbol francuskog savoir-fairea, usporedivog s majstorstvom u visokoj gastronomiji. S neumoljivom posvećenošću preciznosti i eleganciji, naša vozila stvorena su s istom pažnjom za detalje i strašću koja definira najfinije kulinarske kreacije, pozivajući vas na uživanje u umjetnosti francuskog luksuza.
Poput svijeta visoke gastronomije koji osvaja osjetila svojim izvrsnim okusima, pažljivom pažnjom posvećenom detaljima i nepokolebljivom posvećenošću savršenstvu, ovo partnerstvo spaja svjetove automobilskog dizajna i kulinarskog umijeća. Danas smo ponosni predstaviti suradnju koja besprijekorno objedinjuje vrijednosti preciznosti, strasti i kreativnosti
VIŠE INFORMACIJA O PARTNERSTVU
Za više informacija pogledajte naš video koji smo snimili u suradnji s udrugom JRE.