IDITE NA SADRŽAJ
DS Automobiles postaje veliki pokrovitelj Muzeja Louvre
DS Automobiles ulazi u vrlo zatvoreni krug 'Velikih Pokrovitelja'
Pariz, 8. prosinca 2023.

Od svog osnutka, DS Automobiles je organizirao brojna lansiranja oko i unutar muzeja Louvre, ispod Piramide ili u vrtu Tuileries. Ekskluzivne prezentacije i izložbe izvanrednih radova odjekivale su zajedničkom filozofijom, kombinirajući naslijeđe i modernost kako bi oblikovale budućnost.

 

Posvećena promicanju kulture, DS Automobiles je pokrovitelj muzeja Louvre i brojnih privremenih izložbi od 2015. godine.

 

Zauzimajući središnje mjesto u svijetu brenda, muzej Louvre i njegova piramida uvijek su nadahnjivali DS Automobiles.

 

Brend se također udružio s muzejom kako bi proslavio tridesetu obljetnicu Piramide kroz trideset izuzetnih događanja u 2019. i 2020. godini.

U 2020. i 2021., partnerstvo je dobilo novi oblik kroz limitirana izdanja DS 7 CROSSBACK LOUVRE i DS 3 CROSSBACK LOUVRE, koja su umjetnost približila uz vrhunsku udobnost. Osim ekskluzivnih detalja inspiriranih piramidalnim uzorcima Louvrea, ova dva modela omogućavala su prikaz 182 umjetnička djela na velikim centralnim ekranima unutar kabine te slušanje jednako toliko podcasta, pružajući ekskluzivno i uranjajuće umjetničko iskustvo tijekom vožnje.

 

Tijekom godina, DS Automobiles' ONLY YOU PRIVILEGE program omogućio je otkrivanje muzejskih kolekcija, kulisa muzeja ili radionica restauracije u iznimnim uvjetima.

 

Za tu strastvenu i dugotrajnu predanost, muzej Louvre priznaje DS Automobiles kao velikog pokrovitelja. Na kraju 2023. godine, ime "DS Automobiles" uklesano je u Hall Napoléon, ispod Piramide.

« Kao simbol elegancije, stručnosti i inovacija, muzej Louvre utjelovljuje najbolje što Francuska može ponuditi. Kulturno, umjetničko i arhitektonsko bogatstvo ovog ikoničnog mjesta istovremeno predstavlja stalni izvor inspiracije i stvarnu ilustraciju sjaja Francuske diljem svijeta. Kroz svoju ambiciju da utjelovljuje francusko umijeće luksuza u automobilskom svijetu, brend DS savršeno rezonira s muzejom Louvre. Biti dio liste Velikih Pokrovitelja predstavlja ponos za žene i muškarce u DS Automobiles, koji svakodnevno njeguju težnju prema izvrsnosti.. »

 

Olivier François, Direktor DS Automobiles