IDITE NA SADRŽAJ

TEHNOLOGIJE

Tehnologije i inovacije marke DS Automobiles

Tehnologije i inovacije marke DS Automobiles odražavaju njezinu izvrsnost i stručnost te istovremeno nagovještavaju budućnost automobila u svjetlu energetske tranzicije.

Vozila DS Automobiles opremljena su najboljim tehnologijama kako bi zajamčila jedinstveno, udobno, sigurno i ekološki osviješteno iskustvo vožnje 

Ekološki učinkovite tehnologije
Vozila DS opremljena su tehnologijama za ekološki učinkovitu, ali i dalje jednako dinamičnu i ugodnu vožnju. Tehnologija E-TENSE, ugrađena u nove električne i plug-in hibridne automobile DS, utjelovljuje budućnost električne mobilnosti. Zahvaljujući manjoj masi i dimenzijama, naši motori Puretech i BlueHDI također su ekološki učinkovitiji i štedljiviji.
Sustavi za pomoć u vožnji
Kako biste se osjećali bezbrižno i sigurno, DS Automobiles u sva svoja vozila ugrađuje sustave za pomoć u vožnji. Prošireni head-up zaslon omogućuje vam da pregledate informacije o vožnji bez skretanja pogleda s ceste, dok sustav pomoći pri parkiranju potpuno samostalno parkira vaš automobil – bočno ili okomito. Za maksimalnu sigurnost, na raspolaganju su vam i ostale tehnologije za pomoć u vožnji, kao što su svjetla DS Night Vision koja predviđaju opasnosti kako bi vaše putovanje proteklo mirno i bezbrižno.
Tehnologije za udobnu vožnju
Osmišljene da pruže beskompromisnu udobnost i izvanredan osjećaj za upravljačem vašeg vozila DS. Od otključavanja vozila uz pomoć sustava ADML Proximity, vrhunskog zvuka audiosustava FOCAL Electra® System pa sve do ventilacijskog sustava DS Air koji jamči udoban boravak unutrašnjosti... Naše tehnologije prate vas na svakom putovanju te ni na koji način ne narušavaju performanse i dizajn vašeg vozila.
Konceptna vozila DS Automobiles
Plod napredne tehnologije i avangardnog dizajna, konceptni automobili DS prava su umjetnička djela jedinstvenog i futurističkog izgleda. Konceptni automobili DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE i DS E-TENSE opremljeni su 100 % električnim motorima neusporedive odzivnosti i performansi. Konceptna limuzina DS Aero Sport Lounge odlikuje se elegantnom siluetom i aerodinamičnim nakošenim krovom. Svaki konceptni automobil marke DS Automobiles ujedno je i nova vizija automobila budućnosti.