DS 7 CROSSBACK

Tehnološki napredan

DS 7 CROSSBACK
DS 7 CROSSBACK

Tehnološki napredan

Digitalna 12″ instrumentnu ploču s elegantnom grafikom možete prilagoditi. Pokazuje vozaču sve informacije o vožnji kojima se može pristupiti putem padajućeg izbornika, a kojim se upravlja izravno s upravljača.
U izborniku postoji šest načina rada, uključujući upravljački zaslon DS CONNECTED PILOT i zaslon funkcije DS NIGHT VISION.

Na središnjem 12″ tabletu, korisnik može upravljati svim funkcijama vozila putem “virtualnog” gumba ili kromiranog prekidača s kristalnim umetkom *.
Praktičnost, povezanost i funkcije medija mogu se pristupiti putem ove upravljačke jedinice.
Uz to, možete pristupiti funkciji DS Connect koja nudi brojne sigurnosne usluge (SOS), održavanje (putem daljinskog održavanja), povezivu navigaciju i zabavu putem opcije Mirror Screen ** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM).

* Ovisno o verziji. ** Dostupno za kompatibilne pametne telefone

DS SAFETY

Na dugim putovanjima, nedostatak koncentracije ili slaba vidljivost mogu dovesti do opasne situacije. DS SAFETY kombinira glavne značajke kako bi vaše svako putovanje bilo sigurnije.

DS NIGHT VISION:

Sustav DS NIGHT VISION vozaču pruža optimalnu vidljivost noću. Na ukrasnoj maski instalirana je infracrvena kamera koja otkriva pješake i životinje na cesti do udaljenosti od 100 m. Vozač promatra cestu na digitalnoj ploči s instrumentima, a opasnosti se najprije prikazuju žutom, a zatim crvenom bojom, ovisno o razini kritičnosti. Na temelju ovog upozorenja vozač može unaprijed predvidjeti situaciju.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING :

Senzorski sustav i kamera traže znakove umora kod vozača, kao što i nadgledaju put automobila. Ako otkriju umor ili nedostatak pažnje, automatski se oglašava zvučni signal, a na središnjem zaslonu prikazuje se upozorenje.

 

DS ACTIVE LED VISION :

DS ACTIVE LED VISION kombinacija je stila i tehnologije. Tri rotacijska LED modula nadopunjuju LED svjetla. Ovisno o kutu upravljanja, brzini vozila i vremenskim uvjetima, moduli se pomiču s lijeva u desno i čak mogu mijenjati nagib. To povećava ili smanjuje raspon ekspozicije. Svjetlosni snop je tako širi ili preciznije usmjeren i može učinkovitije osvijetliti rubove ceste.

DS LOUNGE

U modelu DS 7 CROSSBACK uživat ćete u osjećaju blagostanja i spokoja.
Njegove inovativne tehnologije i avangardni dizajn daju nenadmašnu razinu mirnoće, udobnosti i učinkovitosti.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION :

Kamera postavljena iza vjetrobranskog stakla i elektronički povezana s ovjesom, četiri senzora i tri akcelerometra analiziraju cestu kao i  trenutno stanje modela DS 7 CROSSBACK (brzina, kut upravljanja, kočenje itd.). Oni pružaju podatke u stvarnom vremenu računalu koje potom prilagođava performanse. Na temelju tih podataka uspostavlja tvrđi ili mekši ovjes. Vožnja s modelom DS 7 CROSSBACK nije samo bezbrižna već sigurna i precizna.

HiFi System FOCAL Electra® :

Ovaj vrhunski sustav, nazvan HiFi FOCAL Electra®, sastoji se od 14 zvučnika pažljivo smještenih u samom vozilu za jedinstveno iskustvo slušanja.

DS PILOT :

Putujte u potpunoj tišini i miru zahvaljujući najnovijim tehnologijama pomoći u vožnji, lansiranim na modelu DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT :

DS CONNECTED PILOT pomaže u vožnji, a omogućuje vam da u bilo kojem trenutku preuzmete kontrolu nad automobilom. Ovo je korak bliže autonomnoj vožnji. Inovativni sustav regulira brzinu i udaljenost u odnosu na vozilo ispred. Također postavlja DS 7 CROSSBACK precizno u voznu traku. Upravlja brzinom i smjerom jamčeći da se osjećate sigurno i opušteno za upravljačem.

Lane Keeping Assist dizajniran je za najbolji rad na voznim trakama koje su jasno označene s obje strane (autoceste i dvostruki kolnici).

 

DS PARK PILOT :

Uz DS PARK PILOT parkiranje je izuzetno jednostavno.

Uz sustav DS PARK PILOT, vaš DS7 CROSSBACK može se automatski parkirati, a da ne morate koristiti upravljač ili papučice. Kada želite parkirati, sve što morate učiniti je pritisnuti i držati tipku za parkiranje i pričekati da čarolija završi. Sustav pronalazi parkirno mjesto koje odgovara veličini modela DS 7 Crossback (kada mu prilazite maksimalnom brzinom od 30 km / h). Zatim se vozilo parkira okomito ili uzdužno.

DS ConnectedCAM :

DS ConnectedCAM je sustav kamera integriran u bazu unutarnjeg ogledala koji snima i pohranjuje slike. Zahvaljujući WiFi vezi, podaci snimljeni kamerom mogu se prenijeti na pametni telefon.