Jamstvo DS

Jamstvo DS

Ugovorno jamstvo DS

after-sales-dsUgovorno jamstvo:
Nova vozila game DS imaju jamstvo za pogreške u proizvodnji tijekom jedne godine i to bez ograničenja kilometraže, osim u slučaju posebnih odredbi o kojima ćete biti obavješteni, koje vrijedi od datuma isporuke.
Taj datum upisuje se u „jamstveni list” koji se nalazi u „servisnoj knjižici”, koja vam se dostavlja uz vozilo. Ugovorno jamstvo pokriva besplatan popravak ili zamjenu dijelova čiju su neispravnost priznali proizvođač ili njegov zastupnik, kao i radne sate potrebne za popravka vozila.

Jamstvo na boju:
Uz ugovorno jamstvo, marka DS osigurava vaše vozilo na nedostatke u originalnoj boji i laku karoserije, počevši od datuma isporuke upisanog u „jamstveni list” koji se nalazi u „servisnoj knjižici” u:
• trajanju od 3 godine ako je riječ o osobnom automobilu.
• Ugovorno jamstvo u trajanju od 2 godine u slučaju gospodarskog vozila.
• Jamstvom na boju obuhvaća cjelokupno ili djelomično ponovno nanošenje boje ili laka potrebnog kako bi se popravio nedostatak koji je utvrdio proizvođač ili njegov zastupnik.

Jamstvo protiv prohrđavanja:
DS osigurava vaše vozilo protiv prohrđavanja (korozije se iznutra širi na vanjski dio karoserije), počevši od datuma isporuke upisanog u „jamstveni list” koji se nalazi u „servisnoj knjižici” u trajanju od:
• 12 godina ako je riječ o osobnom automobilu.
• 5 godina u slučaju gospodarskog vozila.
Jamstvom protiv prohrđavanja obuhvaćeni su popravak ili zamjena dijelova čiju je oštećenost utvrdio proizvođač ili njegov zastupnik, a na kojima su vidljive perforacije nastale korozijom.

Jamstvo na servis i rezervne dijelove:
Izvan ugovornog jamstva, originalni dijelovi, komponente i dodatna oprema marke DS koji se prodaju i upotrebljavaju u mreži DS te su namijenjeni ugradnji u vozilo DS, zaštićeni su jamstvom na zamjenske dijelove koje obuhvaća svaki kvar dijelova, komponenti i dodatne opreme, a koji je valjano utvrđen na zahtjev kupca.