Vrijednosti marke DS

Vrijednosti marke DS

Naše DNK

DS je marka koja njeguje tradiciju avangardnosti, izvrsnosti, inovacije i tehnologije
DS je marka koja izlazi iz ustaljenih okvira kako bi nadmašila očekivanja kupaca automobila.
Marka DS je senzualna i spektakularna u stilu, profinjenosti i posvećenosti detaljima
Marka DS nastala je u Parizu te utjelovljuje umijeće najboljih majstora luksuza na francuski način

« Od svojeg osnivanja 2014. godine, francuska automobilska marka DS
oslanja se na iznimno nasljeđe modela DS 19, stvorenog prije
točno 60 godina. To legendarno vozilo utjelovljuje vrijednosti
inovacije, izvrsnosti i avangarde. Zajedno sa sestrinskim modelom SM
predstavlja simbol visoke klase francuske automobilske industrije.
Kao i DS iz 1955. godine, današnji modeli DS objedinjuju
prepoznatljiv stil i tehnologiju, udobnost i dinamičnost,
plemenite materijale i profinjenost. Povijest se nastavlja kako bi ta dva slova
i dalje bila utjelovljenje automobilskog luksuza diljem svijeta
. »

Yves Bonnefont
Glavni direktor marke DS

Obećanja

DS utjelovljuje pristup prepoznatljivom stilu, potpunoj profinjenosti i savršenoj ravnoteži između dinamičnosti i užitka u tehnološki opremljenom prostoru.

DS u automobilskom svijetu utjelovljuje umijeće francuskog luksuza.
Osnovana u Parizu, marka DS nadahnjuje se najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Kreativnost i stručnost nastoje ispuniti smjela i zavodljiva obećanjaante:
– Avangardni dizajn
– Vrhunska tehnologija
– Profinjenost i posvećenost detaljima
– Iznimno udobna dinamična vožnja

Avangardni dizajn

Avangardni duh, inovacije, umijeće, tehnologija, mogućnosti povezivanja, stil i izvrsnost: avangardni duh marke DS ključna je vrijednost koja ostavlja trag i utire put obećavajućoj budućnosti.

Obrisom koji osvaja već na prvi pogled, snažnim, uglađenim i očaravajućim stilom, modeli DS spajaju igru kontrasta između napetih linija, profinjenih grafičkih detalja i zaobljenih kontura.

Profinjenost

Izvana i u unutrašnjosti, ključne riječi modela DS jesu profinjenost i posvećenost detaljima. Posebna je pozornost posvećena svakom detalju! Dokaz je logotip DS u razini prednjih svjetala, što prednji kraj čini jedinstvenim ostvarenjem.
Smisao za detalje marke DS odražava se i u upotrebi autentičnih materijala kao što je aluminij na kvakama, metal na ručici mjenjača ili pak koža. Autentični materijali obrađeni su na ekskluzivan i jedinstven način po uzoru na izgled narukvice sata kožnatog sjedala. Jedna je od rijetkih marki koje nude tri vrste kože, osobito kožu napa punog zrna i poluanilinsku kožu, jednu od najljepših vrsta kože u svijetu koja se rijetko upotrebljava u automobilskoj industriji.
Kako bi udovoljila vašim željama, marka DS ima bogatu ponudu novih personalizacija vanjskog izgleda i unutrašnjosti kako bi se još bolje istaknula vaša osobnost i vaša elegancija.

Spektakularna tehnologija

Tehnološka inteligencija u službi vožnje, učinkovita i intuitivna ergonomija komandi, ponuda mogućnosti povezivanja u skladu s digitalnim svijetom, učinkoviti i snažni motori… Toliko je detalja po kojima se ističu suvremeni modeli DS, ostvarenja vrhunske tehnologije!

Tehnologija u službi voznih osobina, ali i stila:
– futuristička i avangardna izvedba svjetala DS LED Vision;
– ili pak unutrašnjost modela DS 5 koja vas odvodi u svijet zrakoplovstva svojim kokpitom sa zaslonom head-up, svojim prekidačima tipa toogle switches…
– vodeći računa o mogućnostima mobilnog povezivanja na dodirnom zaslonu preko pametnog telefona, kao i brojnim povezanim uslugama.
DS spektakularnim uređenjem i tehnologijom dostojnom svijeta luksuza Marke pruža svakom modelu vrhunski i jedinstven zanos.

Udobnost u vožnji

DS isto tako predstavlja udobnost bez kompromisa i izvanredan doživljaj za upravljačem automobila. Osim udobnih presvlaka, izborom plemenitih materijala, masažnih sjedala i motora Marka DS dijeli viziju automobilske dinamičnosti s ciljem opuštenih i poticajnih voznih osobina. Uz motore koji savršeno odgovaraju dinamičnom temperamentu modela DS, visoke su performanse nadohvat ruke, a da se pritom ne žrtvuje briga za okoliš, s obzirom na to da motori Marke odgovaraju normi Euro6.