Vrijednosti marke DS

Vrijednosti marke DS

Naš DNK

DS Automobiles je marka koja utjelovljuje vrijednosti: inovaciju, izvrsnost, avangardu i tehnologiju.
DS Automobiles je marka koja izlazi iz ustaljenih okvira kako bi nadmašila očekivanja kupaca premium automobila.
DS Automobiles je marka koja je profinjena i posvećena detaljima.
DS Automobiles je marka koja je nastala Parizu te utjelovljuje francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila.

« Od svog osnutka 2014. godine, francuska automobilska marka DS Automobiles
oslanja se na iznimno nasljeđe modela DS 19, stvorenog prije
točno 67 godina. To legendarno vozilo utjelovljuje vrijednosti
inovacije, izvrsnosti i avangarde. Zajedno sa sestrinskim modelom SM
predstavlja simbol visoke klase francuske automobilske industrije.
Kao i DS iz 1955. godine, današnji modeli DS objedinjuju
prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost,
plemenite materijale i profinjenost. Povijest se nastavlja kako bi ta dva slova
i dalje bila utjelovljenje automobilskog luksuza diljem svijeta
. »

Yves Bonnefont
Generalni direktor marke DS Automobiles

Obećanja

Avangardnog dizajna, luksuzna i udobna, DS Automobiles vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil.

DS Automobiles u automobilskom svijetu utjelovljuje umijeće francuskog luksuza.
Osnovana u Parizu, marka DS Automobiles nadahnjuje se najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Kreativnost i stručnost nastoje ispuniti smjela i zavodljiva obećanja:
– Avangardni dizajn
– Vrhunska tehnologija
– Profinjenost i posvećenost detaljima
– Iznimno udobna dinamična vožnja

Avangardni dizajn

Avangardni duh, inovacije, znanje i umijeće, tehnologije, mogućnosti povezivanja, stil i izvrsnost, ključne su vrijednost koja ostavljau trag i utire put budućnosti.

Obrisom koji osvaja već na prvi pogled, snažnim, uglađenim i očaravajućim dizajnom, modeli DS spajaju igru kontrasta između napetih linija, profinjenih grafičkih detalja i zaobljenih kontura.

Profinjenost

Izvana i u unutrašnjosti, ključne riječi modela DS Automobiles jesu profinjenost i posvećenost detaljima. Posebna je pozornost posvećena svakom detalju! Dokaz je logotip DS u razini prednjih svjetala, što prednji kraj čini jedinstvenim ostvarenjem.
Smisao za detalje marke DS Automobiles odražava se i u upotrebi autentičnih materijala kao što je aluminij na kvakama, metal na ručici mjenjača ili napa koža. Autentični materijali obrađeni su na ekskluzivan i jedinstven način poput sjedala u obliku narukvice sata koja su izradili majstori kožari kako bi se dobio jedinstveni ugođaj unutar vozila. Jedna je od rijetkih marki koje nude tri vrste kože, osobito kožu napa punog zrna i poluanilinsku kožu, jednu od najljepših vrsta kože u svijetu koja se rijetko upotrebljava u automobilskoj industriji.
Kako bi udovoljila vašim željama, marka DS Automobiles ima bogatu ponudu novih personalizacija vanjskog izgleda i unutrašnjosti kako bi se još bolje istaknula vaša osobnost i vaša elegancija.

Spektakularna tehnologija

Tehnološka inteligencija u službi vožnje, učinkovita i intuitivna ergonomija komandi, ponuda mogućnosti povezivanja u skladu s digitalnim svijetom, učinkoviti i snažni motori… Toliko je detalja po kojima se ističu suvremeni modeli DS, ostvarenja vrhunske tehnologije!

Tehnologija u službi voznih osobina i stila:
– futuristička i avangardna izvedba svjetala DS LED Vision;
– ili unutrašnjost modela DS Automobiles koja vas odvodi u svijet zrakoplovstva svojim kokpitom sa head-up zaslonom, svojim prekidačima tipa toogle switches…
– mobilno povezivanje na dodirnom zaslonu preko pametnog telefona, kao i brojnim povezanim uslugama.
DS Automobiles spektakularnim uređenjem i tehnologijom dostojnom svijeta luksuza marke pruža svakom modelu vrhunski i jedinstven zanos.

Udobnost u vožnji

DS Automobiles isto tako predstavlja udobnost bez kompromisa i izvanredan doživljaj za upravljačem automobila. Osim udobnih presvlaka, izborom plemenitih materijala, masažnih sjedala i motora, DS Automobiles dijeli viziju automobilske dinamičnosti s ciljem opuštenih i poticajnih voznih osobina. Uz motore koji savršeno odgovaraju dinamičnom temperamentu modela DS Automobiles, visoke su performanse nadohvat ruke, a da se pritom ne žrtvuje briga za okoliš.