2015. godina, predstavljanje marke DS

2015. godina, predstavljanje marke DS

Službenim osnivanjem 1. lipnja 2014., DS Automobiles postaje zasebnom markom i potvrđuje svoj cilj − podizanje francuske automobilske industrije na razinu visoke klase. DS Automobiles nastavlja vrijednosti inovacije i otmjenosti naslijeđene od modela DS iz 1955., a osmišljena je za klijentelu koja traži osobni izražaj. 2015. godine marka DS Automobiles slavi 60. godišnjicu originalnog modela DS te na Ženevskom salonu automobila predstavlja svoj potpis „DS AUTOMOBILES, SPIRIT OF AVANT-GARDE”, koji utjelovljuje stanje duha marke DS Automobiles.

Kako bi proslavila 60. rođendan izvornog modela DS i popratila svoje lansiranje, marka DS Automobiles organizirala je „DS Week”, značajano događanje koje se održalo u pariškom Jardin des Tuileries. Između 19. i 24. svibnja, DS Week privukao je više od 12 000 posjetitelja koji su otkrivali njezinu aveniju u Haussmannovu stilu omeđenu sa šest salona, kao i sa zbirkom starih automobila te novim modelima, uvodeći posjetitelje u svijet markeDS Automobiles kroz putovanje u prošlost od godine 1955. do danas, uz pogled u budućnost.

„DS Week” okupio je veliki broj kolekcionara modela DS:
– više od 700 originalnih primjeraka modela DS te više od 1500 obožavatelja koji su se u subotu 23. svibnja iz čitave Europe okupljali na povijesnoj stazi Linas-Montlhéry u južnom dijelu Pariza. Popraćena konceptnim automobilom Divine DS i Novim DS 5, sljedećeg se dana ta zbirka vozila zajedno s obožavateljima našla u povorci duž rijeke Seine koja je pristizala na Place de la Concorde.
Izvanredno! Legendarno!