Izlog marke DS

Izlog marke DS

Jedinstveno i kultno mjesto, DS WORLD idealno je smješten u velikim gradovima te predstavlja perjanicu ponude u potpunosti posvećenu marki DS Automobiles. Istovremeno prodajno mjesto i izložbeni salon marke, luksuzan izlog DS World nastoji vam pružiti ekskluzivno iskustvo, osobito prilikom izložbi na kojima se prikazuju vrijednosti Marke putem prestižnih suradnji.
Danas postoje dva luksuzna izloga marke, jedan u Europi, a drugi u Kini:
> DS World Paris, 33, rue François 1er , 75 008 PARIS
> DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai.

DS World Paris

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-fairePlod pariške profinjenosti, saga DS ispisuje novu stranicu svoje povijesti na samo dva koraka od Avenije Champs-Elysées. Odvažnog pariškog stila, marka DS Automobiles nadahnjuje najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Izniman stil i profinjenost izvedbi čine njezinu ponudu vrhunskom. Kako bi što bolje predstavila proizvode, prodajna mjesta marke DS Automobiles uređena su po načelima luksuznih butika: ugodan interijer, proizvodi i materijali su na istaknutim mjestima, kvaliteta usluge je sofisticirana. Pažnja koja se posvećuje našim klijentima usmjerena je na njihovu dobrobit.

Iza trokatnog pročelja u stilu Art Déco, to ekskluzivno mjesto u Europi stvara svoj svijet nadahnut francuskim luksuzom: salon DS Paris oličenje je nasljeđa mitskog modela DS iz 1955. godine koji je, od svojeg predstavljanja u Grand Palaisu pa sve do kraja svoje proizvodnje podno Eiffelovog tornja, ostao Parižanin u srcu.

DS World Paris je također:
• prodajno mjesto modela DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5
• mjesto na kojem se mogu unajmiti stari modeli DS za posebna događanja
• mjesto jedinstvenih usluga kao što je dostava na kućnu adresu ili „formule jokey” za servisiranje i održavanje vozila.

Sve informacije o salonu DS WORLD PARIS možete pronaći na adresi: www.dsworld.paris

Korisne informacije:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do subote: od 10 do 19 sati
Tel : 0153573308

DS World SHANGHAI

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-ShanghaiPremijerno predstavljanje. Otvoren u ožujku 2013. godine, DS World Shanghai jedinstveno je mjesto u potpunosti posvećeno marki DS Automobiles i njezinu svijetu.

Odvažnog pariškog stila, marka DS Automobiles nadahnjuje najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Izniman stil i profinjenost izvedbi čine njezinu ponudu vrhunskom. Kako bi što bolje predstavila proizvode, prodajna mjesta marke DS Automobiles uređena su po načelima luksuznih butika: ugodan interijer, proizvodi i materijali su na istaknutim mjestima, kvaliteta usluge je sofisticirana. Pažnja koja se posvećuje našim klijentima usmjerena je na njihovu dobrobit.

Profinjenost, personalizacija i francusko umijeće ključne su smjernice tog azijskog izloga Marke.  Svojom arhitekturom DS World Shanghai skladno se uklapa u okolicu prestižnog Nanjing Roada u kojem se nalazi.

Također, DS World Shanghai odraz je ključnog cilja − učiniti DS prepoznatljivom markom u Kini, gdje će se otvoriti čak sedamdeset lokacija DS Store.

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-storeInspiriran francuskim luksuzom, u DS World Shanghai izloženi su:
• konceptni automobili, prethodnici budućih modela
• originalni modeli DS, simboli nasljeđa marke DS
• tehnologija najviše razine
• umijeće i profinjenost marke na francuski način s tapetarskom radionicom
• butik game proizvoda, prva škrinjica s blagom