Izlog marke DS

Izlog marke DS

Jedinstveno i kultno mjesto, DS WORLD idealno je smješten u velikim gradovima te predstavlja perjanicu ponude u potpunosti posvećenu marki DS. Istovremeno prodajno mjesto i izložbeni salon Marke, mreža DS World nastoji vam pružiti ekskluzivno iskustvo, osobito prilikom izložbi na kojima se prikazuju vrijednosti Marke putem prestižnih suradnji.
Danas postoje dva luksuzna izloga Marke, jedan u Europi, a drugi u Kini:
> DS World Paris, 33, rue François 1er , 75 008 PARIS
> DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai.

DS World Paris

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-fairePlod pariške profinjenosti, saga DS ispisuje novu stranicu svoje povijesti na samo dva koraka od Avenije Champs-Elysées. Odvažnog pariškog stila, marka DS nadahnjuje se najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Izniman stil i profinjenost izvedbi čine njezinu ponudu vrhunskom. Kako bi što bolje predstavila proizvode, prodajna mjesta marke DS uređena su po načelima luksuznih butika: ugodan interijer, proizvodi i materijali su na istaknutim mjestima, kvaliteta usluge je sofisticirana. Pažnja koja se posvećuje našim klijentima usmjerena je na njihovu dobrobit.

Iza trokatnog pročelja u stilu Art Déco, to ekskluzivno mjesto u Europi stvara svoj svijet nadahnut francuskim luksuzom: salon DS Paris oličenje je nasljeđa mitskog modela DS iz 1955. godine koji je, od svojeg predstavljanja u Grand Palaisu pa sve do kraja svoje proizvodnje podno Eiffelovog tornja, ostao Parižanin u srcu.

DS World Paris je također:
• prodajno mjesto modela DS 3, DS 3 CABRIO, DS 4, DS 5
• mjesto na kojem se mogu unajmiti stari modeli DS za posebna događanja
• mjesto jedinstvenih usluga kao što je dostava na kućnu adresu ili „formule jokey” za servisiranje i održavanje vozila.

Sve informacije o salonu DS WORLD PARIS možete pronaći na adresi: www.dsworld.paris

Korisne informacije:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Radno vrijeme
Od ponedjeljka do subote: od 10 do 19 sati
Tel : 0153573308

DS World SHANGHAI

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-ShanghaiPremijerno predstavljanje. Otvoren u ožujku 2013. godine, DS World Shanghai jedinstveno je mjesto u potpunosti posvećeno Marki DS i njezinu svijetu.

Odvažnog pariškog stila, marka DS nadahnjuje se najboljim umijećem majstora luksuza i svojim vrhunskim inženjerima. Izniman stil i profinjenost izvedbi čine njezinu ponudu vrhunskom. Kako bi što bolje predstavila proizvode, prodajna mjesta marke DS uređena su po načelima luksuznih butika: ugodan interijer, proizvodi i materijali su na istaknutim mjestima, kvaliteta usluge je sofisticirana. Pažnja koja se posvećuje našim klijentima usmjerena je na njihovu dobrobit.

Profinjenost, personalizacija i francusko umijeće ključne su smjernice tog azijskog izloga Marke.  Svojom arhitekturom DS World Shanghai skladno se uklapa u okolicu prestižnog Nanjing Roada u kojem se nalazi.

Također, DS World Shanghai odraz je ključnog cilja − učiniti DS prepoznatljivom markom u Kini, gdje će se otvoriti čak sedamdeset lokacija DS Store.

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-storeInspiriran francuskim luksuzom, u DS World Shanghai izloženi su:
• konceptni automobili, prethodnici budućih modela
• originalni modeli DS, simboli nasljeđa marke DS
• tehnologija najviše razine
• umijeće i profinjenost marke na francuski način s tapetarskom radionicom
• butik game proizvoda, prva škrinjica s blagom

Informacije možete pronaći na adresi: http://www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld
Korisne informacije:
DS WORLD SHANGHAI
759 Nanjing Road West, Shanghai