Motori

Motori

Učinkoviti i snažni motori

Od benzinskih do dizelskih, preko pogonskog sklopa Hybrid 4×4, cjelokupna ponuda motora nudi snagu i manje je štetna za okoliš kako bi vam se omogućio užitak u vožnji i novo iskustvo boravka u automobilu.
Naši PureTech motori  koriste inovativnu, učinkovitu i ekonomičnu tehnologiju:
– visokoučinkovit turbopunjač nove generacije i središnje postavljeno visokotlačno izravno ubrizgavanje.

Što se tiče dizelskih motora, posljednja generacija motora BlueHDi nudi zadovoljstvo u vožnji i vrhunske vozne osobine zahvaljujući stručnosti naših inženjera (poboljšana učinkovitost, nove obloge od ugljika strukturom nalik na dijamant, smanjenje mehaničkih gubitaka, inovativan i učinkovit ispušni sustav……)

 

Hibridni dizelski motor Hybrid 4×4

Hibridna dizelska tehnologija razvija taj pogonski sklop koji sjedinjuje vozna svojstva dizelskog motora HDi i učinkovitost elektromotora te jamči energičan doživljaj vožnje.
Hybrid 4×4 nudi vožnju s nekoliko načina rada. S pomoću kotačića smještenih na središnjoj konzoli vozač može birati među četiri načina rada: Auto, Zero Emission Vehicle (ZEV), Pogon na sva četiri kotača (prednji kotači s pomoću motora s unutarnjim izgaranjem, a stražnji s pomoću električnog motora) i Sport (najveća moguća uporaba električnog motora uz dodatak motora s unutarnjim izgaranjem).